Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Właśnie zaczynam przygode na tsro powiecie mi na którym serwerze unikaty żyją w miare długo :P?

Na wszystkich. Lecz teraz powoli, padają szybciej bo Turki i PeeL uwielbiają bicie unikatów.

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano

ja mam problem bot mi nie bije... wogóle ;// nie wiem czemu przestał i mi pisze error skill ;// co robic ? ;// zmieniałem skile ale to za duzo nie pomogło ;//

@EDIT: skille buffy działają tylko attakujace pisze skill error /// ;;///

Tsro

Mikkiz

19 Lvl ^^ ** ++

jak coś gram na Mżł :)) chętny do party :)) lvl szybko rośnie :))
Opublikowano

Rosire wes zamknij temat bo ci idioci nie potrafia czytac... polowa tego postu to duble. zal

poprawione ;]

Admin Cienia
Opublikowano
Roiser wes zamknij temat bo ci idioci nie potrafia czytac... polowa tego postu to duble. zal

On ma nick "rosire" bodajrze. Zawsze można przeczyścić temat i ponownie wygląda elegancko, sam bym to zrobił ale nie mam czasu, jak wrócę z roboty.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam chciałem zapytać ściągnąłem loadera z tego tematu ale pisze mi ze to wersja 1.196 a tsro to 1.201 jezeli ktos ma dobra wersje loadera to proszę o link z góry dzięki

Opublikowano

No wiec jakos odpalilem bota na clientlessie i mam 2 problemy:

1) Co parem inut mam runtime error. Wiem ze duzo osob mialo taki problem i zainstalowalem to co bylo podane ale problem nadal jest. Przedtem mialem runtime error 6 overflow, a teraz co chwila mam runtime error mismatch : /

2) Ustawilem co ma zbierac, a czego nie a i tak nie zbiera ani golda ani itemkow : (

Z gory thx

Opublikowano

Moj problem polega na tym, ze bot nie chce leczyc konia.

Nie moge nawet ustawic przy ilu % hp konika ma go leczyc.

Przykladowo chce ustawic 70% to usuwam ta stara liczbe (ta ktora juz byla), w moim przypadku 990%, lecz gdy usuwam to 990% to po chwili pojawia sie na nowo to samo:/

A gdy zaznaczam opcje: "HP lower than" wyskakuje mi run time error...

Prosze o pomoc i z gory dziekuje

EDIT

@rosire

dzieki za info:)

Szkoda ze nie dziala bo przez to czesto deada bot mi lapie:/

Opublikowano
4. Ściągnąć loadera i skopjować go do folderu z grą.

Moglby ktos uplodnac na inny serwer tego loadera co podawal rosire? bo tam juz wygasl link

z gory thx

Opublikowano

nie chce spamować topicami nowymi ale jakiś gość miał zaangielszczenie które sam sobie niby zrobił. Jest obecnie działające jakieś? Albo niech mi ktoś chociaz powie, gdzie w isro media.pk2 są pliki ze spawnami uniq xD bo mnie wkurza jak widze komunikat [][][][][][][][][][] xD

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...