Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin Of Champions

MetinOfChampion

Ankieta M . O . C  

890 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mo?liwo?? robienia kolejnych broni z 75 ?

• Tak
      541
    • Nie
      349
  2. 2. Wi?cej questów na wy?sze poziomy ?

• Tak
      747
    • Nie
      143
  3. 3. Max LVL ?

• 99
      177
    • 130
      321
    • 250
      392

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 727
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu zaczynacie spamować zaraz zamknę temat i nie otworze

Sluchaj chyba nawet nie wiesz co to jest spam.. gratulacje dla tego kto wybral cie na moderatora. W tym temacie wymieniamy sie wlasnymi opiniami i koniec.

Powiedz mi do czego jest stworzone forum? Do pisania, wiec nie widze w tym zadnego problemu.

83111223769573028259.png

Opublikowano
Wiecie ja tego nie przeżywam tak jak Wy, dla mnie może go nie byc w ogóle, nie będę udzielac zadnych informacji skoro nie wiem, bo to tez nie na tym polega smile.png

Wypowiedź admina na forum

kgu4uT.png

Opublikowano

właśnie to jego dziewczyna idioto ^^

Idiota to może z ciebie jest ja nie jestem ONLINE 24/7 żeby wszystko o teamie wiedzieć ma range ADMINISTRATOR to tego się trzymałem

kgu4uT.png

Opublikowano

Haha, a serwer nadal nie wystartował no ciekawie, od ilu startuje ( tygodnie, miesiące ) ? Pozdrawiam serdecznie denną Administracje, właśnie pokazujecie jak jesteście świetnie zorganizowani, życzę Szczęścia w utrzymaniu serwera.

JOŁ

Opublikowano
Aha zapomniałem dodać że aktualnie przeprowadzamy BETA testy wiec juz tuż tuż Otwarcie nie podaje konkretnej daty z tego powodu że chcemy dopracować serwer ,[color=#ff0000]lecz jesteśmy na dobrej drodze i myślę ze w przyszłym tygodniu juz na 100% ruszymy[/color] 

805491408806070489277.png

Opublikowano

jahahahahahahahhaah pozdro widze ze bedzie tak jak z vabile.pl czekajcie czekajcie jutro start spoko ble ble ble juz tylko testuje iupne clienta i bedzie git ble ble ble serwer pewnie fake ale oki ;]

05310772679136403680.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Skonczylem na Nawie i szukam czegos innego, ale widac ze ten sie opoznia to dam spokoj ; >

Beznadzieja!

Opublikowano

Kiedy czytam Wasze posty to chce mi się płakać. Mocni tylko w gębie a sami nic nie zrobią. Proszę , zróbcie serwer idealny w ...hmmm 2 tygodnie ? życzę powodzenia i dajcie link na pw chętnie zobaczę czy jest taki idealny. Serwer który robimy będzie miał rzeczy których nie ma jeszcze żaden serwer. Więc jeżeli będziecie tak łaskawi to dajcie nam jeszcze troche czasu. Gwarantuje Wam że jeżeli poczekacie to nie pożałujecie. Nie będziecie chcieli opuszczać serwera.

pozdrawiam

ILoveYouBaby

Opublikowano

to poco piszecie ze stacie ze start 11-13 ale to juz jest 2 albo 3 data... jesli dzis nie wystartuje to kiedy?? tak jak na vabile?? za 24dni?? hahah pozdro men to bedzie gowno ze nie wiem;]

05310772679136403680.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...