Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co do bota, zróbcie 3 chary na ip i po sprawie, będziecie tylk musieli więcej płacić, bo trza będzie zwiększyść sloty, a gracze na gfy i tak silków nie kupią.

UP-ok

2UP-i co, nadal twierdzisz, ze zle czytałem ?

supremeLogo1.gif

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś rules zrobimy na forum i będzie wiadomo co jest karalne a co nie :). I proszę o raporty osób, które łamać będą te prawa.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Zabronisz gfowania pewnie, ale jak to udowodnisz? Przecież nie mozna dawać bana za domysły, odznacze pickowanie golda i teoretycznie to nie jest gf juz.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

a co do bota, zróbcie 3 chary na ip i po sprawie, będziecie tylk musieli więcej płacić, bo trza będzie zwiększyść sloty, a gracze na gfy i tak silków nie kupią.

UP-ok

2UP-i co, nadal twierdzisz, ze zle czytałem ?

tak. Bug był z FW, bo się nie zakończył i przyjaciele z Turcji musieli jej pilnować przez ponad 3h, aż w końcu się o tym dowiedziałem i wycofałem BH stamtąd.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

z tego co wiem , jest vt podane na forum serwera :-)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Dzien dobiega konca a regulaminu na forum nie widze. Nie robcie jak na lifesro gddzie to obiecywali cos ze zrobia na czas a i tak to potem olewali.

Opublikowano

regulamin jest skończony , teraz musimy tylko go przetłumaczyć , zaraz dodamy na forum.

Opublikowano

Quest na Blue Zerk Corporal ( Kapral)

Aby wykonać ten quest musisz miec 89lv + i jest to quest Rahid. Corporal jest zamiast rahid 7 .

jego wytłumaczenie znajdziecue tutaj

Quest Rahid 5 trzeba wykonać w takiej kolejności

• the Brain Peak (Red) (X-3554 Y564)
  • the Eye Peak (Orange) (X-5271 Y614)
  • the Heart Peak (Yellow) (X-4412 Y204)
  • the Wing Peak (Green) (X-4026 Y-161)
  • the Claw Peak (Blue) (X-4844 Y-380)
  • the Beak Peak (Indigo) (X-3551 Y-954)
  • the Tail Peak (Violet) (X-5284 Y-941)

87181560827073754605.jpg

blackcloud.png

Dodanie nowego uniqa lvl 72 ;=) + lepsza mapka

Opublikowano

Pytanie do regulaminu, co grozi za nieprzestrzeganie? Bo mogę wstawić parenaście ss'ów jak ludzie proszą o taxi,gold,itemy i jestem ciekawe jak zareagujecie(a to tylko proszenie, tym razem i milion kolejnych darujemy).

Gf polega na farmieniu golda, czyli jak ktos sobie pusci 50 botow, ktore nie zbierają golda tylko soxy, to już jest dozwolone?Jeżeli nie, to co będzie po reporcie ? Ban czy 3-krotne upomnienie, aby sobie @#@% itemy przelozyl.

I jeszcze jedno-allah is one, dla mnie to obraza, dlaczego za to nie karacie ?

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Chciałbym się odnieść do komentarzy o tym jacy to Turki są zorganizowani , tylko dlatego maja Fortece bo gildia w której było większość ludzi którzy maja jakieś pojecie o grze nie wypaliła i tak to się skoczyło ze gildia się rozpadła .

Zapraszam wszystkich ludzi którzy maja doświadczenie , i ambicje na to aby być w najsilniejszej gildii na serwerze do nowej gildii Revolution .

Juto obejmę tam Mastera i wszyscy Ci którzy mieli kare za wyjście z innych gildii wejdą ze mną również .

Nie będziemy przyjmować tzw. polaczków PL

Za obrażanie innych graczy serwera jest kick ( nie tylko Turków ale tez i członków gildii) , jeżeli jakiś gracz którego już przyjęliśmy taki się okaże nie będziemy się "cackać" od razu ban .

Dla lepszego zorganizowania na FW jak i potem na jakiś eventach (JOB, ARENA, itd) posiadamy TeamSpeak .

W sprawie rekrutacji proszę pisać w grze do :

Chaolan ( ja)

Parnasus

Lebel

Opublikowano

Co z tego że exp jest x20 (miał być x15.. ale spoko) jak i tak w weekend exp był x40 i Ci co chcieli 90 wbili. Zmienianie expa na weekendy w tej sytuacji jest totalnie bez sensu.

Pomyślcie nad 2 serwem raty x10.

Ogólnie to :mellow: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

14mxpnc.jpg
Opublikowano

A ja jestem za tym żeby SUN'y NIE DROPIŁY!!!. Było by o wiele lepiej. Większość graczy jest tego samego zdania i wolałaby żeby je usunąć.

Opublikowano

najpierw trzeba je dodac zeby potem moc je usunac :D ale fajnie sie gra :D

tylko alchemie mogli by troche zwiekszyc bo dupa blada jest

@edit

i zeby fw bylo 2-3 x w tygodniu bo nudno jest na servie :) tak by sie cos zmienialo

Opublikowano

Alchemia na pewno x1 więc tak jak na globalu to chyba starczy ja ewentualnie bym był za x2 ;d Ale to zależy od Ace

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

no i jest , czwarty som, po 2 godzinnym expie na wingach, tylko szkoda , że to tylko seal of moon :(

No to teraz ja się wypowiem... Co do ratów alchemii są dobre, nie dziwcie się, że pali na +5, jeżeli nie macie premki i avka lucky, trzeba zainwestować panowie! :D, co do exp/sp rate , są nadal za duże, tak jak pisał kolega na górze, x10 better

Opublikowano

@up no to teraz dałeś do pieca lol... nie potrzebny jest lucky avek i prem. Ja wbilem normalnie na +5 xbowa. I są juz 2,3 staffy na servie +6. Trzeba cierpliwosci i szczescia. Polecam uzywanie lucky stona od +4.

Opublikowano

@up No wiadome, że wszystko można, +5 trzeba się troszkę spocić, ale ja tylko zasugerowałem, że będzie łatwiej, jeżeli zainwestują... Pomoże to również administracji w udoskonaleniu serwera.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...