Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem

Kiedy włączam mbotloader to robi mi sie folder dummy.bin i jak próbuje go właczyc 2x to pisze "Wykonano próbę odwołania do tokena, który nie istnieje"

PROSZE O POMOC POZDRAWAIM ;)!

PS.Za pierwszym razem tez nie dziala

Mam taki sam problem bot mi nie czyta chara w odnosniku Log powinno pisac ze polaczono z login server a nic nie pisz prosze o opmoc mam all zainstalowane jak w TUTku

Pobierz biblioteke dll ;)

Opublikowano

Słuchajcie, ja mam problem, że jak odpalę już bota i wciskam "Start Client" i nic się nie pojawia.. Nie wiem co jest przyczyną. Dodam, że antywirus wyłączony i wszystkie programy dodane w zaporze, prosze o pomoc ;x

@Edit To co napisałem wyżej już nieaktualne, wystarczyło tylko wpisać login i hasło po czym się zalogować.

Teraz mam kolejny problem, po wejściu do gry mam same "0" jak to zmienić? Dodam, że w pliku konfig mam tylko :

"[default]

client=sro_client.exe

media=Media.pk2"

Opublikowano

Wczoraj doszliśmy do tego na ts3 , dzieje się tak , gdy serwer jest pełny i nie ma slotów. Poczekaj ,aż będzie slot i wbij.

Opublikowano

Czesc mam problem ktory wyglada tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f37638a25b2dbec2.html odpalam cracka jako administrator i wyskakuje wlsnie to mam wszystkie programy o jakich byla mowa wczesniej w tym temacie ale nadal nic instalowalem juz plik msvcr100.dll ale to nie pomoglo. Prosze o pomoc ;)

A i gram na serwerze pantusro gdzie mozna botowac na MBocie wlasnie jest tam sporo osob ktorym dziala bez zarzutu.

Opublikowano

dopisz do tego tuta jak zmienic jezyk duzo ludzi ma z tym problemy bo maja same ''0000'' i nie wiedzia jak zrobic by byl polski. chodzi o plik config

Opublikowano

Siemka słłuchajcie przeczytałem cały ten temat i nie ma nikt problemu taki jak ja...

A mianowicie; Odpalam cracka luz, loguje sie luz, odpalam klienta luz loguje sie itp itd i ok. i problem jest w tym że raz tylko na kompie załapało postac czyli exp itp itd ale postac nie chodzila nie robila nic nawet nie zbieralo itp. na lapku gdy odpalam klienta i loguje sie itp. to nawet nie chca sie pokazac dane postaci...

PS. Wszystkie wymagane programy zainstalowane i config tez zrobiony...

Pomoc potrzebna i z gory dziekuje a i wspolczuje wam chlopacy co ciagle pisali to samo w odpowidzi na te same pytania z .dll i confing :D Toć wszystko jest na 2 stronie i up. :D

Licze na to że otrzymam pomoc i jeszcze raz z góry dziękuję :)

Opublikowano

Co tutaj trzeba było zrobić żeby działał bot normalnie ? Bo dziś chce odpalić a tu niespodziewanie nie zalogowany i w log miałem żeby update do ostatniej wersji zrobić ? Co tam i gdzie trzeba było pozmieniać w tym configu bo tu sie nie mogę doszukać,połowa idiotów z tego tematu ma ten sam problem na który już są odpowiedzi piszą,już mam dość szukania bo co chwila albo token,albo biblioteki albo 0 wszędzie.Powiedźcie co zmienić z tym configu żeby grać normalnie bez update bota :) Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Słuchajcie, ja mam problem, że jak odpalę już bota i wciskam "Start Client" i nic się nie pojawia.. Nie wiem co jest przyczyną. Dodam, że antywirus wyłączony i wszystkie programy dodane w zaporze, prosze o pomoc ;x

@Edit To co napisałem wyżej już nieaktualne, wystarczyło tylko wpisać login i hasło po czym się zalogować.

Teraz mam kolejny problem, po wejściu do gry mam same "0" jak to zmienić? Dodam, że w pliku konfig mam tylko :

"[default]

client=sro_client.exe

media=Media.pk2"

Ściągnij mój config z mbot: http://speedy.sh/C5RFb/config.ini

turas201 a nagrałeś skrypta??

29979.gif
Opublikowano

Nie zagracie dziś gdzieś do 20 - 22 bo serw. wyłączony jeny ludzie...

post-114368-0-23819500-1342797359_thumb.png

A pomoże ktoś z moim problemem ??

Opublikowano

Jak zrobić żeby bot zbierał nie tylko golda ale też itemy i eliki ? ;c

Kurwaaa !! Druga i Trzecia strona Zapraszam !! Ludzie ogarnąć się !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...