Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dziala wam TSRO?? Bo ja zrobilem reinstal i mam ?????http/www.sro.com.tw?????

Spokojnie, pewnie każdy tak ma...

EDIT:

Od 15;00 już działa :)

Opublikowano

Nie gram na tSRO ale jak chcecie zeby bot działał to zaedytujcie version.ini i zamiast 1.092 wstawcie 1.093 . Nie wiem jaka teraz jest wersja tSro ale chyba dobrze napisałem .

20358.gif
Opublikowano

zamien z 192 na 201 i have fun ;P

@down

no to tylko przez mc dziala... bo loader nie pujdzie

@2down

no to mowie, ze tylko przez mc mozna bocic...

Opublikowano

CYTAT(Dodek xD @ Aug 11 2009, 05:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
zamien z 192 na 201 i have fun ;P

Tylko chyba musi być aktualna wersja testosterone, a ta którą ja mam działa pod Wersje 1.092 czy tam 1.093 :/ Chyba że macie już nowy loader??

Opublikowano

Przecież koleś powiedział wyraźnie że trzeba MC bo przez loadera nie pujdzie narazie.

Miałby ktoś działającego clienta NoDc na tsro (1.201) ?

Opublikowano
Przecież koleś powiedział wyraźnie że trzeba MC bo przez loadera nie pujdzie narazie.

Miałby ktoś działającego clienta NoDc na tsro (1.201) ?

Jakbyś nie zauważył, to Dodek xD Powiedział wyraźnie po EDYCJI POSTA. >.> Kiedy ja pisałem swojego, tej edycji jeszcze nie było.

A co do bota, to świetnie śmiga na clientlessie ;]

Opublikowano

sa 2 male bugi teraz..

1. gdy jade na 'lesie' bot 'mowi'mi ze ''noobchar'' atakuje non-stop potworki Championy <--niby to nic, ale jednak troche denerwujace...

2. gdy bot leci na spota wychodzi blad ''Run time error (13)'' czy cos takiego... wiem ze run time error 100% ;P

a tak po za tym to smiga ladnie

@1/2down

Odpalcie tylko bota, wejdzcie w 2 zakladke ''Clientless'', 'Use Cleintless' > 'Connect' > wpiszczie ID i PW, kod, wybierzcie chara i Login czy Ok (nie pamietam) i Hura Logneliscie do Gry... jak bedziecie mieli error przy logowaniu do gry to nie wiem jak go mozna 'naprawic' Jak nie macie napisanego scrypta to sciagnijcie z agbota (kolega mi mowil ze sa takie same) i ustawic juz chyba bedziecie umieli ;) gdy bedziecie Ready Start Bot i have fun

Jak czegos nie rozumiecie to piszcie na PM zeby nie robic zbednego spamu ;)

Enjoy...

Opublikowano

Jesli bocisz przez clientlessa to mozesz dolaczyc do party przez opcję Auto Party w 1 zakladce bota . Wszystkie opcje są w bocie . Trzeba tylko spojrzec .

20358.gif
Opublikowano

wejdz w ibota > 1 zakladka 'Status' i w 'Other stuff' bedziesz mial Auto Party.. i tam bedzie wszystko co potrzebujesz do pt ^^

@up

byles pierwszy ^^

Opublikowano

moze mi powiedziec co mam zrobiec jak zrobilem tak jak dudek napisac pokazuje mi w oknie bota ze login succes ale nie wchodzi do gry oczywiscie zimienilem z 192 na 201

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...