Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niemoge się zarejestrować, robie tak jak opisałeś -.- wyskakuje sign up failed -.- A może robię coś źle?

pomóżcie :) A może jest już full? ... pls dam like za pomoc ;]

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest prywatny serwer to publiczna beta, oni dostają szybciej update

LOLPBE

League Of Legends Public BEta

odziwo jest na odwrot :D powinni dawac predzej update'y i pytac jak one sie sprawuja by znowu nie wyszedl champ z dmg i zasiegem jak ziggs ...
Opublikowano

Witam, mam poważny problem dotyczący tej wersji beta. Otóż zrobiłem wszystko zgodnie z tym poradnikiem, lol beta działał dobrze, jendakże gdy go wyłączyłem nie mogłem znaleźć launchera do tej wersji. Mógłby mi ktoś pomóc, ponieważ nie mam zamiaru po raz drugi patchować tego samego.

Zdecydowanie bardziej wolę "dziękuje" od "dzięki" i "przepraszam" od "sorry"

Opublikowano

Nie mogą do PBE dawać pierw updatów gdyż wyraźnie było napisane, że PBE nie służy do testowania postaci wiec nie mogą tam dawać nowych championów bo każdy by tam grał i sprawdzał czy kupic.

Opublikowano

Ja nie mam problemu z jakąś rejestracją czy z czymś. Za to mam taki problem ( wypakowałem, włączyłęm [ klikałem na ikonke ] ) i się włącza i cały czas jest logo lola CAŁY CZAS! Możecie coś poradzić?:3

Jeżeli coś poradzicie moge nagrodzić likiem;x.

A co do tematu. hmm do testowania champów dobre, ale powinno być wcześniej niż na oficjalu champy czy coś. Żeby zapobiec bugom, żeby gracze nie korzystali i wgl.

Cały czas się tak robi, nawet jeżeli włączam jako .admin.exe

Ale gdy wezme Uruchom jako... Wyskakuje to:

panorama9.png

Odrazu mówie że odblokowałem zapore, antywirusa też wyłączyłem. Z łączem tez jest good ;x

prosze o jak najszybsza odpowiedz....

Tutaj lub na pw ... Chyba że gg? 12480076 :x

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Moje pytanie.. A jeśli napotkam jakiegoś buga, to gdzie to zgłaszać i w jaki sposób najlepiej, żeby bana nie wyrwać :) (jeśli link do tego poinformowania potrzebny, to poproszę).

Opublikowano

mi się w ogóle nie paczuje, pobrałem to LOLPBL.exe.Mam tam jako admin uruchomic uruchamiam i brak odp. nic a nic sie nie dzieje.Prosze o pomoc.Daje +:) :rolleyes:

Opublikowano

Jeszcze trochę i możecie zapraszać maxisstPL :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Witajcie, pokażę wam jak zagrać na privku lola. Różni się od globala tym, że od razu po stworzeniu konta otrzymujemy 30lv oraz 4k RP i 10k IP. Rp i Ip uzupełniane są w takich ilościach co tydzień.

Najpierw wchodzimy na stronę:

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1458610

Nas nie obchodzi nic oprócz linków do rejestracji oraz down.

Reje:

https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index

Down:

http://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

Lecz jest błąd z rejestracją. Aby poprawnie założyć konto, należy na początku uzupełnić wszystkie dane:

ss1abct.png

Jak pewnie zauważyliście po kliknięciu "PLAY FOR FREE" nic się nie dzieje i to jest właśnie ten błąd. Ale wtedy robimy tak:

wystarczy, że klikniemy w "change" obok regionu, o tutaj:

ss2sb.png

a następnie wybieramy to co się pokazało. Jak już zaznaczymy "Public Beta Environment" staramy się jak najszybciej kliknąć w przycisk "PLAY FOR FREE". Wtedy nasze konto zostanie poprawnie założone.

Po ściągnięciu i spachowaniu klienta (ostrzegam, że bardzo długo to się patchuje!) możemy wejść do gry.

Na początku zawsze na nowych kontach będzie 1lv i 0 RP i IP, lecz po jakimś czasie (może to być 10minut albo 1 dzień) na naszym koncie pojawia się 30lv oraz 10k IP i 4k RP. Nasze punkty przyznawane są na nasze konto w takiej samej ilości co tydzień.

Poradnik w 100% wykonany przeze mnie. Zakaz kopiowania!!!

Mi to nie dziala pomoze kto?:)DAJE PLUSA!

Opublikowano

@up. co ci ni działa? rejestracja czy co? opisz coś więcej.

btw.

Napraiłem już. poprostu jak jest np. -35:-20 to zostawiam i samo się patchuje.. poprostu znika czas i wraca do 33% ale amm problem bo widać Całkowity patch = 99%

2/2 patch 99% i mi się ni chce załadować.... zostawilem to i nic :( chyba że to się bardzo długo aktualizuje jak jest 2/2 i 99%?xD

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Mi to nie dziala pomoze kto?:)DAJE PLUSA!

Możliwe, że na jakiś czas wyłączyli rejestracje.

Spróbuj później.

Opublikowano

Działa,fajnie i można przetestować postacie ale tam nie ma nawet ducha...może dodamy siebie do znajomych i coś zagramy? Mój nick Lisciasty

Opublikowano

Działa,fajnie i można przetestować postacie ale tam nie ma nawet ducha...może dodamy siebie do znajomych i coś zagramy? Mój nick Lisciasty

Eh, już to wcześniej mówiłem. Gra tam mało osób, więc jak chcecie coś grać to grajcie customy sami albo załóż pokój i czekaj aż ktoś dołączy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...