Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

swietlon prawdopodobnie jakis antywirus blokuje go

_Miuosh_ mi char staje na 10 sec i potem expi a mi przy zmienianiu broni sie nie zawiesza

a nie mozesz nagrac drogi zeby bot sam ci chodzil?

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktos ma tez taki problem, ze bot zaczyna atakowac jednego moba, zaladuje mu 1 skill gora dwa i zaczyna nastepnego? Czasem nawet 4 moby na klacie trzyma i zamiast je wybić to uderza jednego z nich 1 skillem i luruje sobie nastepnego. W zakladne area nie mam ustawionego autolure a on sam tak zbiera moby, przez co czesto ginie -.-

ktos ma jakis pomysl co z tym fantem zrobic?

w4x4.jpg

Opublikowano

swietlon prawdopodobnie jakis antywirus blokuje go

_Miuosh_ mi char staje na 10 sec i potem expi a mi przy zmienianiu broni sie nie zawiesza

a nie mozesz nagrac drogi zeby bot sam ci chodzil?

No właśnie mam nagranego skrypta i też jak char dochodzi na spota to czasami jak już ma zacząć expić to się zwiesza char.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Rekrut
Opublikowano

Hmmm... na PlaySRO Moderator napisał, że po relogu już nie można się zalogować z crakowanym mbotem, mógłby ktoś to sprawdzić?

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

No właśnie nie jestem pewnien, jeszcze trochę muszę chary wylvlować także nie chcę restartować kompa. Coś tam Ruffy napisał, że na TS'ie próbowali resetować PC i nadal działa.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Ludzie piszą, że jak ktoś ma problemy z botem to musi najpierw zresetować neta, później kompa i działa wszystko.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Witam mam nastepujacy problem , pobralem sobie mbota , wszystko fajnie wypakowalem , dziala tak jak nalezy , ale nie wiem jak go ustawic zeby sprzedawal sam itemy , bo ustawilem zeby podnosil , podnosi fajnie , jak ma pelny plecak wraca do miasta , i stoi i koniec nie sprzedaje itemow przestaje pracowac , czy ktos by mogl napisac tutka o tym , bylo by najlatwiej

Pozdrawiam

Opublikowano

Zaznacz możliwość przekładania z peta do plecaka , a potem w tym okienku gdzie wybierasz co ma zbierać zaznacz sobie co ma bot dawać do depo a co selać.

Opublikowano

Czy jest możliwość w bocie pójscia na dane miejsce automatycznie ? Chodzi mi o to ze wlacze start a on sam idzie w te miejsce gdzie np. padłem, nie musząc być przy kompie

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

DOBRA KURWA.NIKT NIE POTRAFI POMÓC MI DLACZEGO W BOCIE CHCE MI ROBIĆ UPDATE I NIE MOGĘ SIĘ LOGOWAĆ ? KTOŚ WIE O CO CHODZI ? WCZEŚNIEJ MI DZIAŁAŁ A TERAZ NI CHUJA.PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZĄ POMOC.WSZYSTKO JEST POINSTALOWANE ITD. ROBIE JAK JEST W TUTKU.NIE WIEM O CO CHODZI.

Rekrut
Opublikowano

DOBRA KURWA.NIKT NIE POTRAFI POMÓC MI DLACZEGO W BOCIE CHCE MI ROBIĆ UPDATE I NIE MOGĘ SIĘ LOGOWAĆ ? KTOŚ WIE O CO CHODZI ? WCZEŚNIEJ MI DZIAŁAŁ A TERAZ NI CHUJA.PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZĄ POMOC.WSZYSTKO JEST POINSTALOWANE ITD. ROBIE JAK JEST W TUTKU.NIE WIEM O CO CHODZI.

Dzieciaku... Wpierw pomyśl zanim zaczniesz napinać bez powodu. Myślisz, że teraz ktoś z dobrej ręki Ci pomoże kiedy się bulwersujesz jak jakiś za przeproszeniem idiota? Wybacz, ale na pewno większość pomyśli tak samo.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Dzieciaku... Wpierw pomyśl zanim zaczniesz napinać bez powodu. Myślisz, że teraz ktoś z dobrej ręki Ci pomoże kiedy się bulwersujesz jak jakiś za przeproszeniem idiota? Wybacz, ale na pewno większość pomyśli tak samo.

Rozjebałeś mnie :) I po pierwsze nie mów do mnie dzieciaku,synu.Widzisz jak ten temat jest olewany,jakoś chce kurwa zmobilizować tych zjebów do jakiejkolwiek odpowiedzi.

Opublikowano

Up@

Z takimi wypowiedziami i z zachowaniem jak to powiedzial kolega w jednym poscie idioty , napewno nikt ci nie pomoze zwlaszcza jak jeszcze wszystkich obrazasz , wkoncu dostaniesz bana za wulgarne zachowanie .

Wracajac do mojego problemu , chodzi o to ze mam zaznaczone ktore itemy ma sprzedawac a ktore mi zostawiac tak , peta podnoszacego nie mam wiec nie wiem po co ta opcja , a i tak nic nadal nie dziala , dodam ze gram na serwerze playsro , jezeli jest to wazne tak , wiec bardzo prosze o pomoc :(

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. stosuje poradnik z tej strony w sprawie mbota, sciagnalem net framework 4, sciagnalem bota i cracka, ale niestety jest problem. gdy wlaczam cracka najpierw pojawia mi sie intro loadera, ale p ochwili wyskakuje mi komunikat, że plik wykonał próbę odwołania się do tokena, który nie istnieje.

Gdy probuje odpalić samego mbota wyskakuje komunikat: Can't find MSVCR100.dll. Please reinstall this application.

Nie instalowalem niczego, bota i cracka wsadzilem do tego samego katalogu. Mógłby mi ktoś pomóc? btw, chodzi mi o serwer playsro

Opublikowano

Kolego , jak byś przeszukał temat to byś wyczytał , że w windows 7 , czy vista trzeba uruchomić przez administratora :) i wszystko śmiga :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...