Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...mam problem z odpaleniem Mbota:/ otoz gdy odpalam Mbota jako administrator wyskakuje mi blad : Cannot find key signature. Maybe client is packed. Packed client is not supported. Jezeli ktos mial kiedys taki problem prosil bym o szybka odpowiedz:) dzieki

Już nie raz tak miałem kiedy chciałem odpalić clienta który nie był zaktualizowany , sprawdź czy clienta masz aktualnego.
  • Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam taki problem, że po odpaleniu silka przez mbot mam 00 zamiast napisów. Wiem że należy zmienić language z 0 na 9, jednakże trzeba to zmienić w pliku config.ini a ja takowego pliku nie posiadam. Co mam zrobić ?

Opublikowano

mam problem jak koledzy wcześniej, po pobraniu obu linków z 1 posta, włączam bota przez loadera, wybieram folder w którym mam silkroad, klikam login (bez wpisywania) ... i kompletnie nic się nie dzieje, mam ustawioną zgodność z xp, włączam loadera przez administratora. dodam tylko, że próbuję grać na PlaySro (kilku kolegów korzysta z tego właśnie bota i działa) więc w czym mogę mieć problem? jest w stanie ktoś powiedzieć, dlaczego bot nie reaguje ?

[20:54:23] Please update to latest botversion

Opublikowano

zaporę mam wyłączoną, a antywirusa odinstalowałem żeby mieć pewność, efekt: ten sam :)

" Please update to latest botversion "

Opublikowano

Ja nie rozumiem 100 razy pormatowałem pc , za każdym razem bot działał , upewnij się avax1 czy odpalasz przez loadera i robisz wszystko według instrukcji w pierwszym poście nie widzę innej możliwości jak jakiś błąd tam.

Opublikowano

mam problem z botem, mianowicie klikam log in i nic się nie dzieje, dodatkowo, przy każdym starcie loadera bot pyta się o lokalizację silka.

Próbowałem uruchamiania jak admin, zgodności, reinstalla, zapory. wszystko robione wg. instrukcji.

na elitepvpers dużo osób ma ten sam problem. Wiecie może co jest grane? ktoś uporał się z tym problemem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hej mam problem moja postac nie chce podnosic itemow chociaz mam wszystko dobrze ustawione wczesniej zbierala a teraz jak jestm na bocie nawet grab pet nie chce nic zbierac prosze o pomoc

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

Hej mam problem moja postac nie chce podnosic itemow chociaz mam wszystko dobrze ustawione wczesniej zbierala a teraz jak jestm na bocie nawet grab pet nie chce nic zbierac prosze o pomoc

Usuń plik config z folderu i poustawiaj w bocie wszystko jeszcze raz, chyba że coś w opcjach pomieszałeś, jak chcesz by char ci podnosił itemy to ustaw-podnoś sam, jak chcesz by grab ci podnosił to ustaw-podnoś za pomocą peta ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

fz15hl.jpg

Zainstalowalem libary files , net framework 4, i Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package

I blad nadal wyskakuje jakies propozycje?;d

Opublikowano

zaporę mam wyłączoną, a antywirusa odinstalowałem żeby mieć pewność, efekt: ten sam :)

" Please update to latest botversion "

mam to samo juz pobierałem on nowa bota i dalej nic wie ktos jak to naprawic
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Ja nie rozumiem 100 razy pormatowałem pc , za każdym razem bot działał , upewnij się avax1 czy odpalasz przez loadera i robisz wszystko według instrukcji w pierwszym poście nie widzę innej możliwości jak jakiś błąd tam.

wszystko robię krok po kroczku jak w instrukcji, pobieram oba pliki, wypakowuję je do tego samego folderu (probowałem do tego z grą i osobno)wyłączam zaporę, usuwam antywirusa, ustalam zgodność z xp, włączam jako administrator "mBotLoader" wybieram lokalizację wersji SRO na której chcę grać, klikam login i nic się nie dzieje kompletnie, a jak wejdę w ostatnią zakładkę bota (LOG) to pokazuje mi się komunikat, że wersję bota mam nieaktualną. nie robiłem tylko nic z formatem systemu ale chyba to zrobię lada dzień.

Opublikowano

mam pytanko do starych wyjadaczy tego bota, czy istnieje w nim opcja auto plusowania itemkow ? bo czytalem na innym forum ze jest cos takiego, ale nigdzie nie moge znalesc gdzie, z gory dziekuje za odpowiedz

Opublikowano

prosze o pomoc : mam problem wszystko mam zainstalowane co w instrukcji właczam bota i pokazuje mi sie obrazek i napis MBOT w prawym dolnym rogu i tak cały czas mam obrazek zużycie procesora 100% co mam zrobić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...