Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, mam pytanie dziala komus ten bot na termination Silkroad?, sciagnelem wszystko i pokazuje mi blad---------------------------

Error

---------------------------

Cannot find key signature. Maybe client is packed. Packed client is not supported.

prosze o pomoc

To znaczy że mbot nie działa pod tą wersje silka, czyli dany server nie zawiera plików vsro.

ItgMSFz.gif­

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a u mnie się pojawił taki problem, że bot nie włącza się, znaczy loader nie chce się odpalić, nic by w tym nie było takiego dziwnego gdyby nie to, że do dzisiaj grałem normalnie używając tych plików, sciągałem, usuwałem, rozpakowywałem od nowa te pliki, a loader jak się nie chciał odpalić tak dalej nie chce, jakieś pomysły co mógłbym zrobić?

Opublikowano

Witam wiadomo coś na temat błędu "Wykonano próbę odwołania się do Tokena, który nie istnieje"?

Korzystam z win7

@EDIT 28.09.2012,

Naprawione, działa. Dla wszystkich, którzy mają podobny błąd, zalecam odpalić za pomocą administratora. Mi osobiście pomogło.

Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Pewnie wina antywirusa , usuwa lub nadaje kwarantannę na ten plik dll , wyłącz go i zobacz . Napisz jakiego masz tego antywirusa .

Opublikowano

witam mam Problem ... Klikam na Loadera i nic się nie dzieję ...

mam win 7

zainstalowane c++ i net frameworki

bot działał wcześniej , robiłem reinstal , administratorem włączałem pod xp itp i nic nie rusza ;/

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

mi juz smiga ;d naciskasz load a potem odpalasz clienta proste a jak sie nie da to odpal bota i wejdz tam gdzie silka masz i odpal normalnie silkroad.exe mi tak pomogło potem wyłanczasz wszystko i znowu odpalasz mbota i naciskasz login i open client

Opublikowano

MAM pytanie

Jak w tym Mbocie działa Proxy?

chcę ominąć limit kont ale nie potrafię z Proxy sobię poradzić.

Mógł by ktoś mi oisać pokolei co zrobić żeby za pomocą Proxy ominąć limit Kont ??

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem caly czas wyskakuje mi "Failed to read data from PFO" robilem juz wszstko net framework, c++, odpalać jako administrator ze zgodnościa pod win xp nic nie działa nie wiem co mam zrobic ;/

Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Ten mbot ma wirusa co z tym zorbić?

znaczy mbot nie ale crac do mbota tak

Chyba każdy crack ma jakiegoś tam virusa, nic z tym nie zrobisz -.-

Mam problem caly czas wyskakuje mi "Failed to read data from PFO" robilem juz wszstko net framework, c++, odpalać jako administrator ze zgodnościa pod win xp nic nie działa nie wiem co mam zrobic ;/

Proszę o szybką odpowiedź

Wystarczy obszukać forum, masz tu odpowiedź

http://www.mpcforum.pl/topic/628943-mbotmbot-problem/

jest tu może opcja żeby NIE podnosić som/son?

Taa, wystarczy odznaczyć SoX z zakładki przedmioty i zapisać ustawienia.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Hmmmm, czy wam także przestał działać loader ??? Wczoraj wszystko było ok, o dziś normalnie odpala bota, ale nic nie daje klikanie na "zaloguj". Not logged in i koniec. Już przeinstalowywałem i nic, ch....ra już mnie bierze.

Plz, niech ktoś odpowie, bo nie wiem co robić :))))

Ok, nieaktualne. Po prostu wywaliłem wersje 115b i dałem starą i wszystko śmiga. DZIĘKI WSZYSTKIM ZA UDZIELENIE ODPOWIEDZI :))

Opublikowano

Chyba każdy crack ma jakiegoś tam virusa, nic z tym nie zrobisz -.-

Wystarczy obszukać forum, masz tu odpowiedź

http://www.mpcforum.pl/topic/628943-mbotmbot-problem/

Taa, wystarczy odznaczyć SoX z zakładki przedmioty i zapisać ustawienia.

powiem taki nic nie działa robiłem już wszystko zgodność z xp s2 i nic nie daje firewall to samo nic mam windows 7 jakies inne pomysły co do tego błędu ?

Opublikowano

mam pytanie dziala jeszcze mbot na vsro ? bo robilem formata ostatnio i nie gralem ale naszla mnie ochota i nie dziala all mam zainstalowane tak jak przed formatem

!!!! Grozisz MI !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...