Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aj, już sobie myslałem "No serwer się zajebiscie zapowiada".

Za chwile dopatrzyłem się w prezentacji "Nowe fryzury" - to stwierdziłem że podziękuje.

A teraz mam pytanie do założycieli serwera; co wy widzicie w tych dennych fryzurach? Przeciez 90% osob ich nie cierpi, a 60% osób z nich nie wchodzi z tego powodu na serwer, więc po jakiego chu dodawac takie gówno na serwer? Nie dosc ze to lipnie wyglada to jeszcze zmienia tematyke metina z wojowników dalekiego wschodu na debili z idiotycznymi fryzurami ..

lownfast

Opublikowano

Proo100ST i bedzie jak z serverami poprzednimi?

Przez pierwsze 2 tygodnie bedziesz sie super zajmowal serverem, beda gracze, bedzie hajs z ISu i serva olejesz, tak?

Masz ambicje i mozliwosci do robienia dobrych serverów, ale niestety sposob prowadzenia ich przez Ciebie jest godny pozalowania, a szkoda, bo server zapowiada sie naprawde b.dobrze (procz ulepszaczy na wszystko...)

A odnosnie servera, jaki faktycznie exp bedzie, bo raczej nie 150% (1,5 x PL) ?

Konkretnie podaj jaki jest ten exp... Cos a'la Tiveria (8-10x PL) czy np wyraj (3x PL)? A moze wiecej / mniej?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

UP

Divine należy do DarkSince.

Mam pytanie co do serwera: czy raty i handlarzy na becie beda sa tacy jak na oficjalu ?

Wszystko będzie tak samo tylko rat na EXP nie będzie.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Jezeli to bedzie tak stabilna produkcja jak twoje poprzednie serwery to chetnie sie skusze do gry.

Ten serwer mi sie wydaje najbardziej dopracowany:p

Tylko ,zeby nie bylo jak z DW s2 bo to moglby byc medium ale tamta prod. to 4Fun jak cholera .D

Czy jest juz jakies forum serwera?

Czy bronie na 30lv jak na PL czy Inny sposob?

KU trzeba dropic?

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

No wrescie znalazem a propo dzialaja ch2 ch3 ch4??

Zrob wszystkie misje a nie placzesz. DO 20lv z misji masz 1,6kk + drop.

Ma racje

Dajcie Konia

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Opublikowano

ją na 37 lv mam aurę m 3 20 eggzo i 16 rad riba ,+9 więc nie jest źle ale jest dziura w misjach od 30 lv do 37 lv i ciężko zarobić

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Czy jest juz jakies forum serwera?

Czy bronie na 30lv jak na PL czy Inny sposob?

KU trzeba dropic?

Forum mialo byc dzisiaj jednak poki co trwaja jeszcze nad nim prace

Bronie na 30 lvl dropia z bestów po 2 sztuki

KU z tego co widzialem sa u handlarzy a dokladnie instrukcje, jednak zwoje i rady dropia tylko z metkow, wiec nie wbijesz szybko skilli nawet na G

Ktos tam sie plul ze serw niedopracowany... Czlowieku to jest beta, beta powstaje po to aby wychwycic bugi i darzyc do stworzenia lepszego serwa... Dajcie im czas do 17 jak sie nie wyrobia z bugami to wtedy bedziecie narzekac. Poki co mamy 13 jeszcze 4 dni!

Bugow rowniez mam kilka jednak zapisuej je w notatniku, prosze nie spamowac tutaj bo do tego bedzie sluzyc forum - powstanie w dniu dzisiejszym

Opublikowano

na serwie nie ma aż takich bugów jak wymieniał kilka razy @up, miał mniej bugów na otwarcie bety niż inne serwy na oficialu. Admin/i jak wczoraj było widać są bardzo ogarnięci. Dla tych co lubią serwy typu medium/hard to jak najbardziej polecam, lecz ja tylko lubię medium.

Opublikowano

Teraz chwilowy res, Pro100ST wprowadza loch małp, zmienia to teleportowanie sie z m1 do m2 odpowiedniego dla kazdego panstwa, rowniez zwieksza drop szkat blasku.

Jezeli ktos chcialby zapytac czy zmianki, dodania i pele beda dropic do EQ jest odpowiedz: NIE, poniewaz quest nie ma funkcji ograniczenia lvl i wtedy na 70 lvl skoczymy na psy i w 10 minut mamy po kilkazdiesiat w eq.

Opublikowano

Ciekawe ile bd sie patchowac.

Zapraszam all gorąco na pompie.

O patchowanie to juz każdy sam wie i widzi moze 2,3 minuty mi sie patchowało :]

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Witam, ja powiem krótko o serwerze, siedziałem kiedyś na ts u makysa, wbija kolega i sie chwali że będzie serwer ( mowa o hexagon ) no mowi ze stawia go ten co ma divine world ( miał ) pro100st, i oczywiscie wszyscy wyskakuja czy dostana eq, powiedział ze nie, ale SM'y im moze ladowac, za free.. Także wyrobiłem sobie opinię o tym serwerze, Pozdrawiam, Makys tam bedzie grał i bedzie mial oczywiscie sm'y za free, pozdrawiam kurwa, zycze zeby padł wam!

Pro100<--- Rzal . Twoje serwery to dno -eq z navi, smy za free pozdro!

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Zrob wszystkie misje a nie placzesz. DO 20lv z misji masz 1,6kk + drop.

Nie pier***, co z tego ze z misji masz, cofnij sobie skila i ulepsz ze 2 bronie na 30 lvl do +8/9 i zobaczymy jak bedziesz kozaczyl

sygnaturkaw.png

Opublikowano

2x UP

Tak i słuchaj się ludzi, którzy nie mają żadnych dowodów... Jak nie chcesz grać to chociaż innych nie zniechęcaj do gry, w szczególności, że nie masz żadnych podstaw.

Opublikowano

Ale że tak sie wyraże "dojebałeś" chcesz popsuć opinie serwera?

Po 1 Nawet nie wiem kto to Makys.

Po 2 na Serwerze Divine Czy też glador Nikt nie ma EQ z navi.

Po 3 Jest łatwy sposób żeby zrobić ss ze ma sie eq navi to jest 3-4 min roboty jak ogarniesz edycje clienta.

Edytujesz Locale i trafiasz sobie bony np 2000 hp 10 ludka itd a w locale zmieniasz nazwy tych bonow np 2000 Ludzi itd.

I robisz ss i idzie serwer zakopać.

Ale nie mam co sie tłumaczyć bo "tylko winni się tłumaczą" a ja mam czyste sumienie.

Pozdro dla kolegi UP.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...