Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam inny problem. Atoz wpisuje swoje ID i PW pokazuje mi sie Kod. Wpisuje go klikam enter i nic..... ani dc ani jakis blad (c9) itp. Poprostu nic. Znacie na to lekarstwo :)?

Opublikowano

@UP

Mialem to samo, jak wylaczysz silka i 2 raz wlaczysz to wtedy masz c9. Nic nie pomoglo na to ^^

A ja tez mam server signature 01 jak probuje wlaczyc.

Opublikowano

Ponowie pytanie.

A ja mam inny problem. Atoz wpisuje swoje ID i PW pokazuje mi sie Kod. Wpisuje go klikam enter i nic..... ani dc ani jakis blad (c9) itp. Poprostu nic. Znacie na to lekarstwo ?

Odpowiedz SteveFox nic mi nie pomogla.... Bo ja mam tak ciagle i nie wiem co jest.

Opublikowano

Pościagajcie wszystko czyli:

Net framework 2.0 i 3.5

OCV Files

LibaryFiles itp wtedy wam pomoże.

a co do postu wyżej:

Odpal normalnie lunchera, może nie zrobiłeś UpDate? oO albo odpal taiwańską strone i dopiero odpalaj silka.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Witam, po przeczytaniu wiadomości trochę się zamieszałem.

Odpalam silka przez tego loadera http://www.mediafire.com/file/vy3n4zbzmlm/...loaderv1.04.exe ponieważ aktualna wersja testosterone nie działa.

Wszystko zainstalowałem i gdy odpalam tego loadera v1.04 nie ma żadnej reakcji.

Ustawiałem porty 11000 oraz 16000 i nadal żadnej reakcji. Loader jest tam gdzie mam zainstalowanego silka, nie zaznaczam opcji redirect ip. Proszę o pomoc.

Teraz nawet gdy próbuję odpalić samego clienta wyskakują mi takie błędy

bladwbx.th.png a następnie

blad2.th.png

@Down

Przeinstalowałem silka i teraz właśnie robię update żeby było czysto. Spatchuję media i mam nadzieję że loader odpali. Myślę że problemem było to że ściągnąłem sro_clienta z tego czy innego tematu a jest on w tej chwili nie potrzebny :s. Mam nadzieję że teraz będzie działać : D

Opublikowano

Miałem to samo.Zainstalowałem tsro zrobilem tak jak było napisane zeby bot i to sami wyskakiwało bo nie zrobiłem uptade.Mam mały problem jak jestem na bocie i wychodzę z ht (prawa brama) to dostaje się dc.Może mi ktoś powiedziec dlaczego?

Opublikowano

Jestescie moze poinformowani kiedy wejdzie loader testosterone ? Aha i co do tego loadera o ktorym wy piszecie to musze was poinformowac ze nie dziala na windows xp service pack 3 .

Opublikowano

Dla odmiany gdy ja odpalam lunchera mam takie cuś.

silkq.jpg

Niby chce ten luncher działac a niemoze. Nie wiem czemu on szuka tego silka tam gdzie go nie ma skoro wpakowałem go do folderu silkroad :/

Opublikowano

Lol a ja mam service pack 3.... Zmieniać na pewno nie będę, poczekam na nowego testosterona

Dupa, również dostaję znaki zapytania, mam najnowsze sterowniki ;/

Opublikowano

hm ten loader 04 nie odpla wcale clienta i tu jest problem chyba pocisne starsza wersje :D

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Tak mam orgianlnego klienta, nom versia 1.04. hmm porty dajez takie jakie w ibocie sie pojawia mi sie pojawiłi 11000 wiec takie dałem

@up kamienny ale mi działa na dowod moge przesłac screny ale mi sie nei chce:D

Opublikowano

A ja mam taki problem że gdy boce clietlesem to bot kupuje w mieście wszystko ale jak sie okupi to nie może wyjść z miasta i spowrotem idzie kupować rzeczy co mam zrobić ?

P.S. tutaj jest screen co robi bot dokładnie ...

http://img29.imageshack.us/img29/6949/silkj.jpg

jak widać dochodzi do herbalisty i nic u niego ni kupuje potem jest error i zacina się na posągu.

Opublikowano

Mam rozwiązanie jak zrobić żeby bot działał przez loadera.

1.Ściągamy to media.pk2 h ttp://www.megaupload.com/?d=P0UJD50G

2.Ściągamy tego patcha h ttp://www.mediafire.com/file/o2ttmmmj3ky/TSRO%20autoselect&bot%20patch%20v.002.exe

3.Ściągamy tego h ttp://www.mediafire.com/file/5gzvmyjblkh/TSRO&Pserver_loaderv1.08.exe >>>>>> Jest to najnowszy loader do tsro i działa.

4.Po ściągnięciu media.pk2 ma ono nazwę media.bak.pk2, zmieniamy ją na media.pk2.

5.Umieszczamy patcha na pulpicie i patchujemy media.

6.Kopiujemy powstałe Media.pk2.BAK i Media.pk2 do folderu z silkiem.

7.Odpalamy bota

8.Umieszczamy loadera w folderze z silkiem i go odpalamy.

Sposób działa u mnie na sp3 więc na innych wersjach też powinno działać : D.

Jeżeli wyskakuje wam błąd ServerSignaure Error 01 lub NetError- zainstalujcie Microsoft Net Framework 3.5

h ttp://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displayLang=en

oraz Microsoft Visual C++ 2008

h ttp://www.microsoft.com/DOWNLOADS/thankyou.aspx?familyId=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displayLang=en

Najlepiej używać loadera na czystego clienta i i używać zangielszczenie które ten loader POSIADA.

Opublikowano

mam problem gdyż gdy zaladuje skrypta bot zrobi wszysstko w miescie i zwiesza sie na kolumnie;/ gdy go sam odwiesze znowu biega po calym miescie kupuje poty itp i znowu sie zwiesza .Próbowalem juz z 10 skryptów.POOOMOCY

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...