Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aa wlasnie, co do robienia skilli, ot nie wiem czy cos wprowadzlislicie nowego, czy nie, ale expiaxc od 1lvla do 75 nie dropnal mi zaden kamien duchowy bijac kupe i BOSS'ow i metinow. to jest zenada troche, zeby skilla tu wbic na P trzeba rownie sie meczyc jak na plu;x pierwszy kamien polecial mi z mobow na mapie, za ktora trzeba bulic 30kk na wejscie;f czyli to dwa kamienie;f jeden kamien- 1-2h dropu.. no bez jaj.. na 15 kamieni duchowych g4 omg;f

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dla mnie do 60lvla serwer byl bomba. jednak z uplywem czasu, z uplywem kolejnych lvli, z uplywem zwiekszenia doswiadczenia zwiazanego z tym serwerem stwierdzam, ze ta gra jest tak samo trudna jak pl. wbilem bodym 82lvl, sura 70lvl, buffem 60lvl, nie dosc, ze samo expienie zajmuje duzo czasu, no ale dobrze, tu sie zgodzimy- to jest hard no i jest okej. ale wiadomo do czego zmierzam- ulepszanie. to smieszne, zebym na 82llvu biegal w zatrutym+6 stalce+6 i okraglej+9, bo w dt eq pali na +7/8, ulepszacze to katorgia- dajmy przyklad: robie szpona na +9- X kul chaosu, juz nie pamietam nawet ile, 10 kul jadu, 20 kul duszy. 1 kula jadu to niech bedzie ten 1 boss. 20 kul duszy to 20 metinow. czyli na jedno ulepszenie musze ubic 10 bossow i 20 metinow. malo tego, robie szpona juz 4x na +9, bo 3x spalilo. czyli wynik taki, ze zeby go zrobic kolejny raz za ktorym MOZE sie uda to: 40bossow i 80 metinow. 40 bossow, hm. Krol ognisty- 4x ch= 4 krole na kazdym ch. co ile sie respia? godizne? dwie? zeby dropnac 20 kul jadu, musialbym ubic na kazdym ch krola po czym tak 10x. niech respi sie co godzine, to bedzie 10 godzin, po czym oczywiscie watpie zebym przez te 10 godzin chociaz 3 kroli ubil, bo co chiwla ktos czatuje na niego. z metinami sprawa wyglada tak samo. na dodatek nie ma 100% ze z kazdego metina i bossa dropnie dana kula. w dt tze latwo nie jest, zeby dojsc do krola to jakies 40-50minut. idziesz trzema postaciami, masz na niecala godzine trzy ulepszenia. ile pomyslnych? zero? max jeden. na +6/7. na +8/9 wiadomo co. jedyne co mi sie przez 3 dni chodzenia na Dt udalo zrobic to stal na +8 i bojowy+8. od rana do wieczora. chyba nie musze mowic ile przez ten czas spalilem itemow na +6/7/8. czytalem na forum gdzies, ze od kilku dni jest wiekszy % na ulepszeine. G. prawda. jakos tego nie widac, ani w dt, ani robiac itemy lustrami. to po 1. po 2. nalezaloby wprowadzic jakies zmiany, ktore pozwolilyby KAZDEMU na rozwoj. tzn. np jakas mapa, z bossami na kazdy lvl i mapa z metinami na kazdy lvl czy nawet wedkowanie. mianowicie, zamiast malzy moglyby leciec kule duszy/jadu/chaosu. dropic kase tez nie jest latwo. dropnie ze 5x max na godzine rada. to 15kk-18kk max. 10 zmianek? 15kk kolejnych. 30kk mamy. kula jadu chodzi po 6-8kk. wiec trzeba na 1 ulepszenie 60-80kk + 20x 2,2kk kula duszy= 44kk. to mamy juz okolo 110kk. spali te 2-3x i masz dzien z glowy. i to na jeden dany +. a wez zrob tu z +7 na 9, a gdzie inne itemy? jak dla mnie ot jest przesada i ja sie mam zamiar rozstac z serwerem. tak samo jak moj kolega z 83lvlem, ktory lata w stalce+7 i fmsie 20sr bo mu DT zabralo kilkanascie zaturtych na +7.

Podpisuję się pod tym. Miejmy nadzieję, że administracja podejmie właściwe kroki w kierunku rozwiązania tych problemów, w innym wypadku wróżę temu serwerowi ten sam los, który spotkał wyraj.eu.

Opublikowano
jak dla mnie do 60lvla serwer byl bomba. jednak z uplywem czasu, z uplywem kolejnych lvli, z uplywem zwiekszenia doswiadczenia zwiazanego z tym serwerem stwierdzam, ze ta gra jest tak samo trudna jak pl. wbilem bodym 82lvl, sura 70lvl, buffem 60lvl, nie dosc, ze samo expienie zajmuje duzo czasu, no ale dobrze, tu sie zgodzimy- to jest hard no i jest okej. ale wiadomo do czego zmierzam- ulepszanie. to smieszne, zebym na 82llvu biegal w zatrutym+6 stalce+6 i okraglej+9, bo w dt eq pali na +7/8, ulepszacze to katorgia- dajmy przyklad: robie szpona na +9- X kul chaosu, juz nie pamietam nawet ile, 10 kul jadu, 20 kul duszy. 1 kula jadu to niech bedzie ten 1 boss. 20 kul duszy to 20 metinow. czyli na jedno ulepszenie musze ubic 10 bossow i 20 metinow. malo tego, robie szpona juz 4x na +9, bo 3x spalilo. czyli wynik taki, ze zeby go zrobic kolejny raz za ktorym MOZE sie uda to: 40bossow i 80 metinow. 40 bossow, hm. Krol ognisty- 4x ch= 4 krole na kazdym ch. co ile sie respia? godizne? dwie? zeby dropnac 20 kul jadu, musialbym ubic na kazdym ch krola po czym tak 10x. niech respi sie co godzine, to bedzie 10 godzin, po czym oczywiscie watpie zebym przez te 10 godzin chociaz 3 kroli ubil, bo co chiwla ktos czatuje na niego. z metinami sprawa wyglada tak samo. na dodatek nie ma 100% ze z kazdego metina i bossa dropnie dana kula. w dt tze latwo nie jest, zeby dojsc do krola to jakies 40-50minut. idziesz trzema postaciami, masz na niecala godzine trzy ulepszenia. ile pomyslnych? zero? max jeden. na +6/7. na +8/9 wiadomo co. jedyne co mi sie przez 3 dni chodzenia na Dt udalo zrobic to stal na +8 i bojowy+8. od rana do wieczora. chyba nie musze mowic ile przez ten czas spalilem itemow na +6/7/8. czytalem na forum gdzies, ze od kilku dni jest wiekszy % na ulepszeine. G. prawda. jakos tego nie widac, ani w dt, ani robiac itemy lustrami. to po 1. po 2. nalezaloby wprowadzic jakies zmiany, ktore pozwolilyby KAZDEMU na rozwoj. tzn. np jakas mapa, z bossami na kazdy lvl i mapa z metinami na kazdy lvl czy nawet wedkowanie. mianowicie, zamiast malzy moglyby leciec kule duszy/jadu/chaosu. dropic kase tez nie jest latwo. dropnie ze 5x max na godzine rada. to 15kk-18kk max. 10 zmianek? 15kk kolejnych. 30kk mamy. kula jadu chodzi po 6-8kk. wiec trzeba na 1 ulepszenie 60-80kk + 20x 2,2kk kula duszy= 44kk. to mamy juz okolo 110kk. spali te 2-3x i masz dzien z glowy. i to na jeden dany +. a wez zrob tu z +7 na 9, a gdzie inne itemy? jak dla mnie ot jest przesada i ja sie mam zamiar rozstac z serwerem. tak samo jak moj kolega z 83lvlem, ktory lata w stalce+7 i fmsie 20sr bo mu DT zabralo kilkanascie zaturtych na +7.

Tu się zagam chociaż nie mam dużego lvl, a widze że metki i bossy padają co chwile, albo dać więcej metków, a przy bossach mniej czasu na respawn, bo żeby głupiego wodza znaleźć to juz jest cud...

Opublikowano

Mnie najbardziej wkurwia expienie buffa do 60 lvl bo nowa mapka jest od 60 lvl.

Więc w v2 od 35 lvl do 60 lvl expienie buffa w pt z full spotem na vipie to około 15h-20h non stop expa.

Więc bez jaj..

Zmniejszcie przedział lvl do 50 albo coś z tym zróbcie !!

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Zje**** system ulepszania i tyle..

Nie pomyśleli o tym że all na bossy/metki się rzucą..

Po 2 gra nudna się staje na 60+...

Weles następnym razem zrób EASY serwer z twoimi zabezpieczeniami bo jak widzę te 4funy to padają po 1 dniu..

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Weles zrób osobne channele w lochu małp bo ja kurwa nie wytrzymam z tymi pierdolonymi noobami. 5 min spokjnie samemu podropic nie mozna bo sie ktos wbija np taki MrJaskra mozi ze spot jest jeden i musimy sie dzielic....kurwa mać siedze na spocie 10min droplm 1 medal i tyle kurwa podropine. Szlag mnie już trafia od tego.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Zje**** system ulepszania i tyle..

Nie pomyśleli o tym że all na bossy/metki się rzucą..

Po 2 gra nudna się staje na 60+...

Weles następnym razem zrób EASY serwer z twoimi zabezpieczeniami bo jak widzę te 4funy to padają po 1 dniu..

Pewnie nie wbiłeś +60 lvl, a pierdolisz. Metki spokojnie można znaleźć, ale nie wiem jak z bossami, bo jeszcze nie biłem.

Opublikowano

Pewnie nie wbiłeś +60 lvl, a pierdolisz. Metki spokojnie można znaleźć, ale nie wiem jak z bossami, bo jeszcze nie biłem.

Nawet nie mam zamiaru wadzić się z tobą po twojej żałosnej wypowiedzi..

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Okey na pewno zagram klient ściągnął się , tylko link aktywacji konta coś nie chce przyjść sprawdzałem pocztę w folderze nawet spam i nic ..

Można coś z tym fantem zrobić??

Opublikowano

wales, osmieszasz sie. pokazuejsz mi eq konta na ktorym graja 3 osoby i to ma byc przyklad? dwie czy trzy osoby zrobily pojedynczy item na +9, przerobily w dt gdzie jest 100% na przerobienie itema i to ma byc przyklad? brawo. arm przerobiony+6 istalka+6, ale przyklad uuu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP:

To ty teraz 'śmiesznie' napisałeś, dałem linki do 4 losowych profili które otworzyłem - Wg. ciebie każdy z nich to po 3 osoby na koncie? ^^

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

No właśnie to topka. 3/4 serwa nie chce tych ulepszaczy na 60+ więc może zamiast nich tylko tych na 60+ daj zwykłe.

Opublikowano

na Cryptonie graja 2-3-4 osoby. wiec slaby przyklad. konto moze byc 24 na dobe otwarte, a kto normalny bedzie siedzial i tyle gral? slaby przyklad, z top10. moze jeszcze jakies osoby spoza top, procz tego jednego wojownika z 55lvlem? MatBat? jeszcze ktos oprocz tylko i wylacznie jego gildii?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi się grać odechciało, ale ciężko jest odejść z takiego serwa więc chyba zrobię sobie nowego chara wbiję 61 i zostanie taki.

ale i tak te ulepszacze to syf.

Opublikowano

Początkowo dość sceptycznie podchodziłem do tego harda, gdyż wiedziałem, że nie mam odpowiednio dużo czasu na grę, by jakoś znacznie na nim zaistnieć.

Jednakże biłem powoli te lvle i czerpałem z tego przyjemność, hematyczne szkatułki super sprawa, bonus 60 do ruchu na pierwsze 3 godziny do gry też dobry.

O dziwo, to jedyny priv na którym nie są zbugowane księgi misji, i po tym już wiem, że żadnego bugu nie znajdę na nawie.eu. Gra się całkiem przyjemnie, misje są dość istotne bo często dodają nam stałe bonusy i sporo jak na harda yang. Na uznanie zasługuje również ciekawa fabuła i "zangielszczenie" w podstawowym stopniu serwera. Docenić należy w szczególności konstrukcję item shopu, który nie wskazuje jakoś znacznie na chęć bogacenia się właściciela na nas, graczach.

Aż dziwota mnie bierze, że ludzie wybierają jakieś 4Funy z broniami po 50zł w ISise, które padają po 3 miesiącach w sprzyjającym wietrze, zamiast "bawić" się tu na najlepiej zabezpieczonym serwerze i czerpać frajdę ze zrobienia np. bojowego+9.

Jednak, żeby moja wypowiedź była obiektywna napiszę również co mi się nie widzi na nawie.eu. Mianowicie chodzi o grafikę, mój kumpel dobrze to nazwał i powiedział, że ma ziemię namalowaną sprayem w paincie, jednakże podkreślę, że powinien być to przejściowy problem, o czym zapewniał mnie Weles.

Do tego dochodzą jeszcze kontrowersyjne nowe ulepszacze, przy aktualnym poziomie i liczności graczy jeszcze można sobie dać radę, niepokój jednak będzie, gdy znacznie wzrośnie liczba graczy high-levelowych. Istnieją też ludzie, którzy uwielbiają łowić ryby i czerpią z tego przyjemność, a to zostało im zabrane. Ale myślę, że czas pokaże co będzie dalej z tym fantem robione.

Na serwer oczywiście zapraszam i gorąco polecam, administracja jest kontaktowa, pomocna i miła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...