Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam Taki PRoblem gdy chce odpalic launcher PBE : "Could not connect to the HTTP server. Please Check that your Internet connection is enabled and that your firewall is not blocking access"

Prosz eo pomoc. (off Firewalla nie zadziałało)

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi cos takiego wychodzi w normalnym lolu jak nie mam neta, wystarczy, ze wyciagne kabelek od internetu i wloze na nowo i juz dziala :D

Opublikowano

ja mialem starego clienta to gdy odpalalem lola logowalem sie na pbe robilem gre to wyskakiwal blad zwiazany z folderem temp to pobralem jeszcze raz teraz zostal 2 patch mam nadzieje ze bd dzialalo

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Dzięki bardzo, jak szukałem na innych forach to pisali, że nie każdy może na tym grać.

Zasysam. Leci Lajk.

Opublikowano

ja tez juz pobieram tylko dokladnie nie wiem jak to dziala jak normalny lol czy jakos inaczej i nie wiem czy register dziala bo mi dziwnie daje na play for free i n ic mi nie wyskakuje tylko ladjuje i znowu moge tak ciagle dawac na play for free bede wdzieczny jak ktos napisze czy sie dalo mi sie zarejestrowac czy nie

Register chyba nie dziala help dajcie inka do nowego rega albo napiszcie mi jakies konto ktore juz nikt nie gra

Opublikowano

Polecam , działa . Lecz mam problem , a mianowicie kiedy włączam grę , chodzi o custom. Podczas ładowania graczy mam "rozjechaną" grafikę . Można porównać to do rozlanego ekranu w telefonie . Wygląda to tak .

http://imageshack.us...ds20120521.jpg/

Nie ważne , działa . Okazało się , że odpalałem nie z tej ikonki co trzeba było :PP . Naprawdę Polecam ,

Opublikowano

@Gaara1221

Przeczytaj wszystko dokładnie. Musisz zaznaczyć tą opcje o PBE. jak się wybiera serwa. Bo właśnie taki bug z tym jest :x. Wystarczy przeczytać do końca tutek.

@MasterOko

Coś ci siępopsuło, zjebało, nie zaktualizowało. Z tego co widze to ci się nie dograły znaczki spelli czy coś. Reinstall by pomógł. (tak myślę)

beznazwy3mg.png
Arcymistrz
Opublikowano

Czy jest jakaś określona liczba gier która trzeba zagrać żeby dostać RP i IP ? Bo nie grałem tydzień i w niedziele nie dostałem ;/ ?

Opublikowano

Czy jest jakaś określona liczba gier która trzeba zagrać żeby dostać RP i IP ? Bo nie grałem tydzień i w niedziele nie dostałem ;/ ?

Ja bym założył nowe konto , i zobaczył czy na tym drugim jest .

Opublikowano

Ja zagralem z 2 gry i juz nie testowalem no ale co moge powiedziec o tym :

-sa lagi

-sporo czasu trzeba czekac i mozna grac tylko customy

-mozna kupic odrazu postac + runki jakie sie chce do niej+ skin i przetestowac:)

u1lc.png
Opublikowano

@Petty

każdy ma te paski. Błąd ze strony riotu.

@Loth

lagi są przez to, że server jest w ameryce, bez przesady że tyle czasu trzeba czekać, ja normalnie tam rankedy gram.

Opublikowano

Siema ludzie, mam takie pytanie: bo włączyłem PBE przez winrara i mi sie patchuje, ale nie wiem czy po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu ten caly pach sie nei skasuje, bo nie wiem gdzie to sie zapisuje, jak uruchomilem przez winrara, bo jak dalem na pulpit, to pisalo ze nie moge sie podlaczyc do neta, ze niby go nie mam. HELP!@

mca.png

Opublikowano

Mam problem nie moge zrobic konta wypelniam rejestracje i klikam play for free to w tym przyciusku pisze loading i nic i ciagle to samo

1369851372-U355713.png

by Regman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...