Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam taki problem, jak pisal kolega tam gdzies na ktores stronie z tylu ale mu nikt nie napisal

napisalem w dziale w bocie ale tez nie odpisuja wiec pisze tutaj

wlaczam testosterona i mam takie cos

http://img134.imageshack.us/img134/1569/83623775.png

co z tym zrobic? ;/

@down to co ja mam zrobic? tam pisze qw dziale ze mam miec tego testosterona a skoro nie ma to co jak mam to uruchomic?...

@edit dobra mozna powiedziec ze "dziala" ale i tak jest blad ze nie moze znalezc oryginalnego sro clienta pod wersje 1.205 ;/ jak to naprawic?

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A ja mam taki problem, jak pisal kolega tam gdzies na ktores stronie z tylu ale mu nikt nie napisal

napisalem w dziale w bocie ale tez nie odpisuja wiec pisze tutaj

wlaczam testosterona i mam takie cos

http://img134.imageshack.us/img134/1569/83623775.png

co z tym zrobic? ;/

1. Loader musi byc w folderze z silkroadem.

2. Nie ma aktualnie działającego loadera(testosterone) po tą wersje tSRO.

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano
Rosire wiesz może jak zrobić aby bot działający na clientlessie niezacinał się w Jangan na słupie ?

Ale dokładnie, w którym miejscu Ci się zacina ?

Sig.png

Opublikowano

Witam wyszła nowa wersja testosteronu na wersje 2.201 ale kiedy chcem odpalic bota wyskakuje mi Error ( ServerSignature Error 01 ) pochodzacy od bota

Z Góry Dzieki

@Już zrobiłem musiałem sćiagnać wersje 1.39 i był uppdate i zmienic w Version na 202

Opublikowano

Mam problem ;/

zrobiłem tak jak napisał bodzik, i wszystko działało sprawnie, a teraz coś się zj****** ;/

kiedy włanczam bota - ok

włanczam loadera - ok

i kiedy pojawia się taki rpostokąt z napisem "SIlkroad" - wyskakuje taki napis:

"can't create file transfer menager

Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later"

restartowałem kompa 3 razy i nic

pomocy ;d

Opublikowano

@2 UP

Reinstalka silka izrob update do konca

Zeby wam zadzialalo to sciagnijcie loadera

"http://recyfer.info/files/C19H28O2.v7.30.tsro.zip"

tu scan

"http://www.virustotal.com/pl/analisis/018240abe8a326a3de4ab16003d9c86ebaaccb2b5e15ac24fd37e285e03a6957-1250560167"

bot

"http://odsiebie.com/pokaz/4873424---fb77.html"

"haslo:www.ibotsro.com"

no i reszte wiecie odpalacie bota potem wpisujecie port do loadera i zaznaczcie redicert ip.

@down sorka;p

Tu haslo do loadera

" recyfer.info "

Rekrut
Opublikowano

Hehe co do tego linku loadera na recyfer.info jeszcze niema nowej wersji do tsro.

Sry pewnie nie zaktualizowali stronki jeszcze xD

Rekrut
Opublikowano

Czy macie też taki problem że bot zawiesza sie na tej fontannie w con? ponieważ mi sie wiesza i musze go od tej fontanny odprowadzić zeby dalej poszedl scrypt macie moze jakis pomysł ?

Opublikowano

MiD Czytaj zanim zaczniesz zaśmiecać...

To pytanie i wiele innych tego typu już było !

Nie wszystkie skrypty działają! Nagraj sobie swoj.

Opublikowano

Mam fatal error bota :< "SignatureServer .." wie ktoś jak to naprawić

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@2 i 1 UP

Spróbujcie wywalic cfg jak macie jakis stary i zrobcie na nowo moze pomoze chociaz nie wiem bo ja takiego bledu nie mialem, jedynie to jak kliknolem zeby potowal konia to mnie wywalalo nic wiecej

Opublikowano
Czy macie też taki problem że bot zawiesza sie na tej fontannie w con? ponieważ mi sie wiesza i musze go od tej fontanny odprowadzić zeby dalej poszedl scrypt macie moze jakis pomysł ?

to chyba każdy ma to jest bug bota, i nie wazne jaki skrypt wszystko nie działa.

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

Witam może mi ktoś powiedzieć jak w skrypcie do tego bota zrobić żeby bot podszedł do npc pogadał z nim i teleportnoł się chodzi mi o to żeby podszedł do doków i się teleportnoł. z góry dziękuje za pomoc : )

Powie mi ktoś co trzeba dopisać do skryptu gdy podejdzie do npc i chce żeby postać wtedy się teleportneła pogadała z nim i wybrała któryś z doków bo w oryginalnych skryptach co są w bocie nie działa to ; /

Opublikowano

rosire zów mam problem z C++ znaczy sie ten błąd runtime error 13, wczytuje miasto i błąd, w tym samym czasie DC

właśnie próbuje ponownie zainstalowac to:www.microsoft.com/Downloads/thankyou.aspx?familyId=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displ

jesli pomoze to dam znac... a jesli nie to masz następny problem :D

EDIT

Niestety nadal to samo Runtime error 13

Opublikowano
Witam może mi ktoś powiedzieć jak w skrypcie do tego bota zrobić żeby bot podszedł do npc pogadał z nim i teleportnoł się chodzi mi o to żeby podszedł do doków i się teleportnoł. z góry dziękuje za pomoc : )

Powie mi ktoś co trzeba dopisać do skryptu gdy podejdzie do npc i chce żeby postać wtedy się teleportneła pogadała z nim i wybrała któryś z doków bo w oryginalnych skryptach co są w bocie nie działa to ; /

Przyłączam się do prośby tego pana :D

Opublikowano

Nie wiem czy nie napisał już ktoś ale nowa wersja loadera jest... http://recyfer.info/

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...