Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra nie podlizuj się już. I tak Cię zgnoje na pvp ;]

@down sooo funny..

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać, że to turki rządzą, głosowanie na wiekszy exp lol, beda chcieli alchemie x123 też dacie ?

Poza tym będziecie idiotami jak powiększycie raty, bo chcą gfy plvlować...

W jaki sposób glosowanie jest sprawiedliwe, skoro zrobią po 20 kont żeby głosować za swoim ? Ogarnijcie trochę i zacznijcie SAMI myśleć.

I STOSUCIE REGULAMIN.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Dobrze kolega mówi;] Rate jak są takie to niech zostaną;] Mi się ogołem dobrze gra;] Nawet lepiej by było rate 5x exp, Turki 1k+rate i Pvp servy nic innego;]

Proponuje może do stronki dodać; Zakładke taką gdzie ludzie mogli by się chwalić Screenami z gry;]

farah.png

Opublikowano

Widać, że to turki rządzą, głosowanie na wiekszy exp lol, beda chcieli alchemie x123 też dacie ?

Poza tym będziecie idiotami jak powiększycie raty, bo chcą gfy plvlować...

W jaki sposób glosowanie jest sprawiedliwe, skoro zrobią po 20 kont żeby głosować za swoim ? Ogarnijcie trochę i zacznijcie SAMI myśleć.

I STOSUCIE REGULAMIN.

Liżą tyłki turasom bo dotują, nas polaków mają gdzieś, może na tureckim forum powinniście sie reklamować?

Masz kase to rządzisz całą administracją, no ale tak dalej pewnie tureckiego sie juz uczą. Wymyslili regulamin zeby byl i biedny polaczek bez silkow go przestrzegał bo full item mall turk juz nie musi.

Nie polecam tego servera administracja to banda polaczkow.

Opublikowano

@12Midnight

Wiesz że nie masz żadnych podstaw by oskarżać Administracje nie mając ku temu żadnych dowodów/argumentów

Wiec po co tak dużo piszesz skoro to nie ma najmniejszego sensu ?

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

@12Midnight

Wiesz że nie masz żadnych podstaw by oskarżać Administracje nie mając ku temu żadnych dowodów/argumentów

Wiec po co tak dużo piszesz skoro to nie ma najmniejszego sensu ?

To jak wytłumaczyć to że administracja robi wszystko pod turkow? miało byc co innego a wyszlo jak zwykle gowno na masowe jakich setki na srstats , zobaczycie ludzie pograja chwile zobacza co sie dzieje i pojdą z tad na inny lepszy serv

Opublikowano

To jak wytłumaczyć to że administracja robi wszystko pod turkow? miało byc co innego a wyszlo jak zwykle gowno na masowe jakich setki na srstats , zobaczycie ludzie pograja chwile zobacza co sie dzieje i pojdą z tad na inny lepszy serv

1. Naucz się pisać

2. Administracja nie robi niczego pod tureckich graczy

3.Jak się coś nie podoba nie musisz tutaj grać.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Ja jakoś nie zauważyłem aby administracja robiła coś pod/dla turków

A teraz pomyślmy logicznie co bądź dla ciebie i ludzi twojego pokroju może nie być logiki

Więc pewnie było tak że administracja nie zrobiła czegoś co chciałeś lub nie zrobiła czegoś po twojej myśli To ty "mądra" głowa wymyśliłeś sobie lub bądź co bądź ubzdurałeś se że administracja robi wszystko to co chcą Turcy

Czekam na twoją jakże fajną sentencje

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

To wylumacz mi kto będzie dotował, jak GA mają chary, gdzie mają premki, avki z lucky, pewnie immo, i w dodatku grają normalnymi charami, broń wbije sobie +10, bo za silki nie płaci i myślisz, że ktoś będzie frajerem i wybuli sie na immo? hehe.

Gość wyżej pierdoli trzy po trzy, o ile nie podniosą ratów dla turkow.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

To wylumacz mi kto będzie dotował, jak GA mają chary, gdzie mają premki, avki z lucky, pewnie immo, i w dodatku grają normalnymi charami, broń wbije sobie +10, bo za silki nie płaci i myślisz, że ktoś będzie frajerem i wybuli sie na immo? hehe.

Gość wyżej pierdoli trzy po trzy, o ile nie podniosą ratów dla turkow.

nie wiem kto ma takiego chara z premką , avkiami immo ? ogarnij sie troche

to że mam GA to nie znaczy że jestem pojebany i przerzucam sobie itemy , nie jesteśmy dziećmi. I co z tego , że gram normal charem , coś sie stało ?

@Up Gość wyżej pierdoli trzy po trzy to samo moge powiedzieć o Tobie

Opublikowano

Ja mam wielką prośbę do kogoś z graczy Lyssa Online, może ktoś wstawić Lanucher Lyssa Online do download'u lub w załączniku, bo nie chce mi się od nowa ściągać, a gdzieś mi zaginął ten plik..

Z góry dzięki. ;)

Opublikowano

2xUp, czytaj ze zrozumieniem co napisałem odnosnie o tym gosciu.

o GA to follow up do miuosha, ktory zachowuje sie jak 15letni bachor, moze tyle ma, ale niech tego nie ujawnia, bo !@$% nas obchodzi jego RZYCJE RZYCJE JEZT NOBELOM.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Dawanie itemów itp a zachowanie to są 2 oddzielne tematy , trzeba było od razu napisać o tym , a nie pierdzielisz o jakiś immo avkach itp itd -.-

Opublikowano

Teraz to ty zachowujesz się jak bachor więc przymknij się o ile można cię o to prosić. Jak coś ci nie odpowiada to czy ktoś każe ci grać ?

A co do Miuosha trochę go znam i sądzę że na pewno jest tak że ty o coś go poprosiłeś on tego nie zrobił i teraz obrabiasz wszystkim dupę ...

I dlatego wolał bym nawet cały serwer turków niż użerać się z takimi "kozaczkami" jak ty ;)

Pozdrowionka i Żegnam <3

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Chodzi o chara, gdzie mam full IM, loguje, robie item i tyle. i to nie jest tylko moje zdanie.

up

hehe jestem na wyższym poziomie niż ty i nie mszczę się na ludziach, którzy czegoś dla mnie nie zrobili, miuosha do bachora porównuje 70% polaków, ten sam poziom co its me, tyle że nie mógł pisać globali ubliżającym turkom.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Ale nie przesadzaj , GA to jest też odpowiedzialność , nie rozdaje sie tego komu popadnie , my się znamy "kupę" lat , więc Ace wie komu zaufał.

Opublikowano

Dobrze, że o tym wspomniałeś, to odpowiedzialnośc.

Przychodzisz do sklepu, gdzie sprzedawca zachowuje się jak idiota i co, zostajesz w nim, czy idziesz do innego, których jest w ciul?

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...