Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam się póki nie masz dowodów to nawet nie wypowiadaj się, bo robisz niepotrzebny zamęt! Jeszcze jeden post i zgłoszę raport, gdyż bez dowodów jak mówiłem psujesz opinię

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahahaha!!! Kurwa, szkoda ze nie nagrałem tego wtedy, ale za chuja nie pamietam czy to był ts czarna strefa, czy cantrix2 , no kurwa nie moge spamiętać wbija taki kozaczek ze bezie miec gm'a , jakis twój koleszka, i sie chwali, słucham a tu ludzie go o itemy prosza, to mowi ze itemow nie da tylko jak cos zaladuje sm, szczam na to czy mi wierzysz czy nie, po 2, ty kurwa koleszko, wysyłaj sobie raporty, jebie mnie to, jestes kurwa zerem pro100, ty i te twoje serwery, grałem na divine i jak kurwa było co? Same bugi, straszne rajdy, przez 2 mies wprowadzał, na dt mozna było epiki na modzie robic, a kurwa niektórzy tyrali nocki zeby te bronie zrobic.

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Po pierwsze nigdy nie miałem żadnego "koleszki" z graczy.

Nigdy nie dałem EQ navi ani SM.

A tak wgl to co ja wbije sobie na ts np Balmory i będe gadał ze Bambus3k mi SM daje uwierzysz w to?Trzeba być Naiwnym.

A Divine Należy juz do DarkSince.

I to był mój 2 serwer Ludzie uczą się na błedach.Tamten Serwer nie wyszedł mi w 100% to tutaj staram sie jak najlepiej i wszystko co mi gracze zgłoszą to naprawiam.

I Proszę o wypowiadanie się tylko na Temat Tego Serwera.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Do 35 lvl'a naexpiłam i wbiłam tylko aż 18 kk!

Szybko o kasę, nie trzeba się przejmować, a umieć grać.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Teraz sa raty po 500% chyba na czas bety wiec juz wszystko ejst ok

A na oficjalu powinno byc ze 50/100% wiecej niz wczesniej co do yang oczywiscie, bo exp jest spoko ale yang przesada

Opublikowano

Daj jakies eq na beta testy i moze lv z 70 bo takto zaduzo sie nie sprawdzi ,a i z 2 polowaniem na 5 lv jest bug zabiłem 20 głoenych wilków i nadal licze ,ze zabiłem 20 + i misj nie zalicza ,,.

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

Ciekawy ;>

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Gram z 10 min ale już mi sie podoba takiego serwera gdzie jest troche trudniej i td dawno nie było a to dopiero beta testy

PS. Fajny Będzie jak nie padnie

Opublikowano

Ogarnijcie ten zwój powrotu statusu każdy kto ma na is będzie grał WP lub Daggera A potem same Archery i BM-y...

Pozdro,,, Kto ma PLN-y ma wszystko wystarczy spojrzeć co jest w IS.

Mam nadzieje że trochę to ogarniecie

Nie mam sygny ale i tak postaw -

Opublikowano

Cześć. Otóż Pro100ST. Robisz kolejny serwer tak ?. A pomyślałesz może choć przez chwilę co będzie z graczami Divine world ? . Nie masz czasu , o czym ostatnio dużo ludzi na Divine się przekonało. Było masa bugów , event zrobiony przez któregoś z GM poprostu masakra. Doceniam to ,że masz ambicję chcesz robić new serwy a nawet na tamten nie masz czasu ^^ . To tylko mała rada na przyszłość. Oczywiście zagram . Pozdrawiam

Opublikowano

Taki mały problem na stronce - przy rejestracji używane przeze mnie hasło było za krótkie (8 znaków), także radziłbym zmienić na minimum 5, bo to dosyć uciążliwe. A co do serwera, to raczej zagram, chociaż Troja i Nilbox też zapowiadają się dosyć ciekawe. Czas pokaże.

Rekrut
Opublikowano

Ej dlaczego mi serwer nie dziala. Pobralem launcher , wlaczam go i nic . Pisze ze nie moze go znalezc czy cos takiego.

Opublikowano

server zapowiada sie zachecajaco na bete nie wbije ale jak bedzie client to bardzo chetnie

admin serva niech mi poda ts3 jak jest na pw bo ze strony mi nie dziala

Opublikowano

No No !!!

Serw zajebisty !!!

Macie gracza więcej.. jak będzie dedyk, dajcie launchera dużo osob pogra

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...