Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z botem wklejam wszsytko tak jak należy poczym właczam Tsro ibot.exe naciskam ,,TAK'' i wyskakuje błąd:,,Component 'COMDLG32.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or valid'' Bardzo prosze o pomoc jeżeli moge to na GG bo tam szybciej sie dowiem co i jak :) z Góry THX!

Opublikowano

@Kiubo

a co Ci pisze w "Log Status" ? To znaczy jaki port :P

@jason1950

Zainstaluj to:

http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe

Sig.png

Opublikowano

Mi wyskakiwał serversignature error 01 i ściągnąłem jeszcze raz bota z pierwszej strony tego tematu i już wszystko git:D

@Kiubo

Sprobuj jeszcze raz ściągnąć bota

Opublikowano
@Kiubo

a co Ci pisze w "Log Status" ? To znaczy jaki port :P

@jason1950

Zainstaluj to:

http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe

Zrobiłem co kazałeś sciągnołem to co mówiłeś i dalej ten błąd :s

Opublikowano

Otóż mam problem, jak włączam loadera to pokazuje mi sie bład ze niby stara wersja a mam najnowszą, lecz przy tym blędzie i tak silk sie odpala ale za to jak juz sie zaloguje to bot ie trybi, nie pokazuje mi ze jestem zalogowany itp, nie moge nic robic. Proszę o szybką odpowiedz.

Opublikowano

Nic nie pomogło dalej ten sam bład a mianowicie: Can't find original sro_client.exe version 1.201. Execution Aborted.

Czyżby chodzioło o tą podmiane orginalnego sro ?

Opublikowano

pobierz jeszcze raz loadera z recyfer.info tylko tą do tsro i wypakuj raz jeszcze do folderu z Silkiem, na wszelki twypadek zmień na podstawowy sro_client.exe

Ponawiam mój problem

cały czas mam ten error ServerSignature 01 ... podkreśle, że mam zainstalowane C++ i Net Framework 3.5 :(

Próbowałem juz reinstal tsro ale nic nie pomoglo :(:( Ponowny dawnload bota tez nic nie daje.

Opublikowano

Ponawiam mój wczesniejszy problem oraz dopisze że jak włączam ibota i loguje sie przez clientlessa to normalnie mnie na bocie loguje ale silk mi sie nie włącza ;S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...