Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja no czlowieku zrob cos z reje czekam od 3h na emaile z yahoo .pl i co.uk z gmail z tlenena i jesce jednego nie mam ja odrazu NIe POLECAM TEGO GLUPIEGO SEVERA GDZIE ADMIN NIE OGARNIA reje. albo zrobice bez tego gowna co sie email odbiera co to pl?

Opublikowano

czlowieku sprawdzilem spam i to napoczotek zawse sprawdzam..... i nadal mi nie przychodzi kurna o 12 zalozylem konto i nic jesce do tej pory nie mam emaila

@edit dobra nie zagram tu i po 2 NIE POLECAM

Opublikowano

Po 1...

E-Mail jest wysyłany przez serwer SMTP i emaile przychodzą NA KAŻDĄ POCZTĘ od razu!

A jak macie z tym 'problemy' to od tego się zalogowywuje na stronie głównej i klika wyślij ponownie mail.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Dzisiaj 'TERAZ' sprawdzałeś?

Poza tym podaj swój email, sam mogę sprawdzić czy próbowałeś niby dzisiaj ponownego Maila.

bo na liście mam 20 maili do których nie doszły od 2 dni, i to takich które były 'nieprawidłowe', czyli pomyłki przy rejestracji.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Mam pytanie. W jaki sposób działa support na stronie? Chodzi mi o to czy po wysłaniu zgłoszenie uzytkownik otrzyma odp. i czy bd ona wysłana na mail?

Opublikowano

@Up

W dt na mapach powinny lecieć pudełka z KU

A co do zębów.

Tylko jak masz misję od biologa wtedy ci leci dany item.

Ale za to możesz te misję wykonywać na każdym późniejszym lvlu bez obawy że ci np księga klątw nie dropnie

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jakie wy macie problemy z tymi pocztami mi na wp po 2 minutach na gmail po 3 więc moim zdaniem wszędzie przychodzi

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Przydałaby się opcja odbugowania postaci w panelu gracza, z tego co widze na forum dużo ludzi pobugowało się w lochach małp (ja też) i problem w tym że trzeba czekać aż ktoś z teamu zaglądnie do tematu i odbuguje postacie a tak każdy mógłby zrobić to sam

Opublikowano

Przydałaby się opcja odbugowania postaci w panelu gracza, z tego co widze na forum dużo ludzi pobugowało się w lochach małp (ja też) i problem w tym że trzeba czekać aż ktoś z teamu zaglądnie do tematu i odbuguje postacie a tak każdy mógłby zrobić to sam

Zainstaluj ponownie grę.

Opublikowano

Powinni zmienić cene ubrań do slubu, bo 4,5kk to chyba na 55 lvl bd miał. Do 30 lvl miałem 500k, do 40 2kk. Do tego miały dropić tam jakieś itemy i te dimentowe szkaty nie wiem w ogole po co są jak nic ciekawego nie leci...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...