Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha... ;/ a to on mi tylko na chwile zwalnia jak robie Alt +Tab... kurde no trudno bedzie trzeba oczyscic system ;]

THX

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wszystko niby ładnie śmiga.. problem mały mam ze skryptami... mianowicie wszysko chodzi pięknie jezeli ustawiam skrypt dajmy na to na lwi albo syrenki.. ale jak daje megalopy albo wilki do dochodzi do teleportu i staje... nic nie robi.. próbowałem kilku skryptów i nic? czy to kwestia niedopracowania bota???

Opublikowano

a bot bedzie działał z nową wersja clienta ? i loader?

Tsro

Mikkiz

19 Lvl ^^ ** ++

jak coś gram na Mżł :)) chętny do party :)) lvl szybko rośnie :))
Opublikowano

Dwa dni temu też to mialem :D Ale teraz ciesze sie normalną grą, zmien nazwe silkerrsender.exe na np haha.exe na wszelki wypadek sciagnij najnowsze sterowniki ja zrobilem oba na raz i niewiem co zadzialalo :D

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

a ja taki ze bot bije, bije, bije a nagle staje i stoi, stoi, stoi, tylko zaznacza mooba

a ja musze zaczac go lac i wtedy bot sie odwiesza zas bije, bije, bije i potem zas zawias łapie... ;// co to moze byc?

Tsro

Mikkiz

19 Lvl ^^ ** ++

Opublikowano

@Up:

To znaczy, ze servery sa zamkniete... Czyli check. A tak btw to dzis wchodzi nowy client wiec to dlatego ;]

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

dzisiaj jutro może pojutrze tak +/-

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

moze w nowej wersji nie bedzie tego bledu co mam ^^

Tsro

Mikkiz

19 Lvl ^^ ** ++

Opublikowano

jeżeli amcie błąd z tym iz bot stoi i nie bije, to jeżeli jesteście nuker s/s, blader, to musicie wywalić podcinki i dobitki, bo bot uzwa dobitki kiedy np mob nie leży, i stoi

Opublikowano

Mam taki problem. Gram na TSRO od dwoch dni i nie bylo zadnych problemow jednak dzis jak wlaczam TSRO nic sie nie dzieje i dopiero po 1-2 minutach wyskakuje mi to"The server is undergoing inspection or updates" Wie ktos moze jak to naprawic?

PS.

Reinstalowalem.

Zmienilem AntyVira

I ciagleto samo ;(

Z gory thx

Opublikowano

@Up:

To znaczy, ze servery sa zamkniete... Czyli check. A tak btw to dzis wchodzi nowy client wiec to dlatego ;]

Czasem warto trochę poczytać...

Opublikowano

Aha ;]

Dzieki :P A wiecie moze kiedy sie skonczy ten update? I czy trzeba bedzie sciagac new clienta czy poprostu update przez loadera?

Opublikowano

@MaxiKing ja jestem bowmanem i mi raz bije przez np 5 min a potem staje zaznacza moba i stoi ... ja musze zaatakowac jakims skillem i wtedy zas zaczyna bic i zas staje po np 10 minutach

Tsro

Mikkiz

19 Lvl ^^ ** ++

Opublikowano

No to gramy panowowie... KONIEC INSPY

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...