Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest za trudno moim zdaniem ze skillami. Taki wojownik Body, który za 55 ksiąg dajmy Aura Miecza + Rady pustelnika = około 500kk - przesada. Zróbcie ankiete, czy zrobić tylko 10 ksiąg do G1, a z radą 90% żeby było trudniej. Właśnie te księgi odechciewają gry. Zastanówcie się.

Opublikowano

Własnie...biolog mógłby być do konarów zelkova co 1h, certy co 2h, 85 lvl co 3h, i tak co 1h... ;/ Hard Hardem, ale nie rozumiecie, ze az tak shardziałbym privem nie przyciągniecie wielu? Mi się podoba, ale jak gadam z ludźmi z gry to mówią, ze nie zagrają bo biolog za długi (to jest główny powód)

xnzn.jpg
Opublikowano

NIE POLECAM!!!

KOLEŚ NIE POTRAFI PRZYZNAĆ SIE DO BŁEDU POTRAFI DAAĆ PERMA USUNAC POST Z MPC!!!

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

PO 1 NIE KALI

PO 2 SZACUNEK ZA SZACUNEK

PO 3 KOGO ZNIECHECALEM DO GRY PRZEDSTAW TU DOWODY PAJACU..

PO 4 KOLEŚ NIE POTRAFISZ ZAŁATWIAĆ SPRAW POTARFISZ TYLKO DAWAĆ BANY

PO 5 NIE MA MIEJSCA BO JESTES TAKA GRUBA SWINIA ZE ZAJMUJESZ CALE WOLNE MIEJSCE..

(WIEM WIEM BEDZIESZ PŁAKAC NA MOJE WYPOWIEDZI JEDNAK SAM NA MNIE JECHAŁEŚ TO JA JADE NA CB)

PO 6 WIEM TUTAJ TY MASZ PRAWA JA ICH NIE MAM - TAK STWIERDZIŁEŚ

NIE POLECAM!!!

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!

Opublikowano

bo to trol z morda zgreda ;p niech idzie na Lineage a nie tu skecze odpier_ala

Opublikowano

@Up

Zapraszam ciebie na teamspeak.

Po 1 widać fan hexagona , płacze bo mu się nie udało rozwalić nawie.

Zapraszam na ts to pogadamy

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Fan Hexagonu??? buhah

Rozwalić Nawie?? tylko dlatego ze jest tam jeden zryty GA?? Nie badz śmieszny a wrecz żałosny...

Zapraszasz na ts??? Wielokrotnie z Toba rozmawiałem i musze Ci przyznac racje: Nie jestes tam potrzebny!!!

Opublikowano

Ja to juz sie całkowicie pogubiłem... Najpier Ban za Sprzedarz konta i eq w grze, pozniej za 'hakowanie' servera, teraz podobno za obraze Teamu...

Logi mam czyste a tu psikus, bo naskoczyłem na bambosa i Ban spadł z nieba!!! Odejdzie Bambos to wbijajcie ludzie śmiało!!!

W sumie to nie wiem czy jest sens, bo gracz PowerMax tak sie wykoksił w skradzionym eq ze nikt go nie pokona;/ A jak OwNeD jeszcze zrobi bron do pvp to juz nikt tam nienafika;/

Opublikowano

gram ciekawy jest tylko te kule... na cholere tyle tego na 1 up? przyklad szpon na +6 26 kul chaosu % up chyba 60 4 x juz mi spalil ;/ jakby byla polowa tego co teraz potrzebne napewno lepiej by sie gralo.

server polecam i chyba zostane ;]

Opublikowano

Po 1. To wasza wina że was okradł - Jak nie zgadzaliscie się z warunkami regulaminu że nie wolno handlować kontami to mogliście nie grać, bo przy rejestracji Akceptowaliście Regulamin, i nawet za to powinienem wlepić każdemu Bana.

Po 2. Sprawy kradzieży zgłasza się na Support, a skoro wy jesteście tak ograniczeni żeby pisać w Prezentacji forum (To nie jest nawet NIEOFICJALNE forum serwera) i nie umiecie tego zgłosić do supportu to już wynika z tego jacy jesteście ograniczeni.

~ Te 2 punkty pisałem bo jestem wkurzony na waszą niekompetencję wobec tego typu spraw.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Napisałem support do Scotta bo tam pisze ze Weles jest od problemów technicznych

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Sorry, ze te pytanie, ale co Bambos robił na serwerze? Bo nic wymyślić nie mogę.

Opublikowano

Napisałem support do Scotta bo tam pisze ze Weles jest od problemów technicznych

No to przepraszam..

PowerMax ma już stałego Bana, ponieważ dostałem dowody od pewnego gracza (mam 6 dowodów, min: 1. rozmowa z gg, 2. rozmowa z gry, 3. fałszywy przelew, 4. to samo ip postaci co na tym połamanym nicku)

Prosiłbym ciebie też o podesłanie mi swoich dowodów na support.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po 1. To wasza wina że was okradł - Jak nie zgadzaliscie się z warunkami regulaminu że nie wolno handlować kontami to mogliście nie grać, bo przy rejestracji Akceptowaliście Regulamin, i nawet za to powinienem wlepić każdemu Bana.

Po 2. Sprawy kradzieży zgłasza się na Support, a skoro wy jesteście tak ograniczeni żeby pisać w Prezentacji forum (To nie jest nawet NIEOFICJALNE forum serwera) i nie umiecie tego zgłosić do supportu to już wynika z tego jacy jesteście ograniczeni.

~ Te 2 punkty pisałem bo jestem wkurzony na waszą niekompetencję wobec tego typu spraw.

Każdemu??? To dlaczego jeszcze PowerMax biega???

Ja dostałem perma za PISANIE ze sprzedam eq szaman i konto! A moze za to ze obraziłem wielce szanownego GA Bambosa i to w dodatku na TS a nie w grze...

Więc cos tu chyba jest nie tak, bo w regulaminie jest punkt o zakazie sprzedaży konta i eq, a nie o zakazie 'Wołania' ze takowe chce sie sprzedać...

Z PowerMaxem wycofuje troszke sie spozniłem ;/

Opublikowano

@UP:

Po 1. Sam niczego nie zgłaszałeś nt. PowerMax'a więc brawo, że miałem dowiedzieć się o czymś o czym nie wiedziałem.

Po 2. Kalii i wujSam także przy mnie używał wulgaryzmów pomimo że nie było tam Bambosa, dla mnie ich zachowanie było co najmniej bezczelne oraz odrażające.

Opublikowano

A jak sie miała zachowywac osoba zbanowana za free , w dodatku ktorej team wmawiał ze używała nielegalnego oprogramowania???

Co do zgłaszania wielokrotnie rozmawiałem na temat PowerMaxa z Bambosem który był twoim przedstawicielem. Przypuszczam ze nawet nie wtrącił słowa o nim w rozmowie z Toba, wiec z tymi pretensjami raczej nie do tych drzwi nalezy pukać...

Poza mną było kilku innych graczy zgłaszających do Bambosa że PowerMax biega w skradzionym eq Witchera, o podrobieniu potwierdzenia przelewu tez wiedział, wiec nie wmawiaj mi prosze ze nie było to zgłaszane...

Opublikowano

nie raz była rozmowa na ts nie raz miałem z tego taka beke ze szok.. a teraz bez sensnsu murowanie tutaj jak byście nie potrafili przyznac sie do bledu.. bambos nawet nie raczy odp na te posty.. siedzi na kleksie.. dobrze wiedzial o kradziezy a pali glupa..

kazdy ma nerwy.. dostajesz bana za free to sie wkvrwiasz.. a ze na ts'sie przeklinali..

hmm czy tam jest jakas cenzura? w regulaminie nie ma nic o tym wspomnianego..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...