Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ma NET Framework do naszego serwera, skoro żaden program, patcher czy coś innego nie było pisane pod niego?

@DOWN:

Ok

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@DeDe92 ło jezu dziecko się znalazło co mu obrazki nie pasują...

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

@DeDe92 ło jezu dziecko się znalazło co mu obrazki nie pasują...

Wsadź sobie głęboko takie komentarze szczeniaku, grafika jest ohydna, pikselowata, ziemia,trawa robiona sprayem w paincie. Nie wspomnę co się dzieje na rozdziałce powyżej 1680×1050.

Opublikowano

@UP:

Super bajki wciskasz, grafika jest lepsza niż na globalu.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=3jWRaS2rhWY

Nikt nikt mi nie powie że grafika jest chociaż trochę podobna do jak ty to nazwałeś 'sprayu w paincie'.

Poza tym nie widzę aby się coś rozmywało ani na tym filmiku, ani jak sam gram, ani żeby ktoś się skarżył że tak jest.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@UP:

Super bajki wciskasz, grafika jest lepsza niż na globalu.

http://www.youtube.c...1&v=3jWRaS2rhWY

Nikt nikt mi nie powie że grafika jest chociaż trochę podobna do jak ty to nazwałeś 'sprayu w paincie'.

Poza tym nie widzę aby się coś rozmywało ani na tym filmiku, ani jak sam gram, ani żeby ktoś się skarżył że tak jest.

Tu się mylisz, grafika jest taka ochyda, że gadałem z ludźmi na ts i się pytałem czy to tak jest czy mam bład jakiś. Grafika jest okropna...

Opublikowano

@UP:

To pobierz sobie nowego Klienta gry, bo masz przypsutą wersję.

No tak już pobieram, już lecę.

Tu się mylisz, grafika jest taka ochyda, że gadałem z ludźmi na ts i się pytałem czy to tak jest czy mam bład jakiś. Grafika jest okropna...

Widać nie jestem sam, kto ma grafikę ala metin1

Opublikowano

Witam!

W dn. dzisiejszym tj. 2012-02-19 została zaktualizowana większość map.

- Objekty

- Elementy Graficzne

- Położenie

Min. nowy patch zawiera:

- Brak możliwości bicia ludzi przez potwory w kółku na Wyraju

- Zamiast namiotu, Kowal ma teraz swoją chatkę, kowadło i wodę ze stalą

- Stajenny od teraz nie jest w namiocie w Wyraju, tylko trochę poza miastem i pasie tam Konie w stajni.

- Na wyraju dodano tratwy przy morzu

- W dolinie orków w miejscu gdzie niegdyś było Chunjo znajduje się teraz wielki dom widowiskowy

- Na pustyni w miejscu gdzie było kiedyś Chunjo znajduje się teraz Nawia (mury, czaszki, strażnik nawii, obeliski, kamienne lewy <- kilka elementów w tamtym miejscu)

- W piekle zamiast teleportu gdzie niegdyś było Chunjo znajduje się Piekielne drzewo

- W Świątyni zostało dodane Przyszłe wejście do Katakumb (spalona trawa, wojenne ogrodzenie, diabelska brama piekieł + inne elementy)

- Pozostałe zmiany które zostały nie wypisane może zauważycie, a może nie.

- Dodano drzewa na drugiej połowie Wyraju

- Odbugowano Wyraj w 100% (jeśli chodzi o błędy konsolowe jak i klientowe w syserr.txt)

Mam nadzieję że pakiet zmian przyjdzie wam na dobre.

Pozdrawiam!

^ Kopia tematu stworzonego przez Welesa na oficjalnym forum Nawie.eu

Opublikowano

Świetnie się staracie, chociaż szkoda, że OX zostało przesunięte. ;(.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...