Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki jest w końcu drop ? Bo tutaj pisze, że 5, a na stronce, że 20 ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Oczywiście zaraz wbijam 50% Download, tylko według mnie trochę zły Start Serwera, bo w Wigilę mało kto ma czas na grę, chodzi mi o życie real. No, ale cóż na pewno jutro będzie full :D

Róbcie jakąś gildię PL, razem się lepiej gra, chętnie dojdę, tylko niech masterem będzie jakiś ogarnięty gracz ;]

Opublikowano

Failed toconnect (c8) - dlaczego wyskakuje taki błąd?

odpalasz przez sro_client.exe

odpalaj normalnie z Silkroad.exe

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Nieźle w końcu open, ale szkoda że już wczoraj odpalił serwer, święta zero czasu przy kompie, ale ważne że konkret.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Ej no dawajcie znac ze robicie restart pare minut przed... A nie od tak. Mozliwe ze ktos nakurwial unikata albo mial karawanke;/

Opublikowano

Ale dzieki temu na serwerze bedzie grac wiecej graczy, dlatego jestem za.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Odpuście bota... Jest spory exp można bić w pt... Tak w ogóle zamierzacie w przyszłości zwiększyć Cap? np do 110 albo tym lepiej 120

Opublikowano

CO? Bot legalny??? Przecież wszystko miało być banowane, zero botów niby. A tu open i takie coś? Zastanówcie się...

Co do serwa, gram teraz z 30 minut i widzę że Isu już padła. Kilkanaście godzin a już 60+ szkoda, zrestartujcie serwa i dajcie raty expa x5, to była by frajda.

Dzięki za SOM na D6.

Eeee 80+ już są, spoko. Myślałem że 90 wbijać się będzie przynajmniej 10 dni.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Trudno się mówi, byłem przeciw, jednakże będzie to walka z wiatrakami. Nie damy rady bronić tego przed botami. Mbot jest dostępny, w przyszłości xbot, zatem to walka bezsensowna.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

WIeksze raty?

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

kurcze gralem w to od wczoraj fajnie bylo, ale gdy zobaczylem ze bot legalny ide stad, myslalem ze chociaz 1 serwer bedzie dla zabawy a nie 24/7 za sunem xF

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Raty do dupy. Bot do dupy. Serwer do dupy. Wyszła ch*jnia a nie serwer.

Po raz pierwszy zawiodłem się tak bardzo.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Człowiek się uczy na błędach, muszę sprawdzić jak będzie z aktywnością servera. Z botami byłoby ciężko, doszły wcześniej raporty do mnie, że bot, ale oczywiście na forum nie ma żadnej skargi na bota.

Co do ratów, jedni mówią za wysokie, drudzy mówią za niskie. Te raty co teraz są, są weekendowymi ratami. W tygodniu się zmienią.

Polityka co do botów może się zmienić, ale zależy mi na tym, żeby playerów było sporo. Nie jestem w stanie zadowoli all graczy.

Tak czy siak, server nie jest jakiś tam 11dg tylko 9dg. Nie chcecie grać to nie grajcie :P.

Pomyślałem sobie, jeśli będziemy mieć na tyle kasy aby utrzymać 2 dedyki to dalibyśmy jeden z większymi ratami i botem legalnym, a drugi hard i bot nielegalny :).

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...