Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o bufowanie się z drugiej broni to bot to robi ale nie zmieni broni na sosa od npc'a ponieważ nie ma jej nigdzie w bocie wprowadzonej z tąd ten problem.

Do ludzi którzy mają taki problem radze kupić broń od npc'a albo jakaś wydropić

Przy okazji chciałbym się przyłączyć do wypowiedzi użytkownika LubiszToSuko

Czy naprawdę chcecie aby stało się tu to co na isro? Spoty zajebane gf'ami ze się nie da expić niedługo nie bd się dało wbić ludzie zastanówcie się

po co kurwa szliście na tego serwa jak jeszcze nie było bota? !!!!!!

Ja bym na waszym miejscu z tym skończył, sam botowałem 1 dzień i przypomniałem sobie, że przyszedłem tu 4fun żeby sobie poexpic ręcznie w pt

nie wiem po co Wy tutaj skoro jak tylko pojawił się bot od razu go pobraliście i zaczynacie botować i gf'y stawiać!!!!

xD ale się rozpisałem :)

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co spamujecie swoimi opinami typu "jak wejdzie bot na tsro to będzie dużo goldfarm"... Chyba fora pomyliliście

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z tym botem. Ściągam go, wypakowywuję, wgrywam mapki.

Jeśli macie błąd z Run time to zainstalujcie to

www.microsoft.com/Downloads/thankyou.aspx?familyId=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displ

To także zainstalowałem. Odpalam loadera, odpalam bota. Konfiguruję go, po czym włączam start. Używa 2 buffów / atakuje 1 mobka i staje. Otwieram zminimalizowanego bota, a tu taki oto problem:

Run - time error '40006':

Wrong protocal or connection state for the requested transaction or request.

W tym czasie na SRO dostaję dc.

Bardzo proszę o pomoc, zaznaczam, że port zmieniłem na 11000. :(

Nowicjusz
Opublikowano
Kolega pokazal wysoki poziom inteligencji :). Jakis turek was postraszyl ze jest petycja a tak naprawde gowno jest. Ale glopi wiezy we wszystko.

A ty jeszcze wyzszy poziom inteligencji =D Zastanow sie dlaczego :DD

Opublikowano

Witam!

Mam maly problem z botem.

Gdy wlaczam TSro_iBot.exe wyskakuje mi blad:

h ttp://img151.imageshack.us/i/1234sru.png/

Z gory dziekuje za pomoc:)

Wszystkie pliki mam nowe.

Opublikowano

@UP

odpal wiersz poleceń(CMD) nastepnie wpisz regsvr32.exe tabctl3n.ocx kliknij enter i gotowe

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano
Witam. Otóż mam problem z tym botem. Ściągam go, wypakowywuję, wgrywam mapki.

To także zainstalowałem. Odpalam loadera, odpalam bota. Konfiguruję go, po czym włączam start. Używa 2 buffów / atakuje 1 mobka i staje. Otwieram zminimalizowanego bota, a tu taki oto problem:

Run - time error '40006':

Wrong protocal or connection state for the requested transaction or request.

W tym czasie na SRO dostaję dc.

Bardzo proszę o pomoc, zaznaczam, że port zmieniłem na 11000. :(

Oto obrazek, wcześniej nie miałem czasu aby go zrobić.

problemaac.th.jpg

Opublikowano

@Up

za pierwszym razem mialem to samo okazało sie że skonfigurowałem wszystko tylko nie zaznaczylem redipiect Ip

JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

Tylko że jest taki problem - mam zmienione to redirect IP. :/

EDIT:

Tu widać, chodź nie za dobrze, co się dzieje. Odpala buffy czy zaczyna atakować moba, wyskakuje blad a w bocie pokazuje sie napisz o dc. : / I ze sro także lece.

prob.th.png

Opublikowano

@up ale czy masz zaznaczone??????

A tak po za tym to pod tym linkiem znajdziecie zawsze najnowszą wersję bota.... :))))))

http://www.ibotsro.com/download/10-tsro-ibot-download.html

Opublikowano

Tak, mam zaznaczone... Na 100%. Co do nowości bota - ściągałem go 2 dni temu, więc już byłaby aktualizacja?

EDIT

Poza tym coś ta stronka nie działa ;)

Poza tym mam dobrą wersję bota - 1.1.0.38

Opublikowano

Wybaczcie, że podwójny post, ale chciałem trochę 'odświeżyć' temat.

Udało mi się go zrobić... Tylko wyniknął nowy problem. Kiedy leje mobka pt nie zabija go do końca, tylko zostaje trochę hp i stoi. ?

jakieś pomysły?

Opublikowano
@UP

odpal wiersz poleceń(CMD) nastepnie wpisz regsvr32.exe tabctl3n.ocx kliknij enter i gotowe

Odpalam wiersz polecen, przepisuje, naciskam enter i wyskakuje:

"Funkcja LoadLibrary ("tabctl3n.ocx") nie powiodla sie - Nie mozna odnalezc okreslonego modulu"

Co mam zrobic?

Opublikowano

@Up

Nie wiem czemu, ale ciagle wyskakuje ten sam blad:/

EDIT

mam

Dzieki za pomoc jakos sie z tym uporalem;p

Teraz mam errora z runtime ale dam rade;p

Wielkie dzieki:)

Opublikowano

Działa !! :)) zarabiscie :D a teraz wchodzi nowa wersja to mam nadzieje ze tez zrobią ^^

Tsro

Mikkiz

19 Lvl ^^ ** ++

jak coś gram na Mżł :)) chętny do party :)) lvl szybko rośnie :))
Opublikowano

witam

mnie sie dzieje cos takiego ze przy wyborze chara z clientlessa wyskakuje error:

run-time error '13':

type mismatch

jak temu zaradzic?

tylko na 1 charze tak mam

Opublikowano

Słuchajcie ja mam taki problem że gdy botkowi kończą sie poty i strzały to wraca do miasta, zostawia itemy w storage i niekupuje potów niewiem czemu. Może ktoś zrobi jakiś tut jak poprawnie ustawić botka

Opublikowano

Bot ładnie bije, ale jak skończą się moby na spocie to zweicha i już nie bije.

A przy janowie są już goldfarmy więc ludzie zastanówcie sie co robicie z tsro, chcecie tego samego co jest na isro ?

Czy jeden bot do expa wam nie wystarczy ?

Opublikowano

To znowu ja... U mnie bot działa prawie bez zarzutu... z tym, że jak gram manualnie każe mu biedź do przodu to on sam staje co kawałek, ale olać to. Ja tu dziś z innym problemem... mianowicie, jak wyłączyć opcje CLIENTLESS, bo mi się sama włącza i nie umiem przywrócić, i zawsze restart robie. Troszkę mnie to irytuje bo powiedzmy jestem w połowie drogi na spot i muszę zapier*** manualnie, a nie zawsze mi się chce gdzieś daleko biegać.

Podziękował za pomoc ;]

Opublikowano

Mam problem z tym botem. Mianowicie po uplywie pewnego czasu [czasem 2min, czasem 25min.] wylacza sie silkroad bez zadnego komunikatu, ale na bocie widac, ze dalej zapierdziela -.-' Uzywa potkow, zbiera itemki, dostaje expa/sp - slowem "zyje". Nie da rady przywrocic silka na ekran =/ Da sie cos z tym zrobic?

Vista -.-'

@Down:

Obciazony? -.-' Bot, silk i pare kart w firefoxie =/

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

@UP

jak masz za bardzo obciążonego kompa to automatycznie włącza się tryb clientless i nie możesz przywrócić do normalnego okna :))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...