Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do nowych graczy ; Nie polecam Guildi Fantasy . Gracze 10lat . Ostatnio to na uniqu przy 5% hp zbanowali :D >>>TURASY<< Pzdr ItsMe

Też ich nie polecam wczoraj przez dobre 10minut pisali globale jacy to turcy sa zli, wyzwiska niczym z ust dziesieciolatka. NIE POLECAM!

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ją wręcz przeciwnie, POLECAM tą gildie w 100%-ach. Gram u nich od początku, bardzo dużo mi pomogli, są przyjaźnie nastawieni... Co do krytyk wymienionych wyżej, to bzdura.:)

Opublikowano

Az musze to wstawic, bo mnie zaraz krew zaleje :D

rasism.png

Rusro

Opublikowano

A ja zapytam się gdzie nasze kolędy z gry :D ?

Hollow92 my się znamy z RuSro. Ta sama guild i nawet pamiętam Cię :) Te fuzje, zmiany gm.

Obecnie 16lv mam bo wczoraj późno z wigilii przyszedłem, ale ktoś chętny do przyjęcia barda do guild?

Bard/cler ma być w sumie.

Opublikowano

Az musze to wstawic, bo mnie zaraz krew zaleje :D

rasism.png

Za rasizm kicki mają. Pewna cierpliwość się skończy i będą niemiłe konsekwencje.

Nie taka jest idea international... Te turki chociaż mają godność, bo nie wyzywają Was od "debili" w przeciwieństwie co do niektórych "polaczków" (inaczej tego nie da się ująć).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Powinniście zmienić mastery na 300 , kiedyś na cap 90 było 300 mastery tak to jest lipa. Troche żal jak pełno polaczków wyzywa na serverze aż odechciało mi się grać a administracja nic z tym nie robi.

Opublikowano

co mamy robic , nie widzimy tego ;o , po prostu rob screena i raport na forum.

reg jest na 1 stronie.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

A co mamy robić? To wy robicie taką atmosferę... Mamy przyjść i kontrolować każdą osobę? Nie moja wina, że paru polaczków (debili) się znalazło. Mastery jest 300 tylko to co widzicie to wizualny bug (zresztą sam możesz sobie sprawdzić, że nie przekroczysz 300).

My jesteśmy tutaj od ogarniania servera, ale nie od tego jaką atmosferę robicie. Potem będą oskarżenia na nas, że za dużo ingerujemy w grę. Rasizm, tepimy kickami, może się pohamują. Jeśli nadal to samo, to się skończy inaczej.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A co mamy robić? To wy robicie taką atmosferę... Mamy przyjść i kontrolować każdą osobę? Nie moja wina, że paru polaczków (debili) się znalazło. Mastery jest 300 tylko to co widzicie to wizualny bug (zresztą sam możesz sobie sprawdzić, że nie przekroczysz 300).

My jesteśmy tutaj od ogarniania servera, ale nie od tego jaką atmosferę robicie. Potem będą oskarżenia na nas, że za dużo ingerujemy w grę. Rasizm, tepimy kickami, może się pohamują. Jeśli nadal to samo, to się skończy inaczej.

Powinniście to zmienić te mastery, to jest mylące, ja myslałem że jest 330 i robie build pod to..... A PRYCIN wejdź do gry i zobacz jak wyzywają, nawet wyżej ktoś wkleił screeny.

Opublikowano

Powinniście to zmienić te mastery, to jest mylące, ja myslałem że jest 330 i robie build pod to..... A PRYCIN wejdź do gry i zobacz jak wyzywają, nawet wyżej ktoś wkleił screeny.

jestem w grze cały czas i jakoś nie widze takich wyzwiska akurat teraz , o tej porze.

Opublikowano

Zero jakiejkolwiek informacji, że inspekcja, gm'owie mogli poinformować kiedy będzie i za mniej więcej ile ON a nie ani statusu na stronie nie ma ani nic

Opublikowano

Powtorze sie. Usuncie te pieprzone globale ktore sie dostaje na poczatku gry...

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej było by zrobić "czarną listę" takich graczy, np umieszczenie na takiej liście zakazuje ci dojścia do guild przez xxx, albo block na chata o ile to mozliwe.

Rusro

Opublikowano

Tak , nie myśleliśmy , że aż taka masakra i no powiem debilizm bedzię , globale usunięte

Opublikowano

no niestety porządni gracze teraz będą cierpieć przez takich noopków ;) trudno, pewnie przyjmiemy to na klatę i będziemy bić lvl dalej. Powodzenia !

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...