Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy zamierzacie z czasem zwiekszacgap, np na 100?

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Przypuszczam, że tak. Ale to bardziej zależy od graczy, czy by chcieli zwiększania cap :). Zawsze można zrobić kolejny server z innym gapem :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Bot czy nie bot..

Można bardzo szybko wbic ten 90 bez niego.

Przyjemny server, miło się gra.

Tylko trzeba zwerbowac wiecej ludzi i będzie pełna gitarka! ;)

Opublikowano

na life sro tez na początku grało ok. 40-50 graczy a po tygodniu już w weekendy było ponad 200 wiec cierpliwości :D Oczywiście ten serv jest lepszy niż life sro ;) Wesołych świąt ^^:)

Opublikowano

na life sro tez na początku grało ok. 40-50 graczy a po tygodniu już w weekendy było ponad 200 wiec cierpliwości :D Oczywiście ten serv jest lepszy niż life sro ;) Wesołych świąt ^^:)

na life grało na poczatku 10osob, po okolo 2tygodniach dopier gralo srednio 50 graczy, po miesiacu liczba siegala ponad 250

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Chyba was coś poważnie gniecie ludzie... MPC-owe testy i ktoś wyjeżdża, że nie ma ludzi ? To jest na razie początek serwera u nas to samo było. Jeśli "nie gracie bo nie ma ludzi" to tak samo pomyśli 1000 innych osób... To idzie bardzo prosto -> 100 osób przyciąga trochę potem jest 200... z 200 bardzo trudno na 400... jak osiągnie 400 to idzie na 600 a potem samo na 1000. Taka droga przy normalnym rozwoju serwera zobaczcie sobie na srstats.

@down

Sam jesteś full sun na 9DG LOL ... Nie ma to jak oceniać serwer dzień po otwarciu >.>

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Raty do dupy. Bot do dupy. Serwer do dupy. Wyszła ch*jnia a nie serwer.

Po raz pierwszy zawiodłem się tak bardzo.

Potwierdzam , serwer porażka, ciągle mam lagi w jangan i wywala mnie z gry :/ Są już max levele full sun i wszystkie to znajomi GM... pfff

Opublikowano

o czym wy gadacie ? ja pierdziele jak nie macie pojęcia to sie zamknijcie ?

full sun WERY KRALL 10dg plyyz

administarcja ma graczy gdzies , mało graczy ?

KURWA świeta są -.- boże co za ludzie

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Co wy kurwa pierdolicie?

Bez zwiekszonego expa,w pt eu ogar wbilismy 15lvle na kiklopach z 15 na kokoru do 24,pozniej chwila na ongi,bungi do 42,penony ominęły bo z rage cloud z 42 do 57 poszlo,pozniej cave do 60/64,yarkan i juz 70. Nastepnego dnia 2yarki/2shaitany/troche pt wingow GrK 90lvl,ja 86 i nie pierdolcie glupot o jakichs full sunach,lagach i innym szicie.

Opublikowano

Lagow nie ma. Co do sunow to jak narazie slyszalem tylko o 1 wydropanym.

Rusro

Opublikowano

o czym wy gadacie ? ja pierdziele jak nie macie pojęcia to sie zamknijcie ?

full sun WERY KRALL 10dg plyyz

administarcja ma graczy gdzies , mało graczy ?

KURWA świeta są -.- boże co za ludzie

i co z tego że święta? ten serwer to syf i tyle, spadam spowrotem na Purity narka.

Co nas to interesuje ?

Warn 5%

Opublikowano

jest inspa czy co? bo nie działa mi serv ;/

to spadaj na purity, nikt Ci nie karze siedzieć tutaj, graj sobie gdzie chcesz. Jeśli lubisz serva na 2 dni i full son to gz ;)

Opublikowano

Hmmm ludzie pierdolicie głupoty że lagi, rozdają suny, itp a to tylko dlatego że serwer jest dla was za trudny. No co tam wasza strata ;p

Ja w pełni polecam ten serwer i na 100% wam powiem że to nie jest serw na tydzień tylko na długie godziny grania ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Po 1 dniu serwera widać już "nawet" 57 osob. Wydaje mi sie ze poczatek jest dobrze :>

Rusro

Opublikowano

Jak na mój gust raty są za duże, nie mam pojęcia po co raty x40 na weekend, x40 na cap 90? Proszę Was... Ja radziłbym zmniejszyć raty na hmm x10 ?

Opublikowano

Serwer do dupy nie polecam, mało graczy a administracja ma wszystkich gdzieś.

Witam Ciebie Pitku - bracie Paxa/Paxie. Coś próba wywarciaa wczoraj "szantażu" nie wyszła. Btw pisząc takie teksty pokazujesz, że Lyssa to niezła konkurencja. Czekam na dalsze "próby" ataków słownych na server i na moą osobę. Myślałem, że jesteś ciut mądrzejszy, ale się myliłem.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Co do dotacji. To ja tak jak zawsze, będę dotował jeżeli będę wiedział, że ludzie grają. Nie chce robić nic w ciemno, dlatego jeżeli zobaczę, że ludzie chętnie grają, nie tylko Polacy, ale ogólnie będę dotował, bo to jest praca, a za pracę trzeba też zapłacić, nic nie ma za darmo.

EDIT: słyszałem, że serwer na Xeonie, dlatego nie martwcie się bo te 500 slotów to pewnie początek. Xeon to obecnie najlepszy procesor do serwerów, nawet lepszy od konkurencyjnych buldozerów.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi coponiktorym z lagami u mnie z guild tylko 1 osoba mowila o nich ale pozostale 20 osob ich nie ma wiec to nie od servera , sa 90 lv ale nikogo full sun nie ma nawet nie wie mczy 1 maja .... przestancie krytykowac po 2 min gry i pewno po tym jak na pytanie o taxi nikt wam go niezrobił

Opublikowano

Pytanie, co będzie za BA coiny ? Slyszałem, że egy bronie z mniejszym dmg ? IMO kieski pomysl, lepiej za BA coiny dodać stony 0% pakowane po 10/15, a nie bronie z zajebistym dmg, to juz lepszy FGW by byl ...

Inne pytanie, co z cenami silków, maja takie pozostać?

Co z turasami odpalającymi 10 charow na antylopach, by dropić suny ?

I dodajcie stackownie stonów, chociażby po te głupie 15.

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...