Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z tym botem gdy go uruchamiam to mi wyskakuje komunikat ze bot jest nieaktualny i wlacza mi sie przeglądarka z strona: www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/1477234-release-metin2-multibot-slait.html co mam zrobic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepsz injector jest w multihaku od kamera , nie trzeba zmieniac nic zadnych problemów wklejasz tylko nazwe pliku w jedno okno w drugie metin2client.exe bynajmniej ja tym odpalam i wszytsko elegancko działa a co to nie właczania sie bota wysraczy wyłaczyć metaka i właczyc jeszcze raz i smiga aż miło. Z tym wywalaniem miałem taki sam problem a wystarczyło powywalać niepotrzebne procezy z menadżera i pomogło .

Opublikowano

Yo

ja mam taki problem , że włączam wszystko śmiga wczytuje postać pokazuję wszystko ale sam bot nic nie robi . Nie ma tam żadnego play czy coś ? zero błędów , nawet sam potuje jak leje moby ale SAM W SOBIE nie działa , o co chodzi ? ktoś pomoże ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej no po co mi to nie działa jeżeli zrobiłem wszystko jak na filmie włączyłem injector i włączyłem metka przez te metin2client.exe i jak mi sie metek wyswietlił to nie pokazało mi sie te okienko z multi hckiem czemu????plz odp fast

Opublikowano

Nie wiem zabardzo o co chodzi w tym skanie ale pokazalo mi pare trojanow z 4 czy 5 chyba wiec wole nie pobierac. Jezeli ktos wie o co chodzi to prosze o dopowiedz

Dam +

Opublikowano

Wszystko działa, szkoda że po prostu nie ma opcji żeby pochodził do mobów i stawał żeby WaithHack działał/

h65xnex.png

Opublikowano

mam taki błąd...

mpcb.jpg

O co chodzi? :/

PS. Może ktoś to wrzucić na inny UpLoad?

76561198029073973.png

Daj plusa. To wiele Cię nie kosztuje.

Opublikowano

Uwaga,nie posiadasz najnowszej wersji Bot'a

Nowa wersja jest tutaj:

ten adres co masz

Ty będziesz teraz przekierowany do tej strony...

Wy w szkołach angielskiego nie macie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...