Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin Of Champions

MetinOfChampion

Ankieta M . O . C  

890 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mo?liwo?? robienia kolejnych broni z 75 ?

• Tak
      541
    • Nie
      349
  2. 2. Wi?cej questów na wy?sze poziomy ?

• Tak
      747
    • Nie
      143
  3. 3. Max LVL ?

• 99
      177
    • 130
      321
    • 250
      392

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 727
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

KU**A teraz będziecie spamować,że czekacie na klienta.

Opanujcie się, widzę,że potraficie się świetnie dostosować do sytuacji i zmieniać ciągle zdanie, jak jutro nie będzie serwera to znowu zaczną się bluzgi.

stary wyjadacz.

Opublikowano

Chyba jak przekładają start to wiadomo, że muszą coś jeszcze zrobić. Chcecie grać na serwerze gdzie będa cofki lub co chwile jakieś resety, bo będzie się pierdolić? Sam wiem, ze wkurwia to, że w chuja ludzie leca z tymi startami, ale oni nie robią tego specjalnie tylko mają jakieś powody. Ide spać, a wy kurwa dalej się obrażajcie, bo nie wystarował. Zawsze mówiłem, że zapowiedzi powinny być robione 3 dni przed startem ,a serwer powinień być już wykonany w 100%, tylko odpalić, a zapowiedź po to , żeby przyciągnać graczy do niego.

Opublikowano

Chyba jak przekładają start to wiadomo, że muszą coś jeszcze zrobić. Chcecie grać na serwerze gdzie będa cofki lub co chwile jakieś resety, bo będzie się pierdolić? Sam wiem, ze wkurwia to, że w chuja ludzie leca z tymi startami, ale oni nie robią tego specjalnie tylko mają jakieś powody. Ide spać, a wy kurwa dalej się obrażajcie, bo nie wystarował. Zawsze mówiłem, że zapowiedzi powinny być robione 3 dni przed startem ,a serwer powinień być już wykonany w 100%, tylko odpalić, a zapowiedź po to , żeby przyciągnać graczy do niego.

Miałem to samo pisać wcześniej ale mi się nie chciało. Najlepiej jakby wszystkie tematy z zapowiedziami byłyby usuwane po tygodniu na przykład to by im się odechciało zapowiadać serwer pół roku przed startem.

Opublikowano

Kurwa na ten spam już się nie da patrzeć " Oh kiedy start, ohh kiedy client " a tak to bluzgi i tysiące zbędnych postów ;/ Ogarnijcie się powtarzam kolejny raz... Nie macie innego życia poza metinem ;>

Bardzo lubię mpcforum.pl !!! Same pozytywy ;)

sasukeanbu2.jpg

Konto robione dawno temu, więc proszę mi mówić Vissa ;]

Opublikowano

zaintrygowało mnie ciągłe przenosiny startu serwera, czyżby jakieś problemy ?

oczywiście, że tak...pewnie nie małe. ale wiesz jak kilka dni przed startem założyciel tematu i chyba serwera siedział tylko tutaj nic nie robiąc, tylko pisząc z nami(co też było potrzebne, ale nie najważniejsze) to teraz obudził się z ręką w nocniku i codziennie będzie podawał jakieś badziewne wytłumaczenia i teraz-daję sobie obie ręce uciąć, że nawet jak już wystartuje, to problemów będzie miał co nie miara

ludzie czekają na ten serwer, bpo będzie nowy, walka o topkę itp, a nie potrafią docenić świetnych serwerów, które pracują i mają się dobrze, ale są(przepraszam za angielski, nie jestem za dobry ale pozwolę sobie to napisać)-to hard for him

pozdrawiam

Opublikowano

to bedzie wielki chuj a nie start dziś ^^ nie róbcie sobie nadziei bo admin to zwykły pierdo... bachor który gówno umie, jak można start serwera przenosić o ponad tydzien?... A w dodatku jego cała ekipa dzieci...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

oczywiście, że tak...pewnie nie małe. ale wiesz jak kilka dni przed startem założyciel tematu i chyba serwera siedział tylko tutaj nic nie robiąc, tylko pisząc z nami(co też było potrzebne, ale nie najważniejsze) to teraz obudził się z ręką w nocniku i codziennie będzie podawał jakieś badziewne wytłumaczenia i teraz-daję sobie obie ręce uciąć, że nawet jak już wystartuje, to problemów będzie miał co nie miara

ludzie czekają na ten serwer, bpo będzie nowy, walka o topkę itp, a nie potrafią docenić świetnych serwerów, które pracują i mają się dobrze, ale są(przepraszam za angielski, nie jestem za dobry ale pozwolę sobie to napisać)-to hard for him

pozdrawiam

too hard/difficult for them

dziś nie wystartuje, nawet się nie łudźcie

Opublikowano

too hard/difficult for them

dziś nie wystartuje, nawet się nie łudźcie

hehe, pisałem, że z tym anglikiem u mnie lipnie:P:P

xHTAx- odpowiedź na Twoje powyższe pytanko-nie ma klienta ani stronki chyba(choć tego nie spr) ale też nikt nie pisał, że jest, tzn jest ale nie śmiga chyba

Opublikowano

Jak dziś serwer nie ruszy, admini pokażą kolejny raz jak oni są odpowiedzialni i że nie liczą się z tym co mówią, zwykłe zachowanie dzieci. Ci admini to pierdoleni oszuści na kasę będą chcieli naciągnąć... Administracja ma średni wiek 16 lat. A z tego jak pisali wczoraj na SB u nich na forum wynikało na jakieś 13-15 lat...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co wyzywacie adminów od dzieciaków lub jeszcze gorzej , lepiej jak serwer wyjdzie później może będzie mniej bugów . A ludzie w tym temacie są w gorącej wodzie kompani i jak dzieciaki są tego odrazu zamiast poczekać . Myślicie że admini serwera mają tylko w głowie serwer ?

Opublikowano

I teraz można zauważyć jak team szanuję nas (graczy) i ma za przeproszeniem w dupie.

Miałem zagrać na tym privku, ale powiedziałem sobie "pierdolę nie bd czekał nie wiadomo ile na server który padnie po 2 miechach" i radzę wam też o tym pomyśleć.

Jest dużo lepszych privów niż ten syf.

Mogę się założyć, że ten team będzie rozdawał eq jak na xancie (na xancie też mieli w dupie graczy i konserwacja trwała 4dni zamiast np. 2-3 dni).

Powiem tak ,nie jest jakimś "dzieckiem metina", ale zrozumcie jak piszą, że ma być na jutro to ma być na jutro. Nie lubię ludzi, którzy się spóźniają i nie dotrzymują słowa.

Szczerze, takim ludzią pluję w twarz. Prezka 8/10, server 1/10 dziękuję i wątpię czy z tym team-em daleko zajdziecie.. Co najwyżej to może cię się bawić w hamachi, a nie w dedyki.

Pozdrawiam

Opublikowano

ale stękacie nie bedzie to nie bedzie poco czekacie dalej ? chyba na cud ;d

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Kurde to że ktoś czeka na server to nie znaczy że metin to jego całe życie...

Mam bardzo dużo znajomych a prawie nikt nie wie że gram w metina a spędzam z nimi bardzo dużo czasu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...