Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bambos co dropi w walentynki?

Od Poniedziałku 06.02.2012 r do 19.02.2012 r. na serwerze będzie można zdobyć Itemki walentynkowe : Róża , Żółta Róża , Czekolada , Cukierek. W nich znajdują się ciekawe przedmioty

Pozdrawia Nawie.eu Team smile.gif

Drop z Walentynkowych Itemków:

Róża

Pieczęć Dzika Wojennego

Zaklęte Lustra

Rada Pustelnika

Dłoń Krytyka x5

Dłoń Przebicia x5

Zaczarownie Przedmiotu x3

Wzmocnienie Przedmiotu x3

Mikstura Ataku +15 x10

Fasolka Zen

Złota Sztab.(1Mil.Yang)

Zwój Egzorcyzmu

Kamień Duchowy

Czekolada

Pieczęć Dzika Wojennego

Zaklęte Lustra

Rada Pustelnika

Dłoń Krytyka x5

Dłoń Przebicia x5

Mikstura Ataku +15 x10

Fasolka Zen

Złota Sztab.(1Mil.Yang)

Zwój Egzorcyzmu

Kamień Duchowy

Róża ( Żółta)

Pieczęć Szarżującego Tygrysa

Zaklęte Lustra

Rada Pustelnika

Dłoń Krytyka x5

Dłoń Przebicia x5

Mikstura Ataku +15 x10

Fasolka Zen

Złota Sztab.(1Mil.Yang)

Zwój Egzorcyzmu

Kamień Duchowy

Cukierek

Pieczęć Walecznego Lwa

Zaklęte Lustra

Rada Pustelnika

Dłoń Krytyka x5

Dłoń Przebicia x5

Mikstura Ataku +15 x10

Fasolka Zen

Złota Sztab.(1Mil.Yang)

Zwój Egzorcyzmu

Kamień Duchowy

Opublikowano

Mam kilka pytań

1 Jak długo bije się 99lvl BODYM (chodzi o godziny)

2 Czy jest zmianka prof ?

3 Jakie są dodane bronie

4 jaki max lvl ?

5 jeśli max nie 250 to po dobiciu obecnego max będzie zwiększany?

6 jakie są epiki ?

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano
1 Jak długo bije się 99lvl BODYM (chodzi o godziny)

2 Czy jest zmianka prof ?

3 Jakie są dodane bronie

4 jaki max lvl ?

1.400h około

2.do 40 lvl można zmieniać profke potem nie.

3.nie wiem ^^

4.100.

Moim zdaniem ten drop walentynkowy jest nie sprawiedliwy,ponieważ niektórzy mają ferie więc mogą napierdalać 24h i wykosić się,w tym jak 2/3 ma już po feriach i gra 2-3h dziennie.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Podoba mi się strasznie tylko duże ALE...

Pobiera mi się 15kb/s.... No kurde przy takiej prędkości to na noc chyba muszę to zostawić... A mam szybki internet więc to nie wina łącza bo torrenty lecą jak szalone.

Zróbcie coś z tym na prawdę bo rusza 70kb/s a potem tak stopniowo leci w dół do 15... Te 70 to mało a 15 to porażka...

Edit: Poprawa do 45kb/s... Ale w tym tempie to się prędko nie ściągnie...

Opublikowano

Miałbyć drop z rippera taki : 1x kula jadu 1x klucz platynowy << t jest ok a gdzie wspomniane krwiste niby 50% a ubiłem 30 i jeden ch.. gdzie tęczowe niby 20% chuja ;] manipulować tylko umieją naprawcie to wkońcu..

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Spatchowałem i dalej to samo ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

jak dla mnie do 60lvla serwer byl bomba. jednak z uplywem czasu, z uplywem kolejnych lvli, z uplywem zwiekszenia doswiadczenia zwiazanego z tym serwerem stwierdzam, ze ta gra jest tak samo trudna jak pl. wbilem bodym 82lvl, sura 70lvl, buffem 60lvl, nie dosc, ze samo expienie zajmuje duzo czasu, no ale dobrze, tu sie zgodzimy- to jest hard no i jest okej. ale wiadomo do czego zmierzam- ulepszanie. to smieszne, zebym na 82llvu biegal w zatrutym+6 stalce+6 i okraglej+9, bo w dt eq pali na +7/8, ulepszacze to katorgia- dajmy przyklad: robie szpona na +9- X kul chaosu, juz nie pamietam nawet ile, 10 kul jadu, 20 kul duszy. 1 kula jadu to niech bedzie ten 1 boss. 20 kul duszy to 20 metinow. czyli na jedno ulepszenie musze ubic 10 bossow i 20 metinow. malo tego, robie szpona juz 4x na +9, bo 3x spalilo. czyli wynik taki, ze zeby go zrobic kolejny raz za ktorym MOZE sie uda to: 40bossow i 80 metinow. 40 bossow, hm. Krol ognisty- 4x ch= 4 krole na kazdym ch. co ile sie respia? godizne? dwie? zeby dropnac 20 kul jadu, musialbym ubic na kazdym ch krola po czym tak 10x. niech respi sie co godzine, to bedzie 10 godzin, po czym oczywiscie watpie zebym przez te 10 godzin chociaz 3 kroli ubil, bo co chiwla ktos czatuje na niego. z metinami sprawa wyglada tak samo. na dodatek nie ma 100% ze z kazdego metina i bossa dropnie dana kula. w dt tze latwo nie jest, zeby dojsc do krola to jakies 40-50minut. idziesz trzema postaciami, masz na niecala godzine trzy ulepszenia. ile pomyslnych? zero? max jeden. na +6/7. na +8/9 wiadomo co. jedyne co mi sie przez 3 dni chodzenia na Dt udalo zrobic to stal na +8 i bojowy+8. od rana do wieczora. chyba nie musze mowic ile przez ten czas spalilem itemow na +6/7/8. czytalem na forum gdzies, ze od kilku dni jest wiekszy % na ulepszeine. G. prawda. jakos tego nie widac, ani w dt, ani robiac itemy lustrami. to po 1. po 2. nalezaloby wprowadzic jakies zmiany, ktore pozwolilyby KAZDEMU na rozwoj. tzn. np jakas mapa, z bossami na kazdy lvl i mapa z metinami na kazdy lvl czy nawet wedkowanie. mianowicie, zamiast malzy moglyby leciec kule duszy/jadu/chaosu. dropic kase tez nie jest latwo. dropnie ze 5x max na godzine rada. to 15kk-18kk max. 10 zmianek? 15kk kolejnych. 30kk mamy. kula jadu chodzi po 6-8kk. wiec trzeba na 1 ulepszenie 60-80kk + 20x 2,2kk kula duszy= 44kk. to mamy juz okolo 110kk. spali te 2-3x i masz dzien z glowy. i to na jeden dany +. a wez zrob tu z +7 na 9, a gdzie inne itemy? jak dla mnie ot jest przesada i ja sie mam zamiar rozstac z serwerem. tak samo jak moj kolega z 83lvlem, ktory lata w stalce+7 i fmsie 20sr bo mu DT zabralo kilkanascie zaturtych na +7.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...