Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP:

Poza tym licznik pokazywał tylko graczy z CH1, a np. Bal***a wgl nie ma licznika i jest GIT, gracz ciekawy, nie wie ile osób gra to wbija.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Bambos

Spoko ale ja mam teraz wlasnie wene na metka i szukam jakiegos fajnego mediuma:)

Ale jak zrobisz, napewno zajrze.

bedziesz sam pracowal czy z ekipa Nawie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jakby był biolog jak na tiverii...to ten serwer byłby ideałem, ale oczywiście ludzie stawiają na mega hard, który nie przyciąga wielu osób.

xnzn.jpg
Opublikowano

Exp jest akurat ;d mi jedynie nie pasuje biolog...2-3 dni by zrobić same zęby orka...Juz na tivce zrobiebie całego biologa zajmuje kilka miechów, a co dopiero tu..

xnzn.jpg
Opublikowano

Eq się przerabia czy dropi ?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Pozatym na "PL" jest mnóstwo botów, o każdej porze dnia i nocy wszędzie napotykasz na exp boty lub wh. Tutaj tego niema, a jak już to na pewno nie w takim stopniu jak tam.

Opublikowano

Pytanie jaka jest szansa na nno ?;d 70 zmianek i ani razu nno na oczy nie widziałem ^_-

banner5.gif

Opublikowano

Siema czemu serwer OFF???

I kiedy bedzie on? na stronce w statystykach pisze CH1 Off i reszta także!

853051452970424392149.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...