Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zainstalowałem i po uptade naciskam play i wyskoczył jakiś błąd

W launcherze wejdź w opcje w prawym górnym rogu i użyj funkcji repair, mi pomogło :)
Opublikowano

A pójdą mi dwa klienty na raz? Tzn, nie w jednym momencie, ale czy na jednym dysku na przykład?

Czekam na odp :D

//Edit:

Okej, okej.. Działają. Sprawdziłem, dodatkowo mogę polecić opcję "Napraw", którą podał któryś z działających w tym temacie użytkowników.

Miałem problem z włączeniem, dałem napraw i proszę bardzo - działa aż milik.

Opublikowano

A pójdą mi dwa klienty na raz? Tzn, nie w jednym momencie, ale czy na jednym dysku na przykład?

Czekam na odp :D

Tylko jeden możesz odpalić.

Opublikowano

Co mam zrobić jeśli zrobiłem wszystko tak jak w tutku, a po wyborze chempionów pojawia mi się czarny ekran i widzę tylko myszkę?. Dodam, że naprawiałem wszystkie pliki instalacyjne i nie pomogło. Jeśli ktoś wie o co chodzi to proszę o prywatną wiadomość :)

ngu2w9.jpg

Opublikowano

@Up:

Ja też pare sekund po zalogowaniu się i wylogowaniu miałem.

Hehe, wreszcie potestuje skiny z eventów <3

Dopiero po jednej grze na botach dostałem kaske, ale przewidywałem takie coś - więc zrobiłem to od razu :D

Opublikowano

KIedy się dostaje te ip i rp ? bo czekam już tydzien i nic

Powyżej twojego posta ślepa kuro napisałem. Dostaje się czasami po określonym czasie, a nie raz musisz gry zagrać. Post w którym to napisałem jest nad twoim więc na jakiego ch**a tutaj spamujesz? Cały temat jest takim głupim pytaniem zaspamowany, chociaż ludzie ciągle na nie odpowiadają...
Opublikowano

na normalna około 9 min najlepiej customy grac ;)

osób tak w godzinach popołudniowych to nawet dość ale tylko customy grają wszyscy

NmGexq.jpg

Opublikowano

Mam tylko pytanie jak dużo osób tam gra? długo sie czeka na normala?

Nie koniecznie, że tak mało osób gra jak to up mówi.

Najwięcej osób gra w godzinach popołudniowych, jak to zauważył kolega, ale nie martw się, normalnie tam normale możesz grać. Ja tam rankedy sobie pogrywam to wiesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...