Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Mam problem. Jak wciskam Play wyskakuje mi okno "Ta aplikacja jest uszkodzona..." Można wiedzieć co trzeba zrobić?

Spróbuj jeszcze raz install albo napraw wyłącz peer to peer a i takie pytanie ile ściągało ci się to ok 30min-1h czy krótko i czy ważyło mało ?

Jak wazyło dużo to dlatego bo tez tak miałem i miałem ten tylko patcher spróbój go znaleźc jak ja znajde to tu uploadne

Opublikowano

Pomocy

mam pytanie czy wy tez cos takiego macie ze jak jest okolo 1/3 sciagnieta to sie przerywa sciaganie po probowalem 2 razy i to samo

Arcymistrz
Opublikowano

Do downloadu został wrzucony plik którzy wazy dużo tak ?

No właśnie byłem głupi i też go pobrałem nie działało

Znalazłem u siebie plik pobrany odrazu przy tym temacie i normalnie działa

Download :

http://speedy.sh/tn8qv/LOLPBE.zip

Skan :

https://www.virustotal.com/file/2973350d10cd63cab33cc070f67c439b34a610410144eda84f1d64f0d0b6b5c8/analysis/

Instalacja :

Wypakowujesz gdzie chcesz ale jeśli chcesz grać dalej np . na EU NE EU W lub NA to nie wrzucaj tam tylko np do folderu D tam gdzie nie ma LOL'a normalnego

Otwierasz laucher patchujesz i grasz !

Opublikowano

Czytałem ,że co tydzień się dostaje 10k IP i 4k RP.

Będzie to w niedziele czy w poniedziałek?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Arcymistrz
Opublikowano

oficjalną ?

Ty masz pobrać całkiem nową wersję albo tą co podałem na poprzedniej stronie albo po rejestracji jest taki przycisk DOWNLOAD

jesli nie o to chodzi to zrób nowe konto albo napisz baaaardzo powoli

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znalazłem żeby ktoś miał taki problem jak ja. Mianowicie gdy kliknę lol.launcher.admin to nie patchuje mi siędług[jak wszyscy pisali] tylko otwiera sie najnormalniejszy LoL. Mogę wybrać czy EU czy NA i po prostu grać na serwerze leagueoflegends.com. Nie mam w change server do wyboru PBE. Help

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Większość tu pisze "ciekawy ten serwer?" - to przecież beta, abyście mogli tam testować postacie które chcecie kupić na normalnym LoLu.

#Tak, wiemy to, ale Ty nie musisz nabijać sobie postów tym, co było już mówione dziesiątki razy.

//Edit: Po pierwsze nie nabijam sobie postów, a po drugie czytałem pierwszą stronę. Uwielbiam fora dyskusyjne dlatego też udzielam się w każdym, interesującym mnie temacie. Jeżeli tobie nie odpowiada coś w mojej osobie po prostu to napisz, bo widzę, że jesteś do mnie sceptycznie nastawiony...

98763533515051689628.png

Arcymistrz
Opublikowano

Nie znalazłem żeby ktoś miał taki problem jak ja. Mianowicie gdy kliknę lol.launcher.admin to nie patchuje mi siędług[jak wszyscy pisali] tylko otwiera sie najnormalniejszy LoL. Mogę wybrać czy EU czy NA i po prostu grać na serwerze leagueoflegends.com. Nie mam w change server do wyboru PBE. Help

Sciągnijj to co wrzuciłem na poprzedniej stronie ale nie podmieniaj plików tylko daj gdzie indziej nie tam gdzie masz norm lola

Opublikowano

Zrobiłem co powiedziałeś ale zrodził mi się nowy problem ^^. Nie mogę grać na becie, bo cały czas mam position in queue(możliwe że na chwilę off jest), ale ok. Nie mogę grać na becie- więc wbijam na normalnego lola. A teraz mogę mieć tylko region PBE a nie mogę mieć NA czy EU. Więc właściwie ta beta pozbawiła mnie Lola D; . Ten problem co ostatnio lecz w drugą stronę. Wam Beta działa?

PS

To samo robiłem na dwóch komputerach- moim i brata, bo myślałem że może to zależeć od sprzętu. Jednak te same błędy na tym i na tym ;[. HELP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz tylko reinstall. Włożyłeś PBE do swojego normalnego lola, czyli teraz na tym kliencie masz to.

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Coś źle robisz.. Albo wyłączyli reje.. Postępuj wedle punktów.. jeżeli nadal będzie to wyskakiwało zapraszam na pm. zrobię konto

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Poradnik fajny, przejrzysty i można łatwo wszyskiego się dowiedzieć.

Co prawda na początku piszesz że ip,rp i lvl dostajemy odrazu, a pod koniec posta piszesz że jest to 10min lub 1 dzien :D

Opublikowano

Ja z kolei mam inny problem.Pobrałem wszystko spoko spatchowało mi się ( około 600-700 MB) i teraz gdy klikam Play w patcherze wyskakuje takie okienko i LoL się nie włącza :

"Ta instalacja aplikacji jest uszkodzona.Spróbuj ponownie zainstalować aplikację lub skontaktuj się z jej wydawcą , aby uzyskać pomoc. " Spróbuję zrobić reinstala to może pomoże.

Opublikowano

Chętnie zagram :) Jeżeli jest ktoś chętny do zagrania niech da znać w grze, na pw lub na gg/skype

Mój nick: ZjemCieNaObiad

gg: 31402875

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! JKH GKS Jastrzębie!

T3ppazk4X19fZXVuZV9fXzU2M19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fVmlyZ2luIElzbGFuZHMgVVMucG5nX19fM19fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...