Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie okradli z eq mialem dropka 1 lvl z rękawicą skombinowałem miecz +6 i do 12 lvl na psach/wilkach/dzikach 25 kulek 15 hematycznych i mam na odbudowane eq

1377531174-U173186.png
  • Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
gmolach co to ?

pisałem Gnolle a nie Gmole.Gnole są na nowej mapie " Nawie " .

na 54 lvl powinieneś mieć full eq +6/7/8/9

a ze sokół jest na 61 to trzeba wiecej ulepszaczy - na 61 można na Nawie iść..

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Narzekacie, jest to dla was najtrudniejszy serwer jaki graliście. Mi się dobrze gra, trudno o ekwipunek i trudno o cokolwiek. Świetna atmosfera, dobrze zmodyfikowany client. Lecz znam lepsze serwery.

Opublikowano

ja wbilem 82 lvl i znudziła mi się gra na serwerze , a wszystko przez te j**ane kulki ... Co z tego ze jak siedziałem na mapkach po 2h i mialem +/- 120 kulek chaosu + kilkanascie kulek duszy .. Jak za pierona nie moglem dropnac kulek jadu .. Te kulki jedynie na evencie mozna dropnac bo dostac sie na jakies bossy to jest cud .

J*BAĆ J*BAĆ I SIĘ NIE BAC!

Opublikowano

Weles, dzieki za bana za (expienie na niedzwiedziach) ninja, nie wiesz jak ninja chyba bije ze banujesz. Nie chce unbana chociaz eq warte 500kk okolo.

Nie polecam serwera, Weles sie nie zna. Banuje za free i tyle.

Dobranoc zycze

Opublikowano

Weles, dzieki za bana za (expienie na niedzwiedziach) ninja, nie wiesz jak ninja chyba bije ze banujesz. Nie chce unbana chociaz eq warte 500kk okolo.

Nie polecam serwera, Weles sie nie zna. Banuje za free i tyle.

Dobranoc zycze

Używałeś KamerModa.. I to jest sprawdzone nie przez to "bicie" twoje..

Opublikowano

Spatchowałem grę i teraz nie che mi się wgl okienko metka otworzyć...

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Server zajebisty, fajny pomysl z tymi kulami chaosu, wkoncu jest to hard, w takim razie dobrze jest takze ze nie ma broni na 30 u handlarzy.

Mam do oddania FMS+9 sr 27 i Miecz napelniony czy tam przepelniony magia+9 (tez na 30 lvl tylko ma wiecej atk magicznego a mniej fizycznego).

Opublikowano

Nadal źle pobrała ^^

Pewnie przez Firefoxa pobiera a FF to syf :F

jak tak to niech spróbuje IE i CHROME.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Więc tak i ja podsumuje serwer,gram na nim dość długo - około 1 miesiąc.

Obecnie mam Sure WP 75 lvl.Więc tak , by zrobić np: Truciaka na +9 trzeba z 1-2 dni poświęcić,zależy o północy w Red Lesie wszystkie metki można ubić,więc o ulepszacze nie trudno.

Zależy od szczęścia,ja wbiłem za pierwszym razem Zatruty z +6 na +9.Do tego Eventy co tydzień z których przecięnie ma się 5 kul dusz i 5-6 kul jadu + z 12-14 ku.

Ox również jest,z Oxu po 5 prawidłowych odpowiedziach każdy gracz który ustał 5 pytań dostaje nagrodę typu : x3 kule jadu lub x5 kule dusz,więc też można zdobyć ładnie ulepszacze

Co do zmianek tutaj jest dziwnie miałem 35 zmianek i ani razy dobry bon nie wbił,a szkoda..

I co do graczy z dnia na dzień wydaje się,że więcej osób gra.

Polecam serwer,moim zdaniem miło i przyjemnie się.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Do wszystkich zarejestrowanych użytkowników został wysłany następujący e-mail:

Witajcie!

W dniu dzisiejszym została dodana na Nawie wielka aktualizacja, jest nią nowe Królestwo - Wyraj (Zieloni).

Mamy nadzieję że spodoba wam się całkowicie nowe Królestwo.

Pozdrawiamy!

-------

Aktualizacje już wkrótce:

-Katakumby

-Komnata Smoka

-Drop coraz więcej Kul Jadu z silniejszych Bossów

Opublikowano

Dzisiaj został mi skradziony szaman 76 lvl - hasło zmienione i hasło do e-maila.

Napisałem do Walesa w tej sprawie,ja mam dowody że to moje konto.

Ciekawy jestem czy oddacie mi mojego szamana...

Bo inaczej skończę z grą 1 miesiąc tutaj gram a teraz ktoś ojebał mnie z szamana.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Restive, słaby szaman jestem gotów ci go oddać za pare zł :-)

śmiesz komuś podwalić konto i jeszcze żądać pieniędzy za jego zwrócenie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...