Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz mam inny problem, włączam loadera klikam lanuch, mam zaznaczone "nude patch" i "Redirect Login Ip" (127.0.0.1) z boku te cyferki mam ustawione na 16000, klikam start ładuje mi się i w końcu wyskakują mi takie dziwne litery tzw. "krzaczki" może ktoś mi pomóc rozwiązać ten problem?

Bo ja jestem Bogiem, uświadom to sobie.

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, mam taki problem, wszystko mam włączone, sam ustawia buffy bot, ale nie chce atakowac sam, a jeśli ręcznie zabije, to nic nie zbiera. Jeśli ktoś wie jak to rozwiązać mój problem to prosze mi pomóc, z góry dzieki:)

Bo ja jestem Bogiem, uświadom to sobie.

Opublikowano

1. Bot jest darmowy.

2. recyfer.info narazie nie robi loaderów ponieważ jest nowy GameGuard tzw. Hack Shield i prawdopodobnie nie mogą tego ominąć.

3. Aktualnie działa loader Edx_Loader proszę wpisać w "Szukaj" na forum a napewno wam znajdzie.

4. Odpalasz bota kilkasz nie i po chwili wyświetla Ci się bot, w 1 zakładce na samym dole masz okienko "chat" w którym nie możesz pisać tylko wyskakują Ci informacje co bot zrobił zabił czy podniósł, ale w pierwszej kolejności pokazuje sie Login port [16000].

5. Teraz odpalasz edx loader i zaznaczasz: Multi Client, oraz redirect ip:

6. Ip pozostawiasz bez zmian, tylko zmieniasz poty na 16000.

7. w loaderze dajesz lunch i się logujesz do gry.

8.jeżeli wyskakują jakieś błędy:

- Upewnij się czy masz zainstalowane wszystkie potrzebne programy typu net framework etc.

- Upewnij się czy masz najnowszą wersje bota.

- Upewnij się czy to napewno ibot do isro czy może do rusro lub na tsro.

9. Jeżeli chcemy odpalić poprzez ibota 2 silka żeby tez bocić to robimy ten sam krok.

- odpalamy znowu ikonke ibota, czekamy chwile i pojawi się nam okno od nowego bota, lecz zmieni się jedna rzecz a mianowicie - port.

Już nie będzie [16000] tylko zapewne [16001].

10. Więc znowu odpalamy edx loadera zaznaczamy Mc , oraz redirect ip i też nie zmieniamy tego ip tylko port na 16001 i dajemy lunch.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Ooo szybka odpowiedz fajnie :) mam pare pytan do osób ktore go uzywają bo ja zadnego blędu niemam ale on nic nie robi stoi w miejscu poprostu

Mam problem z loaderem jak ustawilem te porty na 16000 i zaznaczylem te obie opcje to wyskakuje mi błąd a po błedzie

"you are disconnect from the serwer" a serwer przeciez online

k2i73k.gif
Opublikowano

Loadera należy ustawić tak. Tylko jeżeli chcecie go używać z ibotem to należy zaznaczyć jeszcze redirect ip i zmienić port na ten z ibot'a.

17735705380237138832.jpg

Sig.png

Uczeń
Opublikowano

Samo Redirect Login IP, tak? I zmienić port na ten z ibota. Właśnie tak robię i dalej to samo. Fatal Error "ServerSignature Error 01", a następnie DC.

Opublikowano

reg zaznacz to 2 bez tego pierwszego a port wpisz tam gdzie niema tych kropek to 16000 w tych obydwuch<<<< mi tak działa ale teraz bota ustawiam

k2i73k.gif
Opublikowano

Mam problem jak robie scrypta zęby bot jechał na spota to nie działa i pisze mi error timare map czy jakoś tak co z tym zrobić?

Opublikowano

Hemo a działa ci wogóle?? bo mi nic nie robi tak jakby go wogóle nie bylo

Edit:

Pytanie czy wogóle komus działa ten bot !!!???

k2i73k.gif
Opublikowano

Mam problem i próbowałem sam go zwalczyć ale sie nie udało... Po odpaleniu Lunch! wyskakuje to okienko zaznaczam ip. i wpisuje porty, po nacisnieciu START laduje mi sie silk i Fatal Error "ServerSignature Error 01." a pozniej cos po rusku, kto wie jak temu zaradzic ?

Uczeń
Opublikowano

Waciak, teraz o tym pisaliśmy, zaznacz w loaderze samo Redirect World IP i port daj z ibota. :)

Ja mam jeszcze jeden problem, mianowicie uruchamiam wszystko, loguję się na silka, a bot mi nie wykrywa klienta w ogóle. Nie wiem czym jest to spowodowane...

Opublikowano

Czy skrypty wkleić do folderu z botem?

:nieaktualne:

... przepraszam, jestem nowym bot userem i mam pytanie ( takie noobskie ale cóż... )

"1. Odpalamy plik iBot.exe

2. Pojawi nam się komunikat, wybieramy Nie(No).

3. Gdy pojawi nam się iBot, odpalamy Loadera dajemy Redirect IP i 16000 porty.

4. Dajemy Lunch w Loaderze - odpala nam się client.

5. Logujemy się, ustawiamy bota i gramy. :)"

A więc czym jest ten "loader"? Daje w okienku bota "Start bot" i co dalej? ( Nic się nie dzieje ).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Reg a jednak tak nie działa masz racje nie wykrywa clienta.

Musisz zaznaczyc tą 1 OPCJE tą drugą odznac i zaznacz jeszcze dodatkowo patch seed i będzie smigac :)

k2i73k.gif
Opublikowano

rotusss przeczytaj dokladnie wszystkie strony najpierw.

A na 3 stronie jest zdjęcie loadera więc juz wiesz co to jest nazywa sie .... edxSilkroadLoader wpisz w opcji naszego forum szukaj to napewno znajdzies :)

k2i73k.gif
Opublikowano

No nie.... ;/ odpalam bota potem loader i loguje sie a w bocie mam char name <none> że nie jestem zalogowany do bota :( Jak zalogować sie na bota ? no nie moge już ;/

BTW. U mnie port w bocie zmienił sie już na 16005 tak jest w tych logach napisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...