Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest nieziemski ale jak wiadomo to priv więc moze mozna by bylo podnieść exp o 50% ? Napewno umililo by to gre! Bo 25% to raczej troche za malo!

853051452970424392149.png

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

This serwer być pero miałem tam 81 lvl skończylem gre z powodu ulepszaczy zjaral mi zala na +6 3 razy zal

stal na 7 76 razy i games overes buhahahahahahahaa

Opublikowano

@up odwiedź lekarza.

Grałem chwilkę, no typowy hardzik, co tu dużo pisać.

Na takim medium bym chętnie zagrał, lecz ten jest too hard.

Nie mam niestety aż tyle czasu. Polecam tym, co mają czas bo coś w tym serwerze jest.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

ja wbiłlem 37 w 500 minut gry z all eq +9 zaczynałem sam bez żadnej pomocy. Zarabiałem w m2 na metkach serwer polecam dla każdego ale dla mnie juz za dalekoo grałem pod rząd na 20 privach 4fun z expem 20k% więc już na harda się nie nadaję.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie działą nic ; >> pisz.ę przygotowania do patch.... Cos tam uaktualniony i dupa nie chce dalej nic robic ;> nawet zalozylem temat na waszym forum wales... BYs sie mogl zainteresowac..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Gratki dla teamu serwera, ponieważ naprawdę się postarali nad serwerem. Jednak ja nie zagram tutaj... Why??? Exp... Prawie niczym się nie różni od expa na polskim globalu więc bardziej na nim opłaca się grać.

Opublikowano

Cosik mi się zdaje, że serwer powoli się kończy. Najpierw był wyraj.eu, teraz jest nawie.eu a już zapowiadają nowy serwer, tym razem Medium.

Opublikowano

Cosik mi się zdaje, że serwer powoli się kończy. Najpierw był wyraj.eu, teraz jest nawie.eu, a już zapowiadają nowy serwer, tym razem Medium.

@BTW.

Cosik mi się zdaje, że Windows 7 powoli się kończy. Najpierw była Windows Vista, teraz jest Windows 7, a już zapowiadają nowy Windows, tym razem 8.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Tak Nawie to jeden z najlepszych serwerow histori priv metina ;p Jedynie co wkurza to te kulki boo nie mozna swobodnie ulepszac itemow kiedy sie chce ;p A tak ogolnie to server jest naprawde dobry na dlugie wieczory !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prezka 100/10

Serwer 100/10

Tylko Szkoda Ze Jeszcze Nie Dziala

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów, na jakich grałem.

Każdy może być bogaty, nie jak na PL że jak masz mały level to już nie zarobisz..

Graczy jest trochę mniej niż na początku, ale zapraszam serdecznie na serwer.

Pozdrowienia dla administracji. Gram pod nickiem : KingOfWars ;>

challenger.png

Opublikowano

wyraj stary dobry wyraj zyebaliscie serwerek kulkami jak ravia wejdzie bende koxił znofuuu mojm pro wojhemm bódy SpongeCake huehehuehuehuehue wiem pisze jak anflabeta trudno ... ;/

Weles jak dobrze pamiętasz na tym woju miałem bana za oszustwo/podszywanie widz mój idolu że nic nie miałem nic wspólnego z tym jak wywalałem eku dalem komus passy i to on zrobił nje miej o mnie zlego zdania

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer genialny, lecz nie dla mnie. Mam pytanie, które nie powinno być tutaj zadane, no ale ok. Czy z strony Wales szykuje się jakiś nowy serwer?

20999725.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś jeszcze przegląda ten temat... Dlaczego patcher całkowicie mi nie działa? Ze ściągnięciem i instalacją nie było problemu, okej odpalam patchera, wyskakuje na dosłownie sekundę, może 2 okienko z tekstem "ściągnięto 0mb z 0mb" i koniec.. Próbowalem odpalić jako administrator, co też nie przyniosło skutku..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...