Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E tam do dupy ..

Przyciągnęło by to masę graczy , poza tym tego jeszcze nie było , tak więc myślę że bardzo by się spodobało wszystkim ..

Chciałem dokładniej to zrobić 1 królestwo o nazwie 'Wyraj', ze słowiańskiego (z wiki):

Wyraj, Raj, Irij – według wierzeń słowiańskich bajeczna kraina

Nad którą władzę chciał przejąć Żmij, ze słowiańskiego (z wiki):

Nawie - nazwa zaświatów..

Symbolicznie Nawia opisywana była jako wielka zielona równina – pastwisko, na które Weles wyprowadza dusze[1]. Wejścia do Nawi strzegł Żmij..

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Chciałem dokładniej to zrobić 1 królestwo o nazwie 'Wyraj', ze słowiańskiego (z wiki):

Symbolicznie Nawia opisywana była jako wielka zielona równina – pastwisko, na które Weles wyprowadza dusze[1]. Wejścia do Nawi strzegł Żmij..

Miałem nie zagrać bo to hard ale jak macie takie świetny pomysły już pobieram ^^

Opublikowano

No to na co ty czekasz ?!! To jest zajebisty pomysł =)

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Mi się podoba im dalej od globala i privów 4fun tym lepiej.

a opiszesz o co chodzi z tymi obozami?

serw nie działa. sry tylko ch1

Opublikowano

Serwer jest naprawdę niezły,ale jak dla mnie za bardzo hard.

Administracja ma tutaj ogromny + że się interesuje serwerem(szczególnie Bambos)

Jeżeli ktoś lubi HARDY to serdecznie zapraszam :0

805491408806070489277.png

Opublikowano

Szkoda, ze tu są jakies kule zamiast normalnych ulepszaczy ;x

Kule dropią na każdym lvl można je także kupić od graczy. Wolisz stać godzinami i łowić malże? Robić dropy na ulepszacze które są mało dostępne na "bazarku"? Nie sądze.

Dodania/zmianki i inne szmery bajery z IS znajdują sie w szkatkach. Hematyczne otwierasz bez klucza. Diamentową otwierasz przy pomocy klucza który dropi np z Tanaki (M1). Są także kufry (srebrny/zloty/platynowy) klucze do nich można zdobyć z bossów.

Opublikowano

dobra ostanie pytanie i ide grać. Wiem, ze medale sie dropi, ale konia robi sie jak na plu czy tylko medal dam i juz +1 lvl konia?

edit; Jak jest ts to podajcie ;d

Opublikowano

Ktoś się spytał ile przeciętnie gra ludzi... 300-450. Serwer mocny, wbija się już kolejne levele i robi się ekwipunek! Najlepszy hard w historii prywatnych serwerów Metin2.

Opublikowano

Dziwna sprawa 400 osób online, a w shinsoo na ch1 2-3 osoby?... Chyba nikt w shinsoo nie gra. Drop medali jest masakrycznie mały poł godziny z rekawicą i 1 medal .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...