Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KURWA LEGEND92 WEŹ CZYTAJ TEMAT DOKŁADNIE MASZ ZMIENC W "config" lang=0 na 9 !!!!!!!!! 0 na 9 ! ZAPAMIĘTAĆ TO TEMPE CHUJE !

KURWA LEGEND92 WEŹ CZYTAJ TEMAT DOKŁADNIE MASZ ZMIENC W "config" lang=0 na 9 !!!!!!!!! 0 na 9 ! ZAPAMIĘTAĆ TO TEMPE CHUJE !

za to powinieneś dostać bana !!! za wulgaryzmy !!!

zbyt duża sygnatura

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WIe ktoś może czy da się ustawić w mBocie aby np. co 3 h robił reloga? Sam wyłączał clienta, włączał go z powrotem, wpisał pasyy i heja dalej bocił? Może jakiś skrypt czy jak?

Jeśli ktoś wie czy tak się da proszę o opisanie krok po korku jak to ustawić.; P

mylove.gif

Opublikowano

KURWICA MNIE JUŻ BIERZE JAK TEN TEMAT JEST OLEWANY! 0 ODPOWIEDZI ! CO SIE KURWA DZIEJE JA SIE PYTAM ! POWIE MI KTOŚ WRESZCIE DO CHUJA CO ZROBIĆ ABY OMINĄĆ W TYM JEBANYM BOCIE "PLEASE UPDATE TO LATEST VERSION " ? WIEM ŻE JUŻ TAK MIAŁ KTOŚ WCZEŚNIEJ ALE NIE MOGE TEGO ZNALEŚĆ BO CAŁA DZIECIARNIA MA PROBLEMY Z JEBANYMI 0 W SILKU GDZIE O TYM PROBLEMIE JEST PISANE Z 4324423143231423 RAZY I ODPOWIEDZI JAK SOBIE Z NIM PORADZIC.WKURWIA MNIE TO JUZ NIC TU ZNALEŚĆ NIE MOŻNA,ZERO POMOCY.Z OKAZJI MOJEGO WKURWIENIA CHUJ WAM W DUPE JEBANE GIMBY.Z USZANOWANIEM USZATY SKURWIEL - POETA.

Opublikowano

UP, przyłączam się do posta, wyżej. I wtf co 2 post to to samo pytanie a odpowiedz wyżej... l2r

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Siema , mam problem zrobiłem tak samo jak pisało wcześniej z tym , że wszędzie mam "0" (czyli lang 9) i dalej mam te zera -.- :c Proszę o pomoc :D

Opublikowano

Ponawiam moj problem

Czesc mam problem ktory wyglada tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f37638a25b2dbec2.html odpalam cracka jako administrator i wyskakuje wlsnie to mam wszystkie programy o jakich byla mowa wczesniej w tym temacie ale nadal nic ,instalowalem juz plik msvcr100.dll ale to nie pomoglo. Prosze o pomoc

A i gram na serwerze pantusro jest tam sporo osob ktorym dziala bez zarzutu.

Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Cannot Find Key signature. Maybe client is packed. Packed client is not suppored. <-- taki bląd mi wyskakuję kiedy po włączeniu loadera karze mi scierzke wyszukać i klikam na folder silka. Jakaś rada?

Opublikowano

@Up, wejdz na silka nomalnie, pewnie musisz uptade zrobic. :)

Moj problem polega na tym, iz crack za bardzo nie dziala, bo pisze mi ,ze mam stara wersje mbota i musze sciagnac nowego jak klikam login. Jakies sugestie?;]

Opublikowano

Cześć, mam problem takiego typu kiedy chcę odpalić bota plik "mBotLoader" wyskakuje mi błąd o treści Cannot find 'MSVCR100.dll'. Please re-instal this application.

Powiedzcie co ja mam zrobić.

Opublikowano

Elo mam proble wyskakuje mi bład " Failed to read data from PFO" urchamia ze zgodnoscią jakby co, a bo mi chodzi tylko nagle net mi padł i po tym już zaczęło właśnie to wywalać

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem bo wyskakuje komunikat

"Aplikacja została przerwana lub screen z 9 strony uzytkownika :

Poprostu nie macie net framework 4. ja zainstalowałem i teraz mam kolejny błąd - "

Wyskakuje mi błąd Cannot find MSVRC100.dll please reinstall the application "

prawdopodobnie to trzeba sciągnąc : http://www.dll-files....shtml?msvcr100

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema ja mam problem taki:

Odpalam loadera czekam pisz eze ścieżke mam wybrać znowu czekam odpala sie okienko z mbotem i klikam 'login" i następnie "start client"

Ładuje sie client a dalej nic sie nie dzieje nie wiem czemu

Przypomne ze mbota używam do PlaySro bo czytałem że też można

A jak odpale bez bota poprostu normalnie launchera to pisze ze inspekcja a inspekcji nie ma :(

Opublikowano

Siema ja mam problem taki:

Odpalam loadera czekam pisz eze ścieżke mam wybrać znowu czekam odpala sie okienko z mbotem i klikam 'login" i następnie "start client"

Ładuje sie client a dalej nic sie nie dzieje nie wiem czemu

Przypomne ze mbota używam do PlaySro bo czytałem że też można

A jak odpale bez bota poprostu normalnie launchera to pisze ze inspekcja a inspekcji nie ma :(

Odinstaluj hamachi.
Opublikowano

Ale ja hamachi mam i pisze że to system operacyjny i ze jak go usune to systejm moz enie prawidlowo funkcjonowac.

Te hamachi mam w windowsie win32

To nic sie nie stanie jak to usune?

Opublikowano

nie znaleziono punktu wejscia procedory 1_NonReetPPLLockHolder@details@Concurerency@@QAE@XZ w bibliotece MSVCR100.dll

Win License find MSVCP100 Please reinstall this aplications.

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...