Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem bot na laptopie normalnie smiga proboje go odpalic na pc klikam login i nic sie nie dzieje nie chce sie zalogowac.

Ktoś wie co może być? przeinstalowywałem bota, mam zainstalowanego net frameworka oraz pobrane biblioteki.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

witam mógł by ktoś pomóc z pewnym problemem po odpaleniu bot loader pojawia się błąd http://imageshack.us/photo/my-images/191/88832243.jpg/

niby brakuje pliku fmod.dll ale po pobraniu go i wklejeniu do folderu błąd nie znika mam zainstalowany net framework 4 który jest wymagany instalowałem też najnowsze sterowniki do karty graficznej dalej to samo

Opublikowano

Dlaczego jak wlaczam Bota to w silku zamiast liter sa wszedzie zera ?

Jeślli widzisz błond w tym co napisałem znaczy rze zrobiłem go celowo : ))

Opublikowano

Dlaczego jak wlaczam Bota to w silku zamiast liter sa wszedzie zera ?

5. Wchodzisz do gry i masz "0" zamiast napisów?

~ Otwórz config.ini i zmień language z 0 na 9 , czyli language=9

FAQ:

http://www.mpcforum.pl/topic/688058-faqmbot-112b-czyli-rozwiaz-swoj-problem/

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ziomki, dlaczego nie ma odpowiedzi odnośnie tego, że jak odpala się Mbotloadera to jest zero reakcji??

Śledząć to w procesach, pojawia się proces loadera na jakieś 2-3 sekundy i się wyłącza. Próbowałem ze zgodnością i uruchom jako administrator, nadal to samo.

Opublikowano

mam zainstalowane wszystko co trzeba, odpalam jako administrator a wyskakuje mi tylko :,, cannot find 'MSVCR 1000.dll'.Please re-instal this application. prosze o pomoc na gg 7299828 ! bardzo prosze

Opublikowano

Mam problem otóż jak kopiuje czyste pliki czyli cracka i mbota do nowego folderu to jak odpalam loader to pisze "Wykonano próbe odwołania sie do tokena ktory nie istnieje" a jak kopiuje pliki z folderu z botem gdzie wszystko dziala to pisze że "Dostępnych jest więcej danych" o co chodzi??

Opublikowano

witam mam pytanko mam bota tego wlasnie zrobione all działa smiga ale po za 1 nie znajduje mi 13 i 14 dg stonow tabletow itp .. o co moze chodzic ??

MIAŁ KTOS TAKI PROBLEM?

Opublikowano

mam zainstalowane wszystko co trzeba, odpalam jako administrator a wyskakuje mi tylko :,, cannot find 'MSVCR 1000.dll'.Please re-instal this application. prosze o pomoc na gg 7299828 ! bardzo prosze

Wpisz sobie w google MSVCR 1000.dll i to bedzie pierwszy link sciag program i go zainstaluj
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

mi wyskakuje jakis blad : nie znaleziona punktu wejscia procedury ??1critical_section@concurrency@@QAE@XZw bibliotece MSVCR100.dll a po chwili jeszcze to hThread [2] error

Prosze o pomoc plis

Opublikowano

mi wyskakuje jakis blad : nie znaleziona punktu wejscia procedury ??1critical_section@concurrency@@QAE@XZw bibliotece MSVCR100.dll a po chwili jeszcze to hThread [2] error

Prosze o pomoc plis

Musisz chyba odinstalować bibloteki i zainstalowac je na nowa tez tak kiedys miałem
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

http://botters-heaven.net/showthread.php?7768-pSRO-vSRO110-mBot-1-15

Wrzuciłem tego bota i gdy odpalam wyskakuje z windows że wyskoczył problem oraz okienko windows z jakimś errorem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wrzuciłem tego bota i gdy odpalam wyskakuje z windows że wyskoczył problem oraz okienko windows z jakimś errorem

Boże widzisz i nie grzmisz co to jaki error może jakieś sc nikt nie jest magikiem i ci nie pomoże jak nie podajesz żadnych informacji
1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...