Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie raz była rozmowa na ts nie raz miałem z tego taka beke ze szok.. a teraz bez sensnsu murowanie tutaj jak byście nie potrafili przyznac sie do bledu.. bambos nawet nie raczy odp na te posty.. siedzi na kleksie.. dobrze wiedzial o kradziezy a pali glupa..

kazdy ma nerwy.. dostajesz bana za free to sie wkvrwiasz.. a ze na ts'sie przeklinali..

hmm czy tam jest jakas cenzura? w regulaminie nie ma nic o tym wspomnianego..

Tak wiedziałem o kradzieży nawet pare razy mówiłem welesowi , lecz to nie ode mnie już zależało tylko od niego.

Ja nie miałem dostępu do bazy danych i logów graczy tylko on .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

hmm weles twierdzil co innego.. ze moglismy powiedziec jemu o calej sytuacji a nie na mpc a on nic nie wiedzial.. dobra bo widze troche sie tu robi owijanie w bawelne..

a i jesli przypadkiem czyta to PowerMax to obiecywałes mi parufce oraz welesowi ze o 12 server off.. jest 12;32 i server widze stoi ;p oj chloptasiu

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

@UP

Punkt 6 Dane Użytkownika

Serwer gry jest zabezpieczony więc twoje konto nie posiądzie osoba przez złe zabezpieczenia serwera. Jednym z powodów stracenia swojego konta/przedmiotów jest źle zabezpieczony komputer (brak firewalla/atywirusa). Dane do konta w grze należy trzymać w miejscu do którego nie ma nikt dostępu oprócz ciebie, Handel kontami i tego typu sprawy prowadzisz na własną odpowiedzialność, nie zamierzamy w takich sprawach dochodzić kto jest sprawcą kradzieży (jeśli nastąpi taki przypadek). Zabraniamy handlu kontami jak i przedmiotami z gry za realne pieniądze.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

A ja nie mam pretensji ;D straciłem eq z dropka było warte jakieś 200kk...prawie nie odczułem tego ^^

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano
Też zrobiłem konto z pocztą na tlenie - też nie przychodzi. Ale nie każdy ma pocztę na gmailu...
ja mam na interii i mi pprzyszlo w przeciagu 1 sekundy
Opublikowano

Lśniący 40kk krwisty 15kk

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Ja osobiście polecam Gmail dochodzi błyskawicznie

Opublikowano

Witam was wszystkich smile.gif

Dzisiaj zakończyłem oficialnie grę na najlepszym Hardzie na jakim grałem,jak i kończę przygodę z Prywatnymi Serwerami - przechodzę na Pl-a (Phantos).

Chcicałbym podziękować za grę całej ekipie z gildii,nie będę wypisywał niektórych nicków ponieważ każdego z was znam kupe czasu sami wiecie biggrin.gif (z wami gra była ciekawsza i fajniejsza.) heart.gif

Jak i niektórym osobą po za nim (Happy,Diabe,Davix, i kilkoro innym).

Dziękuje również Teamowi który odzyskał mi skradzionego Szamana,chyba najlepszy skład Teamu jaki widziałem dotychczas. (tzn : Bambos,Troende,Weles heart.gif reszty jakoś nie miałem kiedy poznać jedynie czasem ze Scootem się popisało shamefaced.gif.

Spędziłem na serwerze 1 miesiąc i jakoś nie żałuje zbytnio,mam nadzieję że długo jeszcze będzie serwer stał angel.gif

EQ i Konto będzie do wygrania (konkurs na YouTubie.)

Kontakt jak ktoś chce pogadać ze mna gg 22070669 biggrin.gif

Pozdro wasz najwierniejszy gracz ! Nie ma Lipy.cyklop.gif

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Hm, strona okrutnie nudna, do tego te EQ na stronie jest lipnie pokazane - strasznie ciemne kolory - to odstrasza.

Co do gry - jakos mi sie odechciało grać, podziwiam tych którzy mają tam duży lvl, mi by sie nie chciało zbierać yang do yanga na troszeńke potów, bo z misji na ok. 15lvl'u dostajesz tyle kasy co nic, czyli mniej więcej tyle ile na PL. W cliencie w cholere plików .exe i nie wiem po co to wszystko, wgl. jakies instalacje zero instrukcji, ale cóż - i tak już tu nie gram więc nie oczekuje na tłumaczenie, a licznik usunięty na stronie dlatego że już tam tak mało osób gra? - oczywiscie to tylko pytanie.

lownfast

Opublikowano

@UP:

Jpd. Fabuła jest o Żmiju który jest w Katakumbach Prawii które są Krainą Umarłych.

2x@UP:

Mam dać czcionkę 100px bo ktoś niedowidzi? :F

A jak niedowidzisz to CTRL+Kółkiem myszy się powiększa napisy.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Właśnie , dlaczego został usunięty licznik ?

Przez takie posunięcie ktoś nowy może pomyśleć że to tylko kłamstwo.

Nie zagram , nie lubię hardów.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

@UP: Licznik to mógłbym nawet podkręcić żeby pisało na stronie 340, ale po co

Po prostu jest ktoś ciekawy serwera, to niech wchodzi i sam zobaczy ile gra osób itd.

Kłamstwo? - LOL

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Ja tez nie przepadam za hardami zwlaszcza takim pl

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...