Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa lata trzeba było czekać aby się wzięli za Triadice, będzie na wakacje ;)

Jbc. wiesz, że odpisałeś na post sprzed 2 lat? xD

Co do serwera wydawał mi się spoko, tylko mi nie działał, na forum wogóle nikt nie pomagał. Dopiero po kilku miesiącach na kamer modzie mi się udało, to trochę pograłem, ale na kamermodzie to nie za fajna gra :P

Nie wiem, czy to IsAmU czy FuBu to ten zły, dlatego na rafii też nie gram. 

tenor.gif

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Serwer do bani pod is , administrator gorzej zachowuje się niż dziecko 10letnie , można to wywnioskować z filmików jakie nagrywa

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Jbc. wiesz, że odpisałeś na post sprzed 2 lat? xD

Co do serwera wydawał mi się spoko, tylko mi nie działał, na forum wogóle nikt nie pomagał. Dopiero po kilku miesiącach na kamer modzie mi się udało, to trochę pograłem, ale na kamermodzie to nie za fajna gra :P

Nie wiem, czy to IsAmU czy FuBu to ten zły, dlatego na rafii też nie gram. 

Tak, wiem. Dlatego to ująłem :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Serwer do bani pod is , administrator gorzej zachowuje się niż dziecko 10letnie , można to wywnioskować z filmików jakie nagrywa

Hehe.. co za bajki opowiadasz chłopcze.

FuBu w swoich filmach pokazuje kulture w porownaniu do IsAmU który co drugie słowo kurwa, chuj, jebać fubu itp..

Na Balmore ostatnio przybyło graczy i jak ktoś szuka harda to najlepszym wyborem będzie balmora

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam do FuBu nic nie mam

na Balmorze grałem ponad 8 miesięcy i stwierdzam ze Balmora była, jest i będzie najlepszym hardem. Serwer jest stabilny, dopracowany. 

Jeśli kto szuka harda, lepszego serwera od Balmory nie ma.

Polecam serwer!

Opublikowano

Gdyby tylko startowała balmora s2 oj ale bym pograł ;p

Nawet niech bedzie identyczny, ale s2, od nowa.

Bo tak server jest super ale odstrasza to ze tak dlugo stoi.

Bo jak ktoś się stara to nie zamyka serwera po "jednym większym nieszczęściu". Tyle. 

50596142255057180250.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Przyznam,ze ostatnia zmiana jest dosc kontrowersyjna.Usuniecie wszystkich dodan/zmianek/perel/kamieni duchowych jest dosc odwazna decyzja.Sam nie wiem co o tym wszystkim myslec.

Edytowane przez GallAnonim1429

Srij9JT.png

Opublikowano

Przyznam,ze ostatnia zmiana jest dosc kontrowersyjna.Usuniecie wszystkich dodan/zmianek/perel/kamieni duchowych jest dosc odwazna decyzja.Sam nie wiem co o tym wszystkim myslec.

Zdecydowanie sie zgodzę. Ciężko wyczuć co teraz się będzie dziac na serwerze:/ Nowych graczy raczej mało, a część starszych troche wkurzona usunięciem itemów.

Opublikowano

Zdecydowanie sie zgodzę. Ciężko wyczuć co teraz się będzie dziac na serwerze:/ Nowych graczy raczej mało, a część starszych troche wkurzona usunięciem itemów.

W dodatku mowi sie o tym,ze pewna gildia wiedziala o tym wczesniej.Nie chce wiedziec jak czuje sie osoba,ktora kupila po kilkaset perel za pol darmo a pozniej zostaja jej one odebrane.Z jednej strony dla nowych graczy jest to plusem,bo bedzie mozna na czyms zarabiac,ale gracze z dluzszym stazem maja mieszane odczucia.

Srij9JT.png

Opublikowano (edytowane)

A ja byłem za usunięciem tego, wiedzialem o tym wszystkim wcześniej a nawet to nie była żadna tajemnica, bo Fubu powiedział na Ts'ie na otwartym chanelu "Dyzurka" przy 10 osobach. Chodź nikt nie wierzył 100%, że to może się stać to i tak do tego doszło. W nocy 2/3 w trakcie wprowadzania zmian bambusek i Fubu wrzucili mnie na swoj kanal i rozmowiali na temat cen i rynku. Oczywiście ze byłem za wprowadzeniem tych zmian jak i usuniecia wielu rzeczy z nowych bossów.

Wiele osob mysli, że DC przejść to jest pestka, proponuje zrobić sobie konto 94 (Po biologu, jakieś 4 mies. sammego oddawania biol. ) + dokompletowanie EQ :) Czasem DC może zając 30 minut (z Lordem) a czasem nawet i 1h. Co do nowych bossów, zostały usuniete:

• Perły 

• Diaxy

Oraz na DC zostały wprowadzone nastepujące zmiany: 

• Dodanie zmianek z Lorda jak i Kostuchy (~100 zmianek z jednego wypadu)

• Zmiejszona ilość oraz % na zdobycie pereł (max. 1 z kostuchy oraz max. 3 z Lorda)

• Usuniecie kamieni duchowych z Króli na 2 oraz 4 piętrze

• Zmiejszona szansa oraz ilość na zdobycie Duchowych diamentów z Kostuchy i Lorda

Także sądze ze rynek powiennien się ustabilizować ;)

Edytowane przez Zagrajmarek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak już mogliście zauważyć serwerownia "x" została sprzedana właścicielowi Balmorax, ale nie o tym chcę tutaj rozmawiać ; ) ...

Kilka osób napotałao się na informację, że wyjdzie "BalmoraS2" będzie to serwer MEDIUM/EASY, który powinien pojawić się w najbliższych miesiącach

Jeśli takowy serwer miał by ruszyć, co myślisz o tym?

Jak by wystartował zagrał byś ? Ja bym nie grał, ale napierdalał ; ) 

TeamSpeak3 " x " mile widuje nowych członków ; )

Pozdrawiam

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Jak już mogliście zauważyć serwerownia "x" została sprzedana właścicielowi Balmorax, ale nie o tym chcę tutaj rozmawiać ; ) ...

Kilka osób napotałao się na informację, że wyjdzie "BalmoraS2" będzie to serwer MEDIUM/EASY, który powinien pojawić się w najbliższych miesiącach

Jeśli takowy serwer miał by ruszyć, co myślisz o tym?

Jak by wystartował zagrał byś ? Ja bym nie grał, ale napierdalał ; ) 

TeamSpeak3 " x " mile widuje nowych członków ; )

Pozdrawiam

Jak wyjdzie balmora s2, nawet medium/easy to dwie rzeczy mogą się stać:

1. Z balmory s1 część graczy przejdzie na s2 i po kilku miesiącach zamkną s1, z powodu zbyt małej liczby graczy

2. Na balmorę s2 przyjdą gracze, ale część z nich spróbuje także zagrać na s1 i w sumie na obu serwerach będzie dużo ludzi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Taka jest prawda Balmorka jest ciekawsza niż Ravia, 

a fubu ponoć ma gotową balmorke s2 i czeka tylko na Pompe/Ravie s2 i grubu startuje dzień wcześniej z serwerem.

Łubu dubu nie lubię FuBu.

Opublikowano

Jak wystartuje Balmora s2 to:

- Ravia OFF 4ever

- Większość privów padnie

- FuBu będzie szczęśliwy :)

Balmora s2 prawdopodobnie przyciągnie 4k ludzi także będzie rzeźnia

Łup łup, FuBu Balmore s2 rób

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Jak wystartuje Balmora s2 to:

- Ravia OFF 4ever

- Większość privów padnie

- FuBu będzie szczęśliwy :)

Balmora s2 prawdopodobnie przyciągnie 4k ludzi także będzie rzeźnia

Łup łup, FuBu Balmore s2 rób

- i My! :D

50596142255057180250.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...