Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy bije sie z kumplem na pvp i on mnie przewraca i jak wstaje to moja postac dziwnie sie zachowuje, krzywo stoi i dziwnie biega, nie idzie tego naprawic, musze sie wylogowac i przy zalogowaniu mam crasza, dopiero za okolo 3 razem jest ok, jest to meczące zróbci cos z tym. i te mastery na serio mylące sa, przeciez to tylko zmiana numerku

Opublikowano

gowno to da ze jak przestaniemy ich wyzywac to przestaną , turki to jest virus dla silka -_-

prawda, miał byc international, ale nikt nie wspominal ze server bedzie polsko-turecki :/

Opublikowano

Turki mają takie samo prawo do gry jak wy. A server jest international, przecież każdy moze wbić. Wszelkie przejawy rasizmu itp. bedą karane kickiem, a jeżeli to nie pomoże to skończy się banem.

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
Opublikowano

Gorsze od Turkow sa polaczki, uwierzcie mi...

Wiec zacznijcie patrzyc na siebie a nie tylko, ze ktos pochodzi z Turcji jest gorszy Peace!

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Gorsze od Turkow sa polaczki, uwierzcie mi...

Wiec zacznijcie patrzyc na siebie a nie tylko, ze ktos pochodzi z Turcji jest gorszy Peace!

Jeden z nielicznych graczy który ma mózg. Takich to ze świecą szukać.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

To banujcie też ich jak wyzywają a globalach, co z tego, że ktos sprowokował, wyzwanie się to wyzywanie i chuj.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

To banujcie też ich jak wyzywają a globalach, co z tego, że ktos sprowokował, wyzwanie się to wyzywanie i chuj.

Turki są faworyzowane, miało nie być bota, a oni sobie juz 90 lvl cała guild wyfarmili i fortresy maja, i jeszcze wyzywaja sie i kary nie maja zadnej

Opublikowano

Turki są faworyzowane, miało nie być bota, a oni sobie juz 90 lvl cała guild wyfarmili i fortresy maja, i jeszcze wyzywaja sie i kary nie maja zadnej

tak zwane powiedział co wiedział.

chłopaki potrafią sie zgrać ot co , że mają fortece nie nasza wina , że polacy sie zgrać nie mogą.

kary nie maja żadnej bo polaczki wyzywają pierwsi , lecz dzisiaj juz pare tureckich graczy dostało kicki.

Na temat bota czytaj co pisał Ace.

Opublikowano

Gdyby był zakazany bot i tak prawie każdy by na nim biegał, więc to różnicy nie robi, a co do Turków, to Polacy zachowują się na tym serwerze gorzej.

/gif

Opublikowano

Co zrobić, ciekawa dla mnie faworyzacja. Nie wiedziałem, że posiadanie 90lvla to faworyzowanie (coś nowego dla mnie).

Moja wina, że nie umiecie zrobić zgranej gildii i przejąć fw? Nie sadzę.

Miało być bez bota, jednakże nie jest. Pogódź się z tym. Po drugie bez bota to sorry, ale nie wiem czy nawet byśmy mieli 50 graczy online.

Po drugie, reklamujcie gdzie się da serva, to nie będzie only turecko-polski. Z góry mówiłem, że będzie to international, a nie only poland.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Wiecie co ? To wy zaczynacie flamewar, gdy turki siedzą cicho. Pierdolicie głupoty o nich, a sami tacy jesteście. Bądzcie fair dla nich, a oni będą fair dla was. Peace.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo bot jest dozwolony,a wątpię żeby zespół lyssa faworyzował tureckich graczy,mają 90lvl bo wbili może i z botem ale wbili.

a to że Polscy gracze nie potrafią zebrać ogarniętej grupy i zdobyć FW to już nie nasz problem.

random.jpg

Opublikowano

Co zrobić, ciekawa dla mnie faworyzacja. Nie wiedziałem, że posiadanie 90lvla to faworyzowanie (coś nowego dla mnie).

Moja wina, że nie umiecie zrobić zgranej gildii i przejąć fw? Nie sadzę.

Miało być bez bota, jednakże nie jest. Pogódź się z tym. Po drugie bez bota to sorry, ale nie wiem czy nawet byśmy mieli 50 graczy online.

Po drugie, reklamujcie gdzie się da serva, to nie będzie only turecko-polski. Z góry mówiłem, że będzie to international, a nie only poland.

Zapowiadaliście server powrót do czasów cap 90, niskie raty, bez bota, żeby można było pograć na klimatycznym serverze, zapowiadało się zajebiscie, myslalem że znalazlem w koncu jakis normalnych prawdziwych fanow silkroada, niestety przeliczylem sie, polecieliscie jak kazdy na masowe, high raty boty itp byle kasa byla, niczym ten server nie wyróznia sie od innych na vsro

wcale nie jest tak ze tylko polacy zaczynaja, turki skamuja, pkują a potem skarżą sie ze ich wyzywamy

Opublikowano

wcale nie jest tak ze tylko polacy zaczynaja, turki skamuja, pkują a potem skarżą sie ze ich wyzywamy

widze , że grasz pierwszy dzień na Lyssie. Jeżeli polaczki są agresywni w stosunku do turków typu globale "fck turk" to oni bedą agresywni w stosunku do polaczków.

Opublikowano

Zapowiadaliście server powrót do czasów cap 90, niskie raty, bez bota, żeby można było pograć na klimatycznym serverze, zapowiadało się zajebiscie, myslalem że znalazlem w koncu jakis normalnych prawdziwych fanow silkroada, niestety przeliczylem sie, polecieliscie jak kazdy na masowe, high raty boty itp byle kasa byla, niczym ten server nie wyróznia sie od innych na vsro

Wiesz co jest najlepsze, że żadne skargi od tureckich graczy do mnie nie dochodzą tylko skargi na polaczków są do POLAKÓW (dziwne?). Rate x20 to jest high? (też nowość dla mnie). Z botami w życiu nie wygramy, więc for now mamy taki server jaki mamy, tłumaczyć już dalej nie będę. Nie chcecie grać to nie grajcie. Ehh, polska mentalność, Polakom nigdy nie dogodzisz, bo i tak zawsze coś nie pasi. Trudno i dlatego jestem nastawiony od samego początku na international aniżeli na only pl.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

ace mowil, czy jakis inny gm, ze nie ma fortu w ht i nikt poza turkami sie nie zapisal....

down, hehehehehe, ty akurat nie powinieneś nic pisać, hehehehehehehehehehhe, follow up.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Oni są po prostu zgrani i tyle. Mają przewagę nad wami, a wy nie potraficie tego znieść przez co ich wyzywacie... Może być ich i 10 a i tak pokonają 20 skłóconych polaków -.-

@ps

Bot niedozwolony - 30 os online, rano nikt noc 5 osób ; odchodzenie ludzi przez bany

Bot dozwolony - mniej "prawdziwych fanów" po prostu ludzi ceniących swój czas (jakby nie mogli jebnąć 10 Gold Farm i mieć to w dupie...) mniej problemów dla administracji, więcej ludzi przychodzących - świetny przykład naszych polaczków o 50 osób online low serwer a jak zobaczy 250 to już wejdzie...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ace mowil, czy jakis inny gm, ze nie ma fortu w ht i nikt poza turkami sie nie zapisal....

down, hehehehehe, ty akurat nie powinieneś nic pisać, hehehehehehehehehehhe, follow up.

Źle chyba coś widziałeś... BH walczyło.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Widać jakiś bug był. Sprawdzę czy ht fw jest włączone w końcu czy nie. Bo właśnie ma być wyłączone.

Zapisy na fw zaczynają sie w piątek od 00:00 do niedzieli 00:00, a gra na fw zaczyna się od 18:00.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...