Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Zostaje i czekam aż sprzedawca sprzeda mi to co chciałem

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze, że o tym wspomniałeś, to odpowiedzialnośc.

Przychodzisz do sklepu, gdzie sprzedawca zachowuje się jak idiota i co, zostajesz w nim, czy idziesz do innego, których jest w ciul?

A co ma piernik do wiatraka ;o ?

nie wiem nigdy nie byłem w takiej sytuacji =] , raczej bym poszedł . do innego , ale to zależy od pogody , czy by mi się chciało iść , zależy do którego , o której , czy samemu , czy z kimś i inne warunki których nie chce mi sie opisywać.

Czyli w sumie bym nie poszedł , bo by mi sie nie chciało

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Ehh ale dałeś przykład człowieku odpuść sobie bo twoim marnym pierdoleniem nic nie wskórasz jak masz to idź grać jak nie podoba ci się to po prostu wyjdź nie tylko my na tym skorzystamy ...

Dobranoc !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

ten serwer nie jest pod turkow bo jest wiecej polakow ale gdyby Polacy zgadali sie i glosowali tak samo to by wygrywali to jest raz a dwa to po prostu jestescie zazdrosni o to ze ktos doszedl do tego ze zrobil serwer i mysle ze moze robic z nim co chce :P i kij wam do tego czy zrobi z niego turecki czy chinski :P jedno zdanie jest do tego (nie podoba sie nie graj ) pojdziesz na inny serwer wbijesz 110lvl po raz 30 bo tyle jest serwerow i nic nie osiagniesz :P

Opublikowano

ten serwer nie jest pod turkow bo jest wiecej polakow ale gdyby Polacy zgadali sie i glosowali tak samo to by wygrywali to jest raz a dwa to po prostu jestescie zazdrosni o to ze ktos doszedl do tego ze zrobil serwer i mysle ze moze robic z nim co chce :P i kij wam do tego czy zrobi z niego turecki czy chinski :P jedno zdanie jest do tego (nie podoba sie nie graj ) pojdziesz na inny serwer wbijesz 110lvl po raz 30 bo tyle jest serwerow i nic nie osiagniesz :P

czy ja zazdroszczę, że zrobili server?czytaj może ze zrozumieniem, to co podoba sie jednym-innym nie przypada do gustu, dlateog jak administracja będzie robić, co im turki czy polaczki, to server nie pociagnie długo, raty i inne szczegóły były podane na samym początku, to po co globale ze strony turków, że raty mają zostać podniesione "[NOW]", bo odejdą...

Ehh ale dałeś przykład człowieku odpuść sobie bo twoim marnym pierdoleniem nic nie wskórasz jak masz to idź grać jak nie podoba ci się to po prostu wyjdź nie tylko my na tym skorzystamy ...

Dobranoc !

to w gimnazjum już nie tłumaczą czym jest metafora ?

A co ma piernik do wiatraka ;o ?

nie wiem nigdy nie byłem w takiej sytuacji =] , raczej bym poszedł . do innego , ale to zależy od pogody , czy by mi się chciało iść , zależy do którego , o której , czy samemu , czy z kimś i inne warunki których nie chce mi sie opisywać.

Czyli w sumie bym nie poszedł , bo by mi sie nie chciało

pogoda i inne przeszkody podane przez ciebie to ściągniecie innego klienta.

pewne stanowisko to odpowiedzialność i nie należy na siłę być śmiesznym robiąć z siebie kretyna.

down-czy ja piszę, że odpowiedziałeś głupio?odpowiedziałeś na metafore, to odpowiedziałem ci, czym są przeszkody, które podałeś.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

pogoda i inne przeszkody podane przez ciebie to ściągniecie innego klienta.

pewne stanowisko to odpowiedzialność i nie należy na siłę być śmiesznym robiąć z siebie kretyna.

głupie pytanie zadałeś , które nic nie wnosiło , więc odpowiedziałem głupio

Opublikowano

Ale nie przesadzaj , GA to jest też odpowiedzialność , nie rozdaje sie tego komu popadnie , my się znamy "kupę" lat , więc Ace wie komu zaufał.

Ja też widziałem Mjonsza jak sie kozaczyl na srodku hotan jaki to on nie jest pro z full item malem, razem z kinq blue zerkami sie chwalili, a polowa z tych co sie tu pozytywnie wypowiadaja to sa z teamu

Opublikowano

Zgadzam się z tym że serwer poleciał na masówkę. To miał być ponoć low rate serwer i przez całą zapowiedź głównie o tym była mowa, od samego początku a wyszło że jeden weekend i max lvl.

Napiszę to raz jeszcze, syto jestem zawiedziony!

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Ja też widziałem Mjonsza jak sie kozaczyl na srodku hotan jaki to on nie jest pro z full item malem, razem z kinq blue zerkami sie chwalili, a polowa z tych co sie tu pozytywnie wypowiadaja to sa z teamu

nie wiem od kiedy użycie blue zerka jest chwaleniem , nigdy nie widziałem , żeby Mjonsz sie chwalił i kozaczył.

nie połowa , nieliczne osoby są z teamu.

Opublikowano

hehehe ale sie usmialem, to se czekaj jak frajer az sprzedawca zwali konia pod lada xD

Nie wiedziałem że ty tak robisz nawet mnie to nie interesuję Ale widzę ze lubisz takie fetysze

P.s Oczywiście gram na servie i gorąco Polecam !

Opublikowano

i server jest przez to rozliczany, zobaczą GA i widać obraz servera, tak jak mówiłem-pewne stanowisko to odpowiedzialność.

TheDiox-na ratach x20 też lvl by wpadł szybko, max 5dni, a raty 10 myślę, że zniecheciłyby.pograłbym też na ratach przykładowo x5, żeby lvl biło się długo i siedzieć po pare godzin w cave, żeby wbijac lvle, ale malo jest ludzi, ktorzyby grali, a trza z czegos serva utrzymać.

Nie wiedziałem że ty tak robisz nawet mnie to nie interesuję Ale widzę ze lubisz takie fetysze

P.s Oczywiście gram na servie i gorąco Polecam !

http://pl.wikipedia.org/wiki/Konstruktywna_krytyka .

to, że ktos krytykuje, nie znaczy, że nie gra i nie poleca.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Może się wypowiem.

Zacznę od spraw tureckich graczy. Dziś jak wiadomo zrobili bunt pewien, ale i tak nie zrobiłem tego co "chcieli". W dodatku czy ja zrobiłem sox rate na taki jaki oni chcieli? Wręcz przeciwnie... Zatem odeszli, płakać nie będę. Nie uszanowali tej decyzji, zatem ja też ich nie uszanowałem.

Fakt jest faktem, obserwuję Team i niektórzy są rozliczani z tego, więc nie ma się o co bać.

Kolejna sprawa, raty: zbyt małe raty odrzucają graczy, a dedyka jakoś musimy utrzymać nieprawdaż? Nie dam rady dogodzić każdej osobie. Gdybym miał kasę to już dawno machnąłbym drugie z hard rate. Tylko skądś to muszę mieć.

Btw, wnoszę o spuszczenie z tonu, jeśli macie jakieś wonty do siebie to na pw. Nie chce wyciągać konsekwencji z tego co piszecie.

Tak przy okazji, reklamowanie serva nie zaszkodzi :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Może się wypowiem.

Zacznę od spraw tureckich graczy. Dziś jak wiadomo zrobili bunt pewien, ale i tak nie zrobiłem tego co "chcieli". W dodatku czy ja zrobiłem sox rate na taki jaki oni chcieli? Wręcz przeciwnie... Zatem odeszli, płakać nie będę. Nie uszanowali tej decyzji, zatem ja też ich nie uszanowałem.

Fakt jest faktem, obserwuję Team i niektórzy są rozliczani z tego, więc nie ma się o co bać.

Kolejna sprawa, raty: zbyt małe raty odrzucają graczy, a dedyka jakoś musimy utrzymać nieprawdaż? Nie dam rady dogodzić każdej osobie. Gdybym miał kasę to już dawno machnąłbym drugie z hard rate. Tylko skądś to muszę mieć.

Btw, wnoszę o spuszczenie z tonu, jeśli macie jakieś wonty do siebie to na pw. Nie chce wyciągać konsekwencji z tego co piszecie.

Tak przy okazji, reklamowanie serva nie zaszkodzi :).

Prawdaż, dlatego dodajcie inne opcje. :P

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nie wiem czy ja tylko tak mam czy inni też ale gdy się chce zalogować wyskakuje c7

Opublikowano

Ktoś się mści, czy chwilowe problemy techniczne ?

up, czytając wcześniejsze posty można się domyślić, że kazdy...

3down, HEHE no przejrzałeś mnie

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Ktoś się mści, czy chwilowe problemy techniczne ?

up, czytając wcześniejsze posty można się domyślić, że kazdy...

Pisząc swojego Posta nie odświeżyłem strony Więc nie wiedziałem Czy ktoś napisał o tym czy nie

Chciałeś zabłysnąć ale coś nie wyszło...

@3up

Wiem jesteś taki głupi i na dodatek nie starasz się udawać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...