Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja natomiast przy próbie odpalenia clienta , mam takie coś ( chciałem zrobić uptade ) . http://img146.imageshack.us/i/beztytuutdz.jpg/

przeinstaluj tsro miałem to samo updatnij gre i wrzuć loadera nowego i bota i bedzie śmigac. miałem tak samo i mi pomogło www.recyfer.info <- loader a bota masz na pierwszej stronie

PONAWIAM PYTANIE MOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te na dole :D

Witam może mi ktoś powiedzieć jak w skrypcie do tego bota zrobić żeby bot podszedł do npc pogadał z nim i teleportnoł się chodzi mi o to żeby podszedł do doków i się teleportnoł. z góry dziękuje za pomoc : )

Powie mi ktoś co trzeba dopisać do skryptu gdy podejdzie do npc i chce żeby postać wtedy się teleportneła pogadała z nim i wybrała któryś z doków bo w oryginalnych skryptach co są w bocie nie działa to ; /

Proszę o pomoc tutaj w temacie bądź na gg 3169124 <zawsze niewidoczny>

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up

lol?

chyba sciagnoles loadera do isro (1.205) zamiast do tsro -.-

@up

to ustaw w bocie ze jak padniesz to zeby sie teleportowal do miasta... wy juz naprawde nie macie o czym spamowac... -.-

Opublikowano

kurde mam caly czas to samo co xfrogi... NIC :/ a testosterona mam dobrego :s

@edit

teraz cos mi sie wlaczylo ale mam server signature error 1 :s

Opublikowano

Widze, że nikt nie wie co z tym Run-time error 13...

wymyślcie cis bo ja juz nie wiem co robic... próbowalem stare wersje bota i nic... na clientas tez nie idzie za chu.... w sumie clientas dziala na starej wersji bota ale widzi same championy i nic nie podnosi, a i czesto sie zacina wiec tak sie nie da.

Czekam na rade odnosnie Run-time error 13.

THX

Opublikowano

Sciągnąłem testosterone dobrego i nie działa.. drugi raz ściągnąłem i podmieniłem na to samo i działa oO :D

Teraz problem z tym , że skryptów nie da się nagrywać ;p

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Opublikowano
dokładnie to podaj screen

http://img29.imageshack.us/img29/6949/silkj.jpg

Kropka znajduje się trochę niżej od teleportu i jak wszedłem do silka to to jest taka dosyć wysoka kolumna ...

Chciałem także poinformować że bota przestał używać Clientless ... Wcale nie chcę się zalogować + Redirect IP w najnowszym loaderze chyba niedziała bo pokazuje mi się błąd C9 tuż po naciśnięciu Lunch...

ROSIRE RATUJ !! ^^

Opublikowano

a ja powiem, że skrypty nie nagrywa się tak jak w sbocie na miejscu spawnu przy tp tylko od stajni tylko w constantinopolu, żeby się nie zacinał w fontannie. ;] w janganie też działa, ale można od tp bo tam się kończy townloop.

sygna1o.jpg

Opublikowano

O ile sie nie myle teraz wlasnie sa updaty . Jak sie zmieni wersja tsro to znow trzeba bedzie czekac kilka dni . Updaty maja byc chyba od 4 do 7 .

Opublikowano

@up

głupoty gadasz update są co wtorek jak już są a codziennie są inspekcje tylko "niby wykrywanie botów" ale jeszcze nikogo nie zbanowali tam i raczej nie zbanują a bocik śmiga ale trzeba się namęczyć żeby dojść jak zrobić żeby w dokach zaczął się teleportować ; )

Opublikowano

skalik, popytaj znajomych na tsro to zmienisz zdanie ;] ostatnio na servie MŹŁ zbanowali 42 osoby ;]

albo jedną osobe z 42 botami :D tak czy siak kilkadziesiąt botów mniej :P

P.S. Nadal czekam na lek na Run-time error 13 (widze ze ktos zdjęcie wżucił... to właśnie ten błąd.

i jeszcze jedno, jak macie ktoś 100% sprawnego, bo słyszałem ze u niektórych działa... zapodajcie go na jakiś server

Opublikowano

Mam kolejne pytanko wie ktoś może jak w ibocie zrobić żeby postać nie deponowała harfy/ cleric rooda po prostu broni z sub klasy bo dałem żeby ogólnie borni i shield nie deponowało ani nie sellowało ale jak na noc zostawiam to inventory się zaśmieca całe wie ktoś jak to zrobić : D

P.S z tym teleportowanie w dokach to już doszedłem jak to zrobić ; P banalne nawet to jest : P

@down

ale ja mam tak ze jak nagrywam skrypt i wyjde z miasta to automatycznie crasha mam : D wiec musiałem się z tym troszke pogłowić :D

Opublikowano

skalik jak bedziesz mial bron do sub buffa na pierwszym slocie to nie schowa, jak tak mam wizz /cler i nie chowa..

@A jak nagrywasz skrypta, robisz tp itd, to komenda teleportu sama sie wpisze :]

Opublikowano

Noi pięknie ... używajcie bota dalej poczekamy trochę i już nie będziecie mieli gdzie odpalić bota bo zbanują nasze ip... Zaraz pewnie będzie spam pola(cz)kóf pod moim postem "jak ci nie pasuje to idź stad" lub coś w tym stylu ale mi to wisi...Moze jednak lepiej jak zbanują ip chociaż się trochę nauczycie...Ale niestety porządni gracze nie będą mieli przez was gdzie grac...

sygnaahort.jpg

Opublikowano

@up

Podzielam twoja uwagę ale to jest forum odnośnie botów,haków itd. więc gadanie takie nie ma sensu :D a Zbanować nie zbanują bo dzięki europie serwy nie są puste jak pobanoja Europe to na serwie zostanie po 30 osób ja osobiście gram tydzień czasu i widziałem może 10 Tajwańczyków :D

Opublikowano

Pomoże ktoś ? Mam wszystko dobrze zrobione ale odpalam bota i ani mi nie działa clientless a jak próbuje wejść przez loadera to mam C9 i bot nie chce wejść ? Czy to możliwe że przez starego klienta to jest wina ? Ostatnio pobierałem go 3 miesiące temu. Dodam że mam zainstalowane libaryfiles, Net Framework 3.5 i C++ i dobrze wpisuje port w loaderze zaznaczając redirect ip .

Opublikowano
Pomoże ktoś ? Mam wszystko dobrze zrobione ale odpalam bota i ani mi nie działa clientless a jak próbuje wejść przez loadera to mam C9 i bot nie chce wejść ? Czy to możliwe że przez starego klienta to jest wina ? Ostatnio pobierałem go 3 miesiące temu. Dodam że mam zainstalowane libaryfiles, Net Framework 3.5 i C++ i dobrze wpisuje port w loaderze zaznaczając redirect ip .

Zmieniles wersje w pliku version.ini ??

a mój problem wyglada tak, co rowne 2 % w bocie wyskakuje blad run time error ;/. Wie ktos moze oco chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...