Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem, nie usuwajcie dropu śmieci. Na tych "śmieciach" można ładną kasę wyciągnąć później. Jestem za tym aby zostały, przecież to hardzik.

Na PL'u zawsze można było w v2 z tych śmieci niezłą sumkę zarobić.. no , ale teraz, brak komentarza na temat PL .

Opublikowano

Tak szczerze to mi się grać odechciało bo już nie ogarniam. Wszystko pozmieniane. Zmianki i dodania lecą z metków czy nie bo już sam nie wiem?

Dokładnie.Odechciało mi się grać jak usłyszałem system ulepszeń : Kule z bossów..

To ja widze te moje dropienie BM...

1359203056-U369922.png

Opublikowano

hahaha juz sobie ja wyobrazam jak zrobie sobie ubranie mrówki czy inny badziew dla asska z +0 na +1 o ile to nastapi to pewnie server zamkną. No chyba ze bossy maja byc tak łatwe do ubicia i spot ich bedzie tak duzy jak dzikusó to ok ;D

Opublikowano

Widzę że dużo ludzi nie rozumie o co chodzi z ulepszaczami

Kule jadu czyli z boosów nie są do itemków low lvlowych !

Tylko dla 65+ i epickich ...

Dla low lvlowych są prawie same kule chaosu które dropią z moobów

­39566146920630933015.png

Opublikowano

hahaha juz sobie ja wyobrazam jak zrobie sobie ubranie mrówki czy inny badziew dla asska z +0 na +1 o ile to nastapi to pewnie server zamkną. No chyba ze bossy maja byc tak łatwe do ubicia i spot ich bedzie tak duzy jak dzikusó to ok ;D

Wez kolego czytanie ze zrozumieniem..

na low lvl masz kule chassu dropiace z all mobow.. i tymi kulami ulpeszasz slabe iitemki na maly lvl.. zas kule jadu dropione z bosow.. nimi ulepszasz bronie i zbroje na wsyoki lvl czyli 65+.. no chyba ze ty naprawde uwazasz ze ubranie mrowki jest na wysoki lvl..

@do kolegi grajacym bm.. zawsze mozesz kupic.. przeciez handel na serwie musi byc..

Opublikowano

Wez kolego czytanie ze zrozumieniem..

na low lvl masz kule chassu dropiace z all mobow.. i tymi kulami ulpeszasz slabe iitemki na maly lvl.. zas kule jadu dropione z bosow.. nimi ulepszasz bronie i zbroje na wsyoki lvl czyli 65+.. no chyba ze ty naprawde uwazasz ze ubranie mrowki jest na wysoki lvl..

@do kolegi grajacym bm.. zawsze mozesz kupic.. przeciez handel na serwie musi byc..

Nie jesteśmy kolegami wiec zejdz z tej linii.

Opublikowano

Do wszystkich Panów up, którzy tak narzekają na system ulepszania, drop, exp itd. Wy już chyba serio macie za dużo w dupie i głowie od tych wszystkich serwerów 4Fun. Dlaczego na pl'u nikt nie ma problemy i gra??. Kilka lat temu jeszcze w 2008/9 roku mało kto wiedział gdzie co dropi. Serwer naprawdę będzie bardzo fajny. Takiego drugiego nie znajdziecie. Team jest baardzo ogarnięty i miły. Zawsze pomogą i porozmawiają. Więc serio poczekajcie na jutrzejszy start i się przekonacie, że naprawdę warto!. Pozdrawiam SySy..

Opublikowano

Jezeli ktos placze ze BM nie bedzie mogl bic bossow , to dobra rada graj inna postacia, bo odkad pamietam to ty zawsze najwiecej placzesz na serverach od Welesa typu Neveria/Wyraj/Alvio itp.

BM dobry w pvp to slaby w biciu bossow/metkow proste.

Opublikowano

Ja grałem sporo na serwerach medium/4Fun a ostatnio za namową kolegi wbiłem na AferiaMT2 który był serwerem typu hard i było ekstra. Gra jest o niebo ciekawsza, ma się większą satysfakcję ze swoich osiągnięć. Nie ma się wszystkiego od razu, na pewne rzeczy trzeba ostro zapracować i gra się nie nudzi tak szybko. Jak komuś się taka formuła gry nie podoba to nara, serwerów do wyboru jest mnóstwo. Ja tam czekam na serwa z kilkoma kolegami i na pewno wbijemy pograć zamiast hejtować jeszcze przed startem.

Opublikowano

1. Bambos, czy misja z krwistym kamienie zostanie naprawiona? na becie nie działa

2. Nie zapomnijcie poprawić wartości kd

Opublikowano

@Delu

1. Będzie działała

2.Zmienimy

@Revim

Niee startujemy równo o 17:00:12

Czemu akurat o 17:00:12 ? cos jest w tych 12 sekundach czy jak?

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Oby bylo z 300+ graczy ! I mam nadzieje ze Gmowie tego nie zepsują i nie zaczną zadnej maniany odwalac... To jutro o 17 sie widzimy panowie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja myślę (i mam nadzieję) że ludzi będzie kilka setek. Dużo ludzi o nim gada, dużo ludzi na niego czeka. Do pierwszej afery z eq z navi będzie bankowo te 300++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...