Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja wam powiem tak... bot jest zaledwie od paru dni a was juz leń ogarnoł... zaczekajcie dzien moze dwa. wyjdzie nowy loader i bedzie git a puki co MANUAL :) Jaką macie przyjemność z patrzenia jak bot gra?

i dozucam buga... robie alchemie (uleprzam accesory na powiedzmy +1) wyskakuje jakis tam bład i reset oczywiscie...

następny bug. jak mnie ktos do pt zaprasza kiedy mam status JOB tez błąd zwiecha i oczywiscie musze restet silka.

kolejny bug, mimo iz mam zaznaczone leczenie peta (60%) to i tak nie leczy konia. jak bym sie skupil to pewnie jeszcze z 5 bugów bym znalazl ale mi sie teraz nie chce ;]

Pozdro

Opublikowano

Kurde a ja mam problem bo mam skrypty na expienie i robie load script, klikam start bot i pisze Start Town Script>lata po miescie kupuje itemki>i dalej sie zacina i nie chce leciec na expa tylko znowu rundke w miescie robi :( HEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@2up

chlopie.. wes sie ogarnij.. to forum o botach -.- btw ja nie patrze na bota jak gra bo mam go na lesie, a tak to se ogladam jakies filmy albo wychodze na dwor.. pewnie 80% ludzi ktorzy boca robi tak jak ja..

@2down

no nie wiem jak wam z tym pomoc ;(

moze reinstall?

Opublikowano

@UP

81% zapomniałeś o mnie :))

Ale fajnie mam 2 kompy na każdym kompie po 2 chary na lesie. 1 char mój+1char brata+1 char kolegi(za 2 browce)+1 char 2 kolegi(za 2 browce) to się nazywa ubić interes... :) Kompy i tak by chodziły i tak :)))) a po za tym alchemia nie działa tzn buguje się.

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

Witam, gdy probuje odpalic przez lessa to wyglada to tak "connect" i dupa.... nic sie nie dzieje. ktos wie jak to zrobic ? :P. Widzialem podobnego posta wyzej ale nikt nawet o nim nie wspomnial. Prosze o szybka odpowiedz.

z góry thx.

pzdr.

Opublikowano

Nie ma bota JEDENholerny dzień a wy wszyscy już panikujecie bo bez bota przez JEDEN powtarzam dzień żyć się nie da... ludzie nie potraficie ręcznie? Po co nacierać tu hardcorowymi pytaniami skoro można poczekać JEDEN dzień i wszystko spowrotem? Zapomnieliście że to tylko gra i jest po to żeby sie nią cieszyć a nie żeby mieć z nią problemy, poczekacie chwilke dosłownie a bot sie pojawi, zresztą i tak za niedługo będzie IP ban bo za coś takiego to na bank spodziewać sie można tego... Najlepiej pójdzcie pospamować o problemach na forum tajwanu.... To wam pomogą.... Jeden dzień i już sie masakra robi bo "bocika" brak... Jak na to patrze to żal dupe ściska -.-

Za jeden lub max dwa dni będzie bot spowrotem, i spowrotem będziecie mogli bocić i mieć z tego frajde na tsro... Ale pewnie i tak będą problemy bo nie każdy ma mózg... ale :D forum pomoże takowym osobom bo od tego jest !!! :D

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano
Nie ma bota JEDENholerny dzień a wy wszyscy już panikujecie bo bez bota przez JEDEN powtarzam dzień żyć się nie da... ludzie nie potraficie ręcznie? Po co nacierać tu hardcorowymi pytaniami skoro można poczekać JEDEN dzień i wszystko spowrotem? Zapomnieliście że to tylko gra i jest po to żeby sie nią cieszyć a nie żeby mieć z nią problemy, poczekacie chwilke dosłownie a bot sie pojawi, zresztą i tak za niedługo będzie IP ban bo za coś takiego to na bank spodziewać sie można tego... Najlepiej pójdzcie pospamować o problemach na forum tajwanu.... To wam pomogą.... Jeden dzień i już sie masakra robi bo "bocika" brak... Jak na to patrze to żal dupe ściska -.-

Za jeden lub max dwa dni będzie bot spowrotem, i spowrotem będziecie mogli bocić i mieć z tego frajde na tsro... Ale pewnie i tak będą problemy bo nie każdy ma mózg... ale :D forum pomoże takowym osobom bo od tego jest !!! :D

Ja prosze o bana dla tego typa co mu dupe sciaskaja :D.

A pytanie dalej aktywne :)

@DOWN: O stary, to zes mi pomogl xD.

Opublikowano
Kurde a ja mam problem bo mam skrypty na expienie i robie load script, klikam start bot i pisze Start Town Script>lata po miescie kupuje itemki>i dalej sie zacina i nie chce leciec na expa tylko znowu rundke w miescie robi :( HEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam ten sam problem, a ściągałem te paczuszki z tego tematu.

Możecie opisać krok po kroku co i jak?

Bo może coś źle robię -_-

Opublikowano
Kurde a ja mam problem bo mam skrypty na expienie i robie load script, klikam start bot i pisze Start Town Script>lata po miescie kupuje itemki>i dalej sie zacina i nie chce leciec na expa tylko znowu rundke w miescie robi HEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam ten sam problem, a ściągałem te paczuszki z tego tematu.

Możecie opisać krok po kroku co i jak?

Bo może coś źle robię

A może musze coś wcisnąć albo skopiowac do innego folderu skrypta bo ja mam w train scripts te skrypty, żeby szedł tym scryptem bo mi ciagle robi rundke w miescie i pozniej jak ma isc skryptem na expa to pisze error-not found :(

Opublikowano

ja mam problem xD

kiedy loguje się przez clientesa, wpisuje pasy, serwer wybieram i przepisuje tokena to

BUM !!

i C9

wie ktoś ocb w tym ???

zrobiłem tak jak pisaliscie zamieniłem na 1.201

Opublikowano

a loader z isro w wersji do 1.201 by nie działał?

Tsro

Mikkiz

19 Lvl ^^ ** ++

jak coś gram na Mżł :)) chętny do party :)) lvl szybko rośnie :))
Opublikowano
ja mam problem xD

kiedy loguje się przez clientesa, wpisuje pasy, serwer wybieram i przepisuje tokena to

BUM !!

i C9

wie ktoś ocb w tym ???

zrobiłem tak jak pisaliscie zamieniłem na 1.201

Lol bo to ma być 201 a nie 1.201 czytać nie umiecie?

JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

Proszę przeczytajcie to jeszcze raz, bo widze że niewielu przeczytało albo niewielu ZROZUMIAŁO....

Ludziom bot oczy oślepia i piszą co mogą żeby go tylko mieć...

Proszę przeczytajcie to a wasze problemy się rozwiążą w dzień :D

Bez bota sie oczywiście nie da grać no bo jak że...

BAN IP BĘDZIE TO I TAK SKOŃCZĄ SIĘ PROBLEMY DOTYCZĄCE BOTA :D :D :D :D

Widze że do was dzieci nie dociera to co napisał Tajwańczyk kilka dni temu macie gdzieś że będzie ban IP haha śmiać mi sie z was chce :D

Boże drogi... Pomóż tym ludziom, bo człowiek nie pomoże :D

Skrypty racja, są uszkodzone, lepiej czasami zrobić sobie takowego samemu...

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

@ Jogobella mi akurat z botem sie nie tnie silk ... :P nie wiem czemu tak mam :D

Tsro

Mikkiz

19 Lvl ^^ ** ++

jak coś gram na Mżł :)) chętny do party :)) lvl szybko rośnie :))
Opublikowano

Ej chce włączyć bota i takie coś mi wyskakuje : Component "COMDLG.OCX" or one off its dependencies not coorectly registered : a file is missing or invalid.

O co z tym chodzi HELP!!

Opublikowano

@UP

KURWA MAĆ WCHODZISZ DO WIERSZA POLECEŃ(CMD) I WPISUJESZ regsvr32 COMDLG.OCX ILE MAM RAZY KURWA POWTARZAĆ??????

@TOPIC

Aby bot działał poprawnie należy wkleić to do folderu z botem...

http://www.filefront.com/14265169/version.ini

Opublikowano

@up

Większość tych zkretyniałych powtarzających się pytań zadają dziecie no bo gdziesz przeczytac cały topić lepiej nabić posta i spytać się o to samo po raz 3924...

A to z edycją tebo bota to tak proste że szkok...

Wchodzimy do folderu z botem w nim znajdujemy plik version, klikamy na niego aż 2x, otwiera się okienko, jest tam aż 13 cyfr. Na początku macie 192, kasujemy to przyciskiem Backspace, a jak skasujecie już te 3 cyrfy wpiszcie tam 201. Potem klikamy Plik i Zapisz. Prosze o to cała filozofia jak ktoś nadal nie wie jak to zrobić to napiszcie tu to wkleje screeny z każdym krokiem...

Opublikowano

Witam.

Nie mam problemu z botem tylko z gra jak Jogo napisal ze poprostu warto poczekac , tak wiec chce poexpic normalnie ale jakis error ;/

Wlacza sie gra (obojetnie czy przez client'a czy przez loadera) wpisuje passy wchodzi do wyboru chara,wybieram kilkam start i wylacza sie gra zaden blad nie wyskakuje nic i tak zawsze . Reinstall nic nie pomogl wie ktos o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...