Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak :P Zainstaluj to:

1. www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe - Libraryfiles

2. www.microsoft.com/Downloads/thankyou.aspx?familyId=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displ - Microsoft Visual C++ 2008

3. www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displ - Microsoft .NET Framework 3.5

Chociaż powinien wystarczyć sam NET Framework 3.5 :P

Sig.png

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zainstalowalem ten libary... uruchomilem ponownie... wpisałem w wiersz to co miałem wpisać... i nic, nadal nie mozna odnales okreslonego modułu :(

Opublikowano

Jeśli macie błąd z Run time to zainstalujcie to

www.microsoft.com/Downloads/thankyou.aspx?familyId=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displ

Sig.png

Opublikowano

nadal nie da sie tego wpisac w wiersz ale to beznaczenia bo bot juz sie włacza. wlasnie staram sie nagrac skrypt ale juz drógi raz podczas nagrywania silk sie zamknoł (dosłownie)

... zna ten problem ktoś?

no bo mnie chu*** zaraz strzeli. nie moge nagrac. silk sie zamyka caly czas juz 4 razy po samym wyjsciu z miasta

Opublikowano

witam mam system Viste 32 bity jak uruchamiam wyskakuje mi blad TSro_iBot.dll sciagalem juz ten plik podmienialem i nadal to samo .... robilem reinstal bota i nadal to samo.... ktos wie jak to zrobic??

Opublikowano

@leszko85pl

Nagrywanie scriptów ibotem ma właśnie buga że crashuje silka :/ Masz 2 opcje do wyboru:

1. Korzystać se scriptów z Sbot'a, bądź Tbota.

2. Nagrywać sciprty za pomocą clientlesa.

@spider19881

Pisałem post wyżej że należy zainstalować to

www.microsoft.com/Downloads/thankyou.aspx?familyId=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displ

Sig.png

Opublikowano

@Up

Przejdź do zakładki Training i po prawej stronie na górze kliknij set center i ustaw radius potem bot bedzie dzialal

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

Siema, mam problem, wsyzstko zatrzymuje się na logowaniu na serwer i nie wbija mnie :/.

Exit działa spokojnie więc ie wiem o co chodzi.

Help :)

EDIT:

Po kilku razach wbiłem, ale w menu bota nie ma ani imienia postaci ani nic, help. :)

Nie wiem co robie nie tak, wszytsko zgodnie z poradnikiem -_-

Opublikowano

Udało mi się uruchomić bota. Niestety żadna rewelacja to nie jest... mimo iż skrypt nagrałem idealnie bot sam nie wychodzi z Downhang. Zawiesza sie na sklepach, czy na drzewach w drodze do stable. Raz udało mu się dojść do bramy wyjściowej, ale i tu porażka, niestety staje na ścianie.

No cóż to było do przewidzenia, że tak od razu nie będzie idealny. Jedno co dobre ze jak już jest na spocie wie co ma robić, także na taxi jest gites ;]

Czekam na nową wersje, dziękuje i pozdrawiam.

P.S. Jeśli Moje posty w których nawrzucałem temu cwelowi co chce goldfarmy stawiać na trso czemu nie mam ostrzezenia? :D

A tak na marginesie to miałem racje... Chcecie żeby jacyś debile zapchali serwery goldfarmami tak jak na isro?

Jak tak będzie GM się wkur*** i zacznie wyłapywać a wtedy nie tylko goldfarmy ucierpią. Radzę się zastanowić czy warto psuć obecny stan rzeczy. Jak ktoś nie lubi wchodzić w grę za pierwszym razem to niech wyp*** na isro.

KONIEC!

Opublikowano

Grrr drażni mnie to że za każdym repotem musze sam isc na spot... a i z tym są problemy bo co kawalek bot sam staje.

Wie ktoś czemu bot sie zawiesza przy stable (Downhang) ma wyjsc dolnym wyjsciem a on chce na skruty przez budynek. to tylko tam tak jest czy wszędzie?

Nowicjusz
Opublikowano
Grrr drażni mnie to że za każdym repotem musze sam isc na spot... a i z tym są problemy bo co kawalek bot sam staje.

Wie ktoś czemu bot sie zawiesza przy stable (Downhang) ma wyjsc dolnym wyjsciem a on chce na skruty przez budynek. to tylko tam tak jest czy wszędzie?

Bo idiota jestes... bierzesz skrpyta, klikasz save i start bot ';..;' i bot robi repota T_T

Opublikowano

@up