Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie binke nie zawirusowana, norton mi wira wykrywa i usuwa.

musze grac na offnietym

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dajcie binke nie zawirusowana, norton mi wira wykrywa i usuwa.

musze grac na offnietym

Mi tez wykrywa wirusa a mam Avire i tez na offnietym gram

Mam nadzieje ze serw bedzie tym wyjatkowym bo rezygnuje z gry na Vabile ^^

Opublikowano

Możecie grać na serwie w tym momencie, bo od jakiś 30 min mam Błąd Podczas Łączenia się z serwerem...

Mam też wszytskie CH Wyłączone a na innych serwerach moge grać więc nie wiem o co chodzi za bardzo...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem pierścionek powinien być wyposażony w teleport do innych królestw.. Bo skoro chcesz coś kupić to masz przez doline dymać do innego królestwa? Trochę głupota...

Możecie grać na serwie w tym momencie, bo od jakiś 30 min mam Błąd Podczas Łączenia się z serwerem...

Mam też wszytskie CH Wyłączone a na innych serwerach moge grać więc nie wiem o co chodzi za bardzo...

Tak, ja jestem na serwerze.

78377258374293102147.png

''Kiedy wyścig staje się zbyt trudny

to znaczy, że nie możesz już dotrzymać kroku.''

- Bob Marley

Opublikowano

Czy nikt kto ma dostęp do serwera nie może mi powiedzieć czy wam serwer działa? Bo już od 30 min pisze ''Błąd Podczasz Łączenia się z Serwerem'' i pisze że każde CH jest Wyłączone, dlatego się pytam czy wam działa czy nie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pro100ST pomożesz mi. Mam problem z połączeniem się z serwerem... Cały czas ''Błąd Podczas Łączenia'' i każde Ch wyłączone. A internet mam i np Tiveria albo Balmora mi normalnie działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Client Będzie Dzień Prze Oficjalem ktoś tam wspomniał wyżej.

To nie bedzie dalo rady grać na tym patcheze z bety?

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Mam problem poniewaz Gram na Lapku i gdy wlaczam patcher sciaga sie metin2.bin i jak chce odpalic to pisze ze nie mozna otworzyc tego i trzeba wybrac program z listy:P ocb?

inne serwy normalnie smigaja

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Wszystko normalnie działa, dziwne, że macie problemy. Serwer zapowiada się dość ciekawe, chociaż te raty yangów przerażają, jak na 500% ledwo idzie wyciągnąć 5kk bez misji. Mimo tego, zagram i polecam.

Opublikowano

A ja mam pytanie do HA, czy exp będzie trochę lepszy czy tak jak na PL ? Bo jak widze że mam expić jak na PL to trochę mnie to irytuje. ;/ Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

gieksa2jp_rrahxre.jpg

Opublikowano

ponawiam prośbę o pomoc .. gram na laptopie i gdy odpalam patchera wszystko ok ściąga mi metin2.bin i gdy odpalam gre to wyskakuje że nie może odczytać tego pliku i moge go otworzyć za pomocą jakiegos programu z listy .. pomoże ktoś co z tym zrobic ? inne serwery normalnie śmigają ..;/

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Ceny odstraszają najbardziek 1ku 700k i pele 2kk ,mam nadzieje ,że Pro100ST nie dodasz do isa żadnych szkatułek bosów, zbrojek i broni ,niech się chodzi tylko na ripa po bronie na 75.

Mógłbyś zrobić dt stare z demonami podobnie jak teraz się robi te nowe dt czyli lider przenosi i chodzi się z kim się chce a nie ze wszystkimi nobami którzy się wcisną^^

super001.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...