Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2012-02-24 11:35:32

OGÓLNE:

Serwis stoi od 50dni.

Aktywowane konta: 8086

WWW:

Przeglądających: 20

Odwiedzin: 33867

Wyświetleń: 802563

GRA:

EXP: x3 | ZŁOTO: x3

CH1: ON | CH2: ON

CH3: ON | CH4: ON

Aktualnie gra: 116 Os.

Zapraszamy !!!

sygnatura.png

FeLLoW - Body

TaŁi - Dagger

SunGrown - Smok

I Love YOU !!!

<3

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Po co to dajesz jak to jest na głównej? Co do serwera fajny, ale jakoś te kule mnie znudziły i skończyłem na 56 lvl ;p

Opublikowano

Brakuje takiego serwera na którym były by potrzebne perły a one tylko z rybek, groty i lasu... Ewentualnie jakieś questy na perełki tak jak na nieistniejacym już Animemt2..

Dawno nie spotkałem się z serwerem na którym chodzi się na kowala:(

A tutaj to już wogóle, jakieś kule ^^

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Chcecie perly?

Zeby boty łowiły w m1?

Zeby ktos na FB w 2 dni mial all eq +9 a wy byście sie musieli meczycz i sami lowic?

Opublikowano

Co potrzeba z +9 stalki na nową zbroję?

Dziękuję za odpowiedź. ;]

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Troszke lipa z misjami jak dla mnie powinno byc wiecej:)

a nie na 47 misje z stronami zrobilem i pisze ze nastepna misja fabularna na 55;/

Tak czy siak zapraszam na serwer:)

Opublikowano

ale mnie denerwuje ten client. Nie grałem z 2 tygodnie. Chce teraz zagrac dupa bo jakieś logi.

Opublikowano

Moim zdaniem projekt był niezły, miałem tam top1 szamana, ale serw pod Bodych, 125 w statach + 30lvl konia i body ubil wiekszosc bossów z konika z aurą a szaman...

Do tego dopiero po 3/4 czasu serwera dodali więcej kul jadu z bossów - czemu nie od początku??? ... ile zostało graczy ? mało - czemu nie macie już licznika ? czemu od 2 tyg topka sie nie zmienia a gracze którzy grali od początku i wydali na sm zrezygnowali ?...

To nie jest serw na dłuższy czas, nie polecam.

Opublikowano

@Bambos here , konto zablokowane

Licznik online wykasowaliśmy bo niestety wskazywał tylko online z 1 ch i nie ze wszystkich map .

Co do zwiększenia kulek myślę że teraz szaman ma większe szanse na topke

Opublikowano

Moim zdaniem projekt był niezły, miałem tam top1 szamana, ale serw pod Bodych, 125 w statach + 30lvl konia i body ubil wiekszosc bossów z konika z aurą a szaman...

Do tego dopiero po 3/4 czasu serwera dodali więcej kul jadu z bossów - czemu nie od początku??? ... ile zostało graczy ? mało - czemu nie macie już licznika ? czemu od 2 tyg topka sie nie zmienia a gracze którzy grali od początku i wydali na sm zrezygnowali ?...

To nie jest serw na dłuższy czas, nie polecam.

Co ty chlopie pier?

Szaman z bambusem 35sr+ 125stat,18+18,+kolce14 int i ma z pomocy kolo 60%kryt, wiec na bossy w sam raz...

Nie wiem kiedy wchodziles na serwer ale co chwila widze nowych graczy bo sie pytają co i jak:)

Opublikowano

Zapraszam wszystkich:)

Ps: dzisiaj ZUO o 18:) 1lv tez maja szanse:) bo jest podział lv:)

Zapraszam

Ile gra ludzi przeciętnie wieczorem ??

Edit. To sobie pograłem :

loggm.jpg

Ludzi wieczorem jest z 300.

teraz jak bylem w m1 jinno to jest z 30sklepow i duzo osób w m1:)

Gra tak na oko z 400 osób:)

Opublikowano

Skończyłem gre na pl-u, wiec do końca marca pogram ;p może dłużej, jednak irytuje mnie fakt, ze buty wiatru nie są na b.dlugo jak np. na tiverii...wbilem 20 lvl nie mam tych skrzyn, butków też i biegam jak żółw, zupelnie jak na pl na samym początku, co jest cholernie irytujące ;/

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...