Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo a nawet ogrom ludzi zniechęcają te kulki;/ 100 razy bardziej lepiej dropić stare ulepszacze niż te nowe...każdy boss i metin jest obstawiony przez topke...

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
  • Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nie nie !! Kulki muszą zostać , a to moje propozycje =)

• Zwiększyć drop kulek 1,5x
  • Dodać dodatkowo drop kulek chaosu/jadu z metinów 40 poziom + , nwm czy nie jest bo ja na razie nie biję metków
  • Zwiększyć ilość wszystkich mobów na wszystkich mapach 2/3
  • Zwiększyć drop tych walentynkowych itemów o 2/3x
  • Skrócić czas pojawiania sie potworów o 50%
  • Zwiększyć szansę na ulepszanie wszystkich przedmiotów o 5/6% ..

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Nie nie nie !! Kulki muszą zostać , a to moje propozycje =)

• Zwiększyć drop kulek 1,5x
  • Dodać dodatkowo drop kulek chaosu/jadu z metinów 40 poziom + , nwm czy nie jest bo ja na razie nie biję metków
  • Zwiększyć ilość wszystkich mobów na wszystkich mapach 2/3
  • Zwiększyć drop tych walentynkowych itemów o 2/3x
  • Skrócić czas pojawiania sie potworów o 50%
  • Zwiększyć szansę na ulepszanie wszystkich przedmiotów o 5/6% ..

Dokładnie ale co do ulepszania przedmiotów 10%więcej przydałoby się.

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Opublikowano

@UP'y:

Crypton - End of the game prawdopodobnie ^^

Wg. mnie Tak, zdobył wszystko co się dało, prawie maksymalny poziom i skończył - ale to tylko moje domysły.

Polecam czytać co pisze przy rankingu, zamiast pytać 'co się z kimś stało'.

"

Wyświetlani są gracze od 10 poziomu.

Gracze nie aktywni od ponad 3dni, są ukryci."

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@UP:

No nie no, bez żartów!

Ulepszanie jest 2x większe niż było 2dni temu, na +9 przedmiotów takich jak stal jest aż 40%, czyli średnio co 2-3 ulepszenie pomyślne, i jeszcze mam zwiększać.. ?

To, to już przesada z deczka ^^

Ma w końcu być 90% na +9?

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Wales hahaha chyba co 20-30 ulepsza:D Serwera nie polecam ze wzgledu na nudy. Wbilem dosc wysoki lvl 2 postaciami i nie mam juz co robic. W sumie moglbym zrobic cale eq najlepsze na +9 ale mi sie nie chce siedziec godzinami w dt zeby dropic kulki jadu, w m2 chaosu. Pozdrawiam

Opublikowano

Dajcie spokój szkoda czasu na ten serwer i by 3 osoby musiały na jednym koncie grać żeby epiki były. Ja już oddałem konto.

Opublikowano

Wizard i twierdzisz ze "100h" to malo, ta? Heh...

Server jest dobry itd ale kiepsko jest z tym ulepszaniem, wiem to hard, ale bez przesady ze 80+ chodza np w tarczy na 61 +6/7 ...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wizard i twierdzisz ze "100h" to malo, ta? Heh...

Server jest dobry itd ale kiepsko jest z tym ulepszaniem, wiem to hard, ale bez przesady ze 80+ chodza np w tarczy na 61 +6/7 ...

Nie wiem czy mało czy dużo, po prostu patrzę na ilość czasu innych:)

Co do up i jego gadania gdyby mi się chciało, pozwolisz, że tego nie skomentuje:) To trochę dziecinne podejście i zwykłe gdybanie, ale mniejsza o to:) Wasze podejście jest rodem z 4fun

Co do samej gry: póki draenor2 nie wyjdzie nie ma ciekawego serwera na dłużej i koniec.

Opublikowano

Weles powtarzasz błędy w Wyraju. Tyle, że nawet tam był lepszy drop. Drop z metków kula dusz i ku(1-7) na wyraj ku 2-7 według mnie lepiej. Na wyraj dodatkowo dropiły dodania lub zmianki i rady lub egzo. Żadnego ulepszacza tak naprawdę nie można sellnąć bo ZAWSZE się przyda. Gdy nie było kasy szło się na pustynie dropiło ogon+ znudziło się na Bo lub ezo, a teraz drop 5 lvl i godzinami na kamer modzie siedzą w m1 i dropią kule by zarobić na ku. I jeszcze te kufry z best. kapitana to samo co z królowej. Pomysł dobry, ale więcej rodzai kluczy powinno być.

Dla mnie lipa znudziło mi się. Kule usuną to może pogram.

Opublikowano

Tez mi się za bardzo te kule nie podobają. Mam ten 54 lvl, może nie duży, bo chciałem wbić pierw sokola do +9, ale staje się nie możliwe bodajże na +5 potrzeba 25 kul i ma się chyba 53% na ulepszenie. Fakt już tam niech pali, ale żeby dropnąc 25 kul trzeba zrobić dropka i ponad godzinke siedzieć i dropić to. Nie wiem co jest na +9 50 kul i 15% na ulepszenie? Już bym wolał normalnie ulepszacze. Serwer jest fajny, ale jakoś te kule nie przypominają mi dobrego metina, a jakieś inną gre. Zawsze sie chodziło ulepszacze zbierało, na wszystkim można było zarobić, a tu ? 3 rodzaje kul i to jest caly handel na serwerze. Tak własnie się zastanawiam czy grać czy skończyć, bo nie zaprzeczam serwera fajny, ale te kule to najgorszy pomysł.

Opublikowano

yhym, dwie godziny bicia potworków na 35 lvl , i dziesięć kulek .. Podnieście szanse na dropi i ulepszanie bo to bezsensu ..

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...