Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy zna ktoś rozwiązanie problemu gdy po uruchomieniu loadera ciągle wyświetla się komunikat o nowej wersji ?

"An updated version of mBot is available for you!" 

Posiadam framework,c++, biblioteki. Próbuje odpalać we wszystkich trybach zgodności z uprawnieniami administratora i dalej to samo. Posiadam win7 i klienta playsro. Jakieś pomysły ?

Opublikowano

mam problem, a mianowicie pokazuję mi się okno:

91866353664074746603.jpg

mam zainstalowany SP2, poniważ lepiej współpracuje z moim komputerem. Czy może macie rady jak rozwiązać ten problem ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

w log wyskakuje mi zeby zupdatowac bota i nie przepuszcza go jakies pomysly?

gdy odpalam kraka do bota wyskakuje mi error :wykonano probe odwolania sie do tokena ,ktory nie istnieje help for us dodam ze chce odpalic bota na fenix sro

116hm6w.png
Opublikowano

Witam, jak mam ustawić mbota na lsro, aby sprzedawał itemy z grab peta ale również z tych dalszych stron ( z 1 sprzedaje całość, ale drugą trzecią itd. pomija ).

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące mbota, gdy odpalam mbota z loadera to wyskakuje mi błąd:

Wykonano próbe odwołania się do token, który nie istnieje.

P.s co mam zrobić, jak temu zapobiec? O co tu chodzi?

Proszę o szybką odp jak i pomoc, pzdr.

Opublikowano

Czy może ktoś wrzucić gdzieś bota działającego,bo jak pobieram pliki to mam tylko 4(2 pliki z .exe i 2 pliki do nich po 1 na kazdy exe) , a jak widzialem zdjecia to mi brakuje config itp ... Chce pograć nim na PlaySro jak co

Opublikowano

Czy może ktoś wrzucić gdzieś bota działającego,bo jak pobieram pliki to mam tylko 4(2 pliki z .exe i 2 pliki do nich po 1 na kazdy exe) , a jak widzialem zdjecia to mi brakuje config itp ... Chce pograć nim na PlaySro jak co

Pewnie antywirus Ci usuwa , a i musisz pobrać bota , a do niego cracka wrzucić . Wszystko jest w tych 2 paczkach :) Wyłącz antywirusa na czas pobierania / korzystania z bota.
Opublikowano

Witam wszystkich. Kilkakrotnie padlo pytanie odnosnie wylaczania klienta po jakims czasie gry. Oczywiscie bot dalej dziala ale przebieg gry mozna sledzic tylko na jego zakladkach. Czy ktos wie jak temu zaradzic?

Druga sprawa. Mam silka z botam na stacjonarnym kompie i wszystko dziala ok (z wyjatkiem wylaczania klienta), natomias kiedy odpalam bota na laptopie nawet nie zauwaze ze cos sie uruchamia. Wyglada to tak jakby sie nic nie uruchamialo. Jednak kiedy podgladam procesy pokazuje sie na kilka sekund proces "mBot_vSRO110.exe *32". I tyle. Przerobilem juz wszystkie porady z tego tutorialu i nic nie pomoglo. Moze ktos mial cos podobnego i sobie jakos z tym poradzil i moze sie ta wiedza teraz podzielic. Dzieki z gory za szybka odpowiedz.

Widze ze juz nikt nie czyta tego watku albo nikt nie wie jak rozwiazac problem. Szkoda bo liczylem na wasza pomoc. Pozdrawiam mimo to

Opublikowano

Ja mam jeszcze problem ze bot nie chce mi zbierac itemkow... golda zbiera normalnie ale itemkow nie chce.

@Edit

Juz sobie z tym poradzilem.

@Edit#2

Teraz mam problem ze zbieraniem elixirow. Itemki zbiera, gold zbiera a elixiry zostawia chociaz zaznaczylem ze ma zbierac nie mam pojecia dlaczego..

jak sobie poradzileś z tymi 00000 zamiast napisów ? :)
Opublikowano

Może tak jak pisałem przed chwilką masz clienta "a" a wrzucasz media.pk2 z clienta "b" i coś nie gra i dlatego masz 0 odpal bez bota i powiedz jak masz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...