Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam pytanie jak jakaś strona publikuje np. Filmik z innego kraju i go przetłumacza (chodzi mi o anime naruto) to łamie w jakiś sposob te zasrane prawa autorskie i czy taka stronka może zostać zamknięta przez to gowno?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zajebiście jak to wprowadzą to będą musieli youtube zamknąć , google (przecież tam można znaleść piraty) , mpc i wiele , wiele innych ... swoja drogą dobrze że nie ściągam nic z neta więc dla mnie to nie ma różnicy ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ale to wszystkie serwisy do ściągania będą zablokowane przez te jebane ACTA ?

Jeśli posiadają coś pirackiego na serwerach to pewnie i tak :D

Opublikowano

Ale to wszystkie serwisy do ściągania będą zablokowane przez te jebane ACTA ?

Na to wygląda :P

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

To jest kurwa na maxa popierdolone -.- Jeśli taki WuWunio wydaje płytę za free i można to bezproblemowo pobierać z sieci, to teraz kurwa nie będę mógł takowej płyty pobrać?!

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

co za swiat poj...ny juz nic nie bedzie w tym internecie. Wedlug mnie nie niech produceci ciesza ze jest popyt naich towar, jak niechca piratcwo to nich zmiesjza ceny gier, programow, filmow itp to juz tak ktos zastanowi sie czy kupic a nie odrazu scignie z internetu,

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

To jest kurwa na maxa popierdolone -.- Jeśli taki WuWunio wydaje płytę za free i można to bezproblemowo pobierać z sieci, to teraz kurwa nie będę mógł takowej płyty pobrać?!

Daje za free, i jak udostępni to na swojej stronie to bd mógł ją pobrać :) / tak samo jak z gg

Opublikowano

Z całego serca twórcom Sopy, Pipy, acty, etc ... składam życzenia rychłego powrotu do zdrowia ... Mam nadzieje, ze to da się jeszcze wyleczyć .

fiR919k.png

Opublikowano

Nie ma co się bać. Pożyjemy zobaczymy. Ogarnijcie się z metińczykami czyli kamer, bambus3k etc. tylko się ośmieszacie.

Byłaby beka jak ACTA wyglądałoby jak chrześcijaństwo w filmie Priest:P

"Tylko ACTA wam pomoże. Przeciwstawić się ACTA to przeciwstawić się Bogu" :D

Hologramy z logiem ACTA. Wszyscy chodzą zadumani, wystraszeni.

Chłopaki, wyobraźnia pracuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...